IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06 Ağustos 2023, 15:02   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten İsveç'e sert tepki: Erdoğan'ı hedef alan provokasyonu kınıyoruz




AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İsveç'in başkenti Stockholm'de terör örgütü PKK/YPG destekçilerinin Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik provokasyonuna sert tepki gösterdi. Çelik, "Bu provokasyona göz yuman İsveç makamlarının tutumunu şiddetle kınıyoruz. İsveç makamları taahhütlerini yerine getirmelidir. Gerçek bir hukuk devletinde terör eylemlerine ve teröre destek veren faaliyetlere yer yoktur. Hukuk devleti olduğunu söyleyen bir devlet, teröre teslim olamaz" ifadelerini kullandı.


İsveç'in başkenti Stockholm'de terör örgütü PKK/ Ypg destekçilerinin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan provokasyonuna tepki gösteren AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "İsveç makamlarının tutumunu şiddetle kınıyoruz. İsveç makamları taahhütlerini yerine getirmelidir. Gerçek bir hukuk devletinde terör eylemlerine ve teröre destek veren faaliyetlere yer yoktur. Hukuk devleti olduğunu söyleyen bir devlet, teröre teslim olamaz" ifadelerini kullandı.
LGBT SEMBOLLERİ TAKARAK PROVOKASYON YAPTILAR

Stockholm'de terör örgütü PKK/YPG yandaşları, dün katıldıkları LGBT festivalinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözde maketinin üzerine LGBT sembolleri takarak provokasyon yaptı. Terör örgütü Pkk'yı simgeleyen paçavraların açıldığı yürüyüşe katılanlar ayrıca, slogan atarak İsveç'in NATO üyelik başvurusuna karşı çıktı ve Türkiye'nin şartlarının kabul edilmemesini istedi.
AK PARTİ'DEN İSVEÇ'TEKİ PROVOKASYONA TEPKİ

İsveç'teki terör örgütü destekçilerinin provokasyonuna Twitter hesabından yaptığı paylaşımla tepki gösteren AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "İsveç'in başkenti Stockholm'de terör örgütü PKK/YPG yandaşlarının Türkiye Cumhuriyeti'ni ve Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan provokasyonunu ve bu provokasyona göz yuman İsveç makamlarının tutumunu şiddetle kınıyoruz. İsveç makamları taahhütlerini yerine getirmelidir. Gerçek bir hukuk devletinde terör eylemlerine ve teröre destek veren faaliyetlere yer yoktur. Hukuk devleti olduğunu söyleyen bir devlet, teröre teslim olamaz" ifadelerini kullandı.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

"BU TAVIR AŞIRILIKÇI ÇEVRELERE CESARET VERMEKTEDİR"

Çelik paylaşımına "İsveç makamlarının Türkiye ve İslam düşmanı çevrelere karşı vurdumduymaz tavrı, aşırılıkçı çevrelere cesaret vermektedir. İsveç'ten terörle mücadeleye yönelik çifte standarttan uzak, tüm nefret suçlarına karşı etkili ve tutarlı bir politika bekliyoruz" ifadeleriyle devam etti.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

İSVEÇ'TEKİ PKK/YPG PROVOKASYONLARI

Başkent Stockholm'de 11 Ocak'ta tarihi belediye binası önünde toplanan bir grup terör örgütü PKK/YPG destekçisi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a benzetilen bir kuklayı binanın önündeki direğe ayaklarından asmış ve görüntüsünü sosyal medyadan paylaşmıştı.
Terör örgütü PKK/YPG ile bağlantılı sosyal medya hesaplarında paylaşılan videoda, Türkçe altyazıyla Türkiye'yi ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan tehditler savrulduğu görülmüştü. Bunun üzerine İsveç'in Ankara Büyükelçisi Staffan Herrström, Dışişleri Bakanlığına çağrılarak kınanmıştı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan da "(İsveç) Caddelerinde PKK gösterilerini izliyoruz, kendilerini de uyarıyoruz. Ama ne yazık ki PKK/PYD'nin bu gösterilerde durdurulması söz konusu olmadı" açıklamasını yapmıştı.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



haberler.com

__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Meral Akşener'e sert tepki: 'Son yıllardaki en yakışıksız ifadeler' Cemalizim Güncel ve Son Dakika Haberler 0 05 Nisan 2023 22:57
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Alman dergisine tepki: Bunların yaptığı basın yayın faaliyeti değil, ilkel bir kara propagand CORDON BLEU Güncel ve Son Dakika Haberler 1 26 Ocak 2023 16:05
AK Parti'den İsveç mahkemesinin çirkin saldırıyla ilgili skandal kararına sert tepki: Kabul edilemez CORDON BLEU Güncel ve Son Dakika Haberler 0 16 Ocak 2023 19:18
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Usulsüzlüğe Göz Yummadığımız İçin Bizi Hedef Alıyorlar Funda Haber Arşivi 0 07 Mayıs 2019 07:00
AK Parti Sözcüsü Çelik: Her türlü şiddet eylemini kınıyoruz Allecra Haber Arşivi 0 21 Nisan 2019 17:36