IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

1Beğeni(ler)
  • 1 Post By yaSmin

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 28 Şubat 2018, 10:42   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
e-Devlet şehit sorgulama sayfası açıldı! e-Devlet şehit sorgulama nasıl yapılır? Soy ağacı sorgulama...




Sistemde yaşanan yoğunluğun ardından e-Devlet vatandaş portalına entegre edilen e-Devlet şehit sorgulama sayfası vatandaşların araştırmalarına ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Binlerce vatandaş e-Devlet MSM şehit sorgulama nasıl yapılır? sorusunun yanıtını arıyor. Ayrıca şehit bilgisi sorgulama nasıl yapılır? sorusu da vatandaşlar tarafından yanıtı merak edilen konu başlıkları arasında yer alıyor.
Milli Savunma Bakanlığı resmi internet sitesi üzerinden yapılan şehit bilgisi sorgulama işlemi bundan böyle e-Devlet üzerinden de yapılabilecek. Bilindiği gibi yaklaşık 15 gündür e-Devlet üzerinden yapılan soyağacı ve soy bilgisi sorgulamaları milyonlarca vatandaşın yanıt aradığı bilgilere ulaşmasını sağladı. Vatandaşlar şimdi de şehit sorgulama nasıl yapılır? araştırması yapıyorlar; işte tüm bu soruların yanıtı...

e-Devlet vatandaşlık portalının Milli Savunma Bakanlığı sekmesinde açtığı şehit bilgisi sorgulama ekranında 1853-1928 dönemine ait şehit bilgileri yer alıyor. Sistemde yapılan şehit bilgisi sorgulama açıklaması ise şu şekilde; "Bu hizmeti kullanarak, MSB Arşiv Müdürlüğü kayıtlarında Osmanlı Türkçesi ile şehit ibaresi yazılı arşiv belgelerinde yer alan 1853-1928 dönemine ait şehit personel verilerini sorgulayabilirsiniz."

Bu hizmet ile, 1853 - 1928 yılları arasında ve aşağıda yer alan savaşlardaki şehitlerimize ait bilgileri sorgulayabilirsiniz.

• Kırım Savaşı (1853 - 1856)

• Osmanlı - Rus Savaşı (1877 - 1878 / 93 Harbi)

• Osmanlı - Yunan Savaşı (1897)

• Trablusgarp Savaşı (1911)

• Balkan Savaşları (1912 - 1913)

• Birinci Dünya Savaşı (1914 - 1918)

• Kurtuluş Savaşı (1919 - 1922)-

SOY BİLGİSİ SORGULAMASI E-DEVLET'E REKOR GETİRDİ!

Soyağacı uygulaması, ilk gün kitlenerek kırılan rekorun ardından çok daha fazla kullanıcı sayısına ulaşarak rekorunu geliştirdi.

Dijital araştırma ve teknoloji şirketi Gemius, son dönemde Türkiye'nin en popüler konularından biri olan soyağacı sorgulaması hakkında çok önemli veriler paylaştı. Nüfus Müdürlüğü'nün soyağacı hizmetini E-devlet üzerinden sunmaya başladığı gün sitenin kitlenmesine yol açan 3-4 milyon arası kullanıcının ardından E-Devlet'in farklı bir rekor daha kırdığını açıklayan Gemius, 15 Şubat'ta kullanıcı sayısının 6.1 milyon kullanıcı sayısını gördüğünü açıkladı.

E-DEVLET SOYAĞACI SORGULAMADA ESKİ TARİHLERE NASIL GİDİLİR?

Bir önceki gün 1.5 milyon olan E-devlet kullanıcı sayısı, soyağacı hizmetinin bu sefer kontrollü olarak yayınlanması ardından dörde katlanarak 6 milyon barajını geçmeyi başardı. Bu günün ardından 3 gün boyunca 6 milyon civarında kullanıcı ağırlayan E-devlet, daha sonrasında yeniden yavaş yavaş eski günlerine dönmeye başladı. Site, şu sıralar günlük aşağı yukarı 1 milyon kullanıcı tarafından ziyaret ediliyor.

Soyağacı hizmetinin sunulduğu ilk gün 3 milyon kullanıcıyla kitlenen E-devlet, bundan sonra bu şekilde ilgiyle karşılaşacak durumlardan önce daha temkinli olacaktır. Interaktif Reklamcılık Derneği(IAB) adına Gemius tarafından hazırlanan bu analiz, E-devlet için için önemli bir kaynak olabilir. Sitenin 6 milyon kişiye ulaşması, gelecekte de benzeri sıçrayışlar yaşanabileceğini gösteriyor.

__________________
Hep söylüyoruz namaz 5 vakit, ahlak ise 24 saat farzdır.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
edevlet, şehit sorgulama


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık