IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 19 Haziran 2023, 15:12   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
EGM, polise yönelik skandal ifadeler kullanan Yeşil Sol Parti Milletvekili hakkında suç duyurusunda bulundu




İstanbul Taksim'de dün izinsiz bir şekilde gerçekleştirilmek istenen LGBT yürüyüşüne polis müdahale etti. Olaylara karışan Yeşil Sol Parti İstanbul Milletvekili Özgül Saki ise Türk polisine yönelik skandal ifadeler kullandı. Saki hakkında suç duyurusunda bulunulurken, Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, "Türk Polis Teşkilatı'na yönelik 'işgalci' hakareti asla kabul edilemez." denildi.

Dün İstanbul Taksim'de düzenlenmek istenen izinsiz LGBT yürüyüşüne Yeşil Sol Parti İstanbul Milletvekili Özgül Saki de katıldı. Saki, yasağa rağmen yürüyüş yapmak isteyen LGBTİ'lere izin vermeyen polisleri hedef alıp sert ifadeler kullandı.
SKANDAL İFADELER KULLANDI

Saki'nin sarf ettiği, "Bugün Taksim'de yapılması gereken trans onur yürüyüşü, herkesin gördüğü gibi polisin adeta bir işgalci kuvvet gibi Taksim'in her tarafını işgal etmesi nedeniyle Taksim'de yapılamadı. Polis şiddeti gecikmedi. Gördüğünüz gibi arkadaşlarımızı işkence altında gözaltına aldılar. Bu mücadele trans onur yürüyüşü, LGBTİ'lerin mücadelesi sadece onların mücadelesi değil, her birimizin mücadelesi" ifadeleri sonrası Emniyet Genel Müdürlüğü harekete geçti.




Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNULDU

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM), İstanbul'da yasa dışı gösteri yapmak isteyen gruba izin vermeyen polislere ''işgalci'' diyen Yeşil Sol Parti İstanbul Milletvekili Özgül Saki hakkında suç duyurusunda bulunulduğunu duyurdu.
"BU HAKARET KABUL EDİLEMEZ"

EGM'nin Twitter hesabından yapılan açıklamada, "Aziz milletimizin huzur ve güvenliği için 7 gün 24 saat görev yapan, başta terör örgütleri olmak üzere suç ve suçluyla mücadeleyi aralıksız sürdüren Türk Polis Teşkilatı'na yönelik ''işgalci'' hakareti asla kabul edilemez. İstanbul'da yasa dışı gösteri yapmak isteyen gruba izin vermeyen polislerimize ''işgalci'' diyen Yeşil Sol Parti İstanbul Milletvekili Özgül Saki hakkında suç duyurusunda bulunulmuştur" denildi.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
PKK'nın kırsal alan yapılanmasına katılan Yeşil Sol Parti milletvekili adayı Ayten Dönmez tutuklandı CORDON BLEU Güncel ve Son Dakika Haberler 0 26 Nisan 2023 21:50
PKK saflarında yer aldığı belirlenen Yeşil Sol Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Ayten Dönmez İstanbul'da yakalandı CORDON BLEU Güncel ve Son Dakika Haberler 0 26 Nisan 2023 10:45
İçişleri Bakanlığı, Berhan Şimşek hakkında suç duyurusunda bulundu NurSima Güncel ve Son Dakika Haberler 0 23 Ocak 2021 22:12
Belçika'da iki caminin yönetimi aşırı sağcı parti hakkında suç duyurusunda bulundu CORDON BLEU Dünyadan Haberler 0 12 Ağustos 2020 03:13