IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 02 Temmuz 2014, 06:35   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Googlede Nasıl Sıralama Yukseltirim




Merhaba Foruma fazla doşalmadım açtıgım Konunun Benzerleri olabilir. Lakin Google algolitmalarına göre Bazı seo kuralları degişmiş olabilir Bu yüzden Sizlere Googleda Nasıl rahat bir şekilde Yükselinir bunu sizlere anlatacagım.

Sitelerinizi En güzel Nasıl Yükseltebilrisiniz. Özgün içerik, Alakalı Linkler, Paravan siteler, Sohbetci arkadaşlarımızın Çogunun Kullandıgı toplist siteleri, Bunların faydası kadarda zararlı olabilir bunları sizlere tarif edicegim.

Özgün içerik. Siteye nasıl eklenmeli

Özgün içerik dedigimiz olay Googla ağında olmayan konuları içerir Bu içerikleri Şu adımlar ile yapmalısınız h1, h3, h3 Mutlaka bu 3 kodlama olmalı sıraya gore Açtıgınız konuda Dizinlemeniz gerekir Konu içerisinde Mutlaka bir adet resim yada konuyu aydınlata bilen bir adet video olursa Konu daha zengin hale gelir. Konularınızı Mutlaka ve mutlaka h1,h2,h3 kodlamaları ile yapmalısınız.

Makale tanıtımı

makale tanıtımlarınızda anaindex linkini bulundurmanızı fazla tavsiye etmem içerik htm uzantılarınızı makaleler araçılıgı ile kuvetli hale getiriseniz içeriginiz ana indexsinize yansır bu yansıma ana indexsinizi sıralamalarda yukseltir dağıtıgınız makaleler en az 250 kelimeden oluşmalıdır, kesinlikle makale içeriginizde etiket kasmayın hatta konularınızda etiket kullanın ama bu etiketleri noindex olarak yayınlayın içeriginizde bulunan etiketler sayfanıza keyword olarak barındırılsın site içi aramalarda keywortlarınız işe yarasın google üzerinde etiket fazla bulundurmayın sitenizi spama sokar ve 1 konuyu 3 4 parcaya böler buda açtıgınız konunun geride kalmasını saglar ve konunuz geride kalır ziyaretci görmez.

Link degişimi
Link degişimlerinizde kesinlikle fazla içerige sahip sitelerden Link almayınız ve bu tür işlerden sakınınız eskiden teksayfalı sitelerden link alınmazdı şimdi tam tersi temiz sitelerden baclink alın sağdece ana indexden link almaya uğraşın, aldıgınız linklerin yaşına bakın en az 1 yaşında siteden link alın.

Toplist siteleri

Toplist dizinlerinde türkce sitelerere ekleme yapın fazla aşırıya kaçmayın eklediginiz toplistleri düzenli tıklayın, yada iframe kodu ile okutun ama fazlasına kaçmayın helede yeni domainler.

Yeni başlamış olan arkadaşlar Belki bilmezler diye böyle bir konu açtım. Artık ortam eskisi gibi degil chat sohbet aramalarına ilk sayfalara basit bir şekilde geline biliniyor lakin gelenlerin çoğu hüsrana ugruyor banlanıyorlar. bende bir site çıkartım arkadaşlarımla bundan 1 ay önce sitem chat, sohbet aramalarında yok idi şuan ilk sayfada ha fazla kalırmıyız ilk sayfada oda şüpeli, ama şunu derim hepinize içerik girin bol bol sohbet, chat aramasından iyidir, sen neden çıkartın kardeş dersen biri geldi söyledi sen ömründe o sıralamalara çıkardınmı site dedi bilmiyorki 6 7 sen önce bizler hep ilk sayfalardaydık. ve o yıllarda bu sekilde cok basitce ilk sayfalara gelinmiyordu aylar sürüyordu söleyecekelrim bukadar bu anlattıklarımı yaparsanız siteniz güzel yol alır iyi forumlar.

__________________
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Php ile sıralama/listeleme nasıl yapılır? Dostoyevski PHP 1 12 Ağustos 2012 23:52
Kanalları Sıralama neobre mIRC Scripting Sorunları 8 08 Ocak 2010 01:49
Googlede Aktif olan bir site nasıl Sandbox Yer? Bora Google 2 28 Eylül 2007 20:23