IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10 Kasım 2014, 11:04   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Gmail için 10 Dolar Verir misiniz?




Google’ın bilgisayar platformunda ısrarla web tarayıcılara yönlendirdiği Gmail servisini masaüstü uygulaması olarak kullanmak için “gönlünüzden ne kopar”?


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Web tarayıcılar 10 yıl öncesiyle aynı değil. Bağlantı hızlarının katlanarak artması, donanım teknolojilerinin gelişmesi ve HTML5 gibi verimlilik odaklı inovasyonlar sayesinde artık Firefox ya da Chrome üzerinde 3 boyutlu oyunlar oynamak bile mümkün. Buna karşın, kalabalık bir kitle halen masaüstü uygulamalarından kopamıyor.

Eğer bu kategorideyseniz ve Outlook size fazla karmaşık geliyorsa, uzun zamandır beklediğiniz Gmail’in masaüstü uygulaması nihayet ufukta göründü. Tabii bir Mac sahibiyseniz. Ancak bu uygulama, Google’ın resmi çalışması değil. Zive adında bir geliştirici ekip tarafından Kickstarter’da fonlamaya açılan Gmail for Mac adlı uygulama, tamamlandığında App Store üzerinden indirilebilecek.

Buraya kadarı normal, ancak iş maliyet hesabına gelince kafalar karışıyor. Kickstarter’da projenin 20 bin dolar fon hedefi bulunuyor. Diğer bir deyişle, tamamen ücretsiz bir e-posta hizmeti olan Gmail’i masaüstüne uyarlamak, çoğu geliştiricinin hiçbir ücret talep etmeden hobi olarak yaptığı bu işlem için 20 bin dolarlık bütçe beklentisi mevcut.

Farkı fiyatı!
Bitmedi! 5 dolar bağışta bulunanlar Gmail for Mac uygulamasının “tam sürümüne” erken erişerek, App Store’a çıkacağı zamanki fiyat etiketinin yarı fiyatına sahip olabilecek. Yani uygulama 10 dolar fiyat etiketiyle Mac App Store’da yerini alacak. Tamamen ücretsiz olarak sunulan Gmail’i, Mac OS’un ücretsiz e-posta istemcisi Mail ile kullanmak dururken, web tarayıcısında sunulan özellikler dışında bir teknoloji sunmayan bu uygulamaya 10 dolar ödenebileceği düşünülüyor.

Kickstarter sayfasına baktığınızda, projenin şimdiden 500’ü aşkın kişi tarafından desteklendiğini ve yaklaşık 8 bin dolar fon sağladığını görebilirsiniz. Gmail for Mac’e 30 dolar bağış yapanlar da mevcut ve bunun ödülü “Gmail video kursu”. Google’ın Gmail için sağladığı ve gayet açıklayıcı olan onlarca rehber size yetersiz gelirse, bir de ücretlisini deneyin.

Son olarak, eğer 150 dolar ve üzeri bağışta bulunursanız, projeyi geliştiren ekip ile çeşitli sürelerde (ödemenize bağlı olarak) toplantı yaparak, girişimcilik ve fon yaratma gibi alanlarda fikir alışverişinde bulunabileceksiniz. Bu toplantıların içeriğini bilmiyorum ama teması “ücretsiz servisler üzerinden adam nasıl yolunur?” olabilir gibi geliyor bana.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
10, dolar, gmail, icin, misiniz, verir


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Banyo adabı hakkında bilgi verir misiniz? Kalemzede İslamiyet 0 10 Ağustos 2011 01:21
Ebla Tabletleri hakkında bilgi verir misiniz? Kalemzede İslamiyet 0 11 Temmuz 2011 12:15
Rızık için üzülmemeli deniyor. Rızık hakkında bilgi verir misiniz? Metin İslamiyet 0 21 Ocak 2009 09:37
Faiz çeşitleri çok deniyor. Faiz için birkaç örnek verir misiniz? Metin İslamiyet 0 21 Ocak 2009 09:21