IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12 Nisan 2023, 00:51   #1
Çevrimdışı
aSk
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Suç örgütü lideri Urfi Çetinkaya İstanbul'da düzenlenen bir operasyonla yakalandı




Uyuşturucu ve uyarıcı madde imal ve ticareti suçundan kırmızı bültenle aranan, hakkında 24 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan suç örgütü lideri Urfi Çetinkaya İstanbul'da düzenlenen operasyonla yakalandı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Emniyet Genel Müdürlüğü, tarafından yapılan açıklamaya göre uyuşturucu ticareti suçundan kırmızı bültenle aranan ve 24 yıl kesinleşmiş cezası bulunan Urfi Çetinkaya İstanbul’da yakalandı. Habertürk muhabiri Mustafa Şekeroğlu’nun haberine göre, Çetinkaya’nın yakalanması için önemli çalışmaların yapıldığı ortaya çıktı.

SARIYER’DE YAKALANDI

Çetinkaya’nın yakalanması için Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığı, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik ve İstihbarat Başkanlığı’nın ortak çalışmalar yaptı. Yapılan çalışmalarda Çetinkaya’nın İstanbul’da olduğu belirlendi. Titizlikle sürdürülen çalışmada Çetinkaya’nın Sarıyer ilçesinde bir villada kaldığı tespit edildi. Mercek altına alınan yer takibe alındı. Elde edilen önemli bilgilerin ardından TEM ve Özel Harekat polislerinin katıldığı operasyon düzenlendi. Düzenlenen operasyonda Urfi Çetinkaya yakalandı.

Urfi Çetinkaya hakkında uyuşturucu ve uyarıcı madde imal ve ticareti suçundan kırmızı bültenle aranan ve hakkında 24 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunuyor.

ALINTI

__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.

Ve görüyorsun ki .. Alnımıza yazılanla ..Gönlümüze kazınan bir olmuyor…
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları tatlim sohbet Mobil Chat
Alt 12 Nisan 2023, 10:48   #2
Çevrimdışı
Yardımcı Admin
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kırmızı bültenle aranan uyuşturucu baronu ile 5 suç örgütü üyesi gözaltına alındı





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

"Uyuşturucu ve uyarıcı madde imal ve ticareti" suçundan kırmızı bültenle aranan suç örgütü lideri Ürfi Çetinkaya ile 5 örgüt üyesi, TEM ve Özel Harekat polislerinin de katıldığı operasyonla Sarıyer'de saklandıkları adreste yakalanarak gözaltına alındı



Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığı, İstihbarat Başkanlığı ve İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince "uyuşturucu ve uyarıcı madde imal ve ticareti" suçundan kırmızı bültenle aranan ve 24 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan suç örgütü lideri Ürfi Çetinkaya'nın, Sarıyer'de bir adreste saklandığı öğrenildi. Belirlenen adrese akşam saatlerinde ekipler tarafından operasyon düzenlendi. Operasyonda, kırmızı bültenle aranan ve 24 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan suç örgütü lideri Ürfi Çetinkaya'nın yanı sıra aynı adreste bulunan 5 suç örgütü üyesi ile birlikte, TEM ve özel harekat polislerinin de katıldığı operasyon sonucunda, yakalanarak gözaltına alındığı bildirildi.
Şahsın; 5 Kasım 2003 tarihinde İstanbul'da 577 kilogram asetik anhidrit, 159 kilo bazmorfin, 617 kilogram eroin ve 6 Kasım 2013 tarihinde Rize'de 159 kilogram eroin maddesi ele geçirilmesi olayında uyuşturucu maddeleri ruhsatsız olarak ithal veya imal etmek suçlarından, 5 Mayıs 2013 tarihinde Artvin'de 103 kilogram eroin maddesi ele geçirilmesi olayında uyuşturucu veya uyarıcı madde imal veya ticareti yapmak suçundan, İstanbul'da hakaret suçundan, İnterpol tarafından iki farklı dosyadan suç kaydının olduğu, ayrıca yargılandığı suçlardan kesinleşmiş 24 yıl hapis cezasının bulunduğu tespit edildi.


iha

 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Afganistan uyruklu suç örgütü lideri Sergen Ahmedi İstanbul'da yakalandı NurSima Güncel ve Son Dakika Haberler 0 10 Ekim 2021 13:31
Uyuşturucu satıcıları yapılan 2 operasyonla yakalandı NurSima Güncel ve Son Dakika Haberler 0 19 Şubat 2021 13:33
Tayland'da suç örgütü lideri ölü bulundu Seth Haber Arşivi 0 08 Ekim 2014 00:11
Kadın Terörist Operasyonla Yakalandı Rhytia Haber Arşivi 0 10 Şubat 2014 17:38