IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 11 Ocak 2010, 10:14   #11
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Sitemin google Infosu Silindi Yorumlarınızı BEklıyorum.




[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kardeş acıklaman için cok Sağol. Tam olarak istediğim bilgileri sunmuşsun aslında.Ama benım komple web gecmişim Bu domaini aldıgımdan Beridir.Yani Yaptıgım Herşeyi Sagolsunlar dostlar ve arkadaşların tavsiyeleri siz forum kullanıcıların yöneltmeleri ile yapmışımdır.
Ancak Bu google info Konusunda Hala bir care bulmuş değilim.Evet Birseyleri yanlış yaptıgım veya hiç yapmadıgım olmuştur.Ama Bunun Farkına VArdıgım anda da gerekli Düzeltmeleri de Yapıyorum.
Siteye Gelince; Siteme Şu an Faydası olur Diye Backlink almaya Başladım ( info gittiginden Beri).Ve Siteye Gunluk Ortalama 10-15 KOnu acıyorum.
Site Yaklasık 1.5-2 aydır infosuz Ve tekil durumu Sıfır.Bu Süre içinde googleden 3-4 Kere Yeniden değerlendirme iStedim ancak Bir Sonuc Alamadım.
Eger Söz Konusu Siteyi guncel tutmaksa 15-20 degilde 50-100 konu'da acabılırım.Ama Benim anlamadıgım Googlenin Neyi Yanlış Buldugu.infonun gitmesinden Sonra Tasarımı Tamemn Değiştim. Tema'yı Bile değiştim.Konuları SIldim vs.
Şu an Kullandıgım Temada google ye aykırı bişi varmı onuda Bilmiyorum.Bu temayı secmemdeki tek neden goze hoş gelen ve gözu yormayan bir renge sahip olmasıdır.
Az cok forumda ki seo ile ilgili makaleleri de okuyorum.Ama Söz konusu wordpress olunca değişikliklere gitmiyorum.

Sence Daha Ne kadar bu durum Böyle Devam edeR ? Birde Eger iStersen maiL adresini pm olarak atabilirim veya sende atabilirsin. Bu konuda Yardımcı oLursan cok sevinirim.

__________________
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Eskiden Kral'dı. Şimdi Emekli..
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 11 Ocak 2010, 11:35   #12
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Sitemin google Infosu Silindi Yorumlarınızı BEklıyorum.




Dostum simdi sana ozaman su sekilde sorayim sen bu siteyi alaksiz bloglara ekledinmi daha onceden ? bir cok bloga ekleyerek siteye asiri baclink almanda bunlara faktordur mesela bir blogun bir cok sayfasina eklemen ve bu blogdan link alip sonra bu linklerinin zararli link konumuna gecmeside infonun silinmesine neden olur. Aslinda Bir sitenin infosunun silinemsine en buyuk faktırde blog'dur, bu google forumda'da baariz sekilde yoneticiler tarafindna yazilmistir. gereksiz link eklemek post kasmak blogda cok kotu sonuclar doguruyor bunlarin en buyuk sorunlarindan biriside sitelerin infosunun silinmesi olarak goruyorum. dedigim gibi ezbere yazmayi sevmem denemeler yaptim ve bu denemeler sonucunda eski veya arti yonleri ile damarsohbet.com da neler oldugunu gordum. simdi senin yapman gereken ufakta olsa farkli titlelerde link al ayni kategorideki sitelerden birinden sohbet digerinden chat bir digerinden sohbet odalari gibi linkler al ve bu aldigin linkler sitenden kendine verdigin linklerle esit olsun yani kendi sitendende bu sekilde kendine link cikar. sitenin hizmet amacini iyi sekilde belirtmende daha etkili olucaktir kendine verdigin link ile birbirini tamamlamasi ve icerigindeki guncel konular sitenin duzgun ve akiskan bir durumda oldugunu gosterip yeniden degerlendirme istegi ile sonuca kisa zamanda varmani saglayacaktir. mail yardimi ilede sana gerekli aciklamayi yapabilirim yollarsan mailini. Kolay Gelsin.

 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
axiturk, bekliyorum, beklİyorum, google info, infosu, silindi, sitemin, sohbetizm, yorumlarinizi, yorumlarınızı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
google arama sonucunda sitemin yanında yıldız gösterio ne demek BerKay06 Google 5 19 Mart 2010 02:44
Nick infosu için deneme1 IRCServices 1 20 Ağustos 2009 10:44
PageRank'lı, drop domainin infosu silindi? IRCix Google 6 14 Ekim 2008 21:16