IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 25 Ocak 2024, 03:05   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
DEM Parti, CHP'den İstanbul'da üç ilçeyi istiyor




Yerel seçimler için geri sayım devam ederken CHP ve DEM Parti arasında da kıran kırana bir pazarlık yaşanıyor. Kulislerde konuşulanlara göre; DEM Parti, İstanbul'da Ekrem İmamoğlu'na destek vermek için CHP'den Esenyurt, Arnavutköy ve Adalar'ı istiyor.
31 Mart'ta yapılacak yerel seçime geri sayım sürerken CHP ve Dem Parti'nin genel başkanlarının iki kez görüşmesinin ardından heyetler arası görüşmeler başladı. Dem Parti'nin CHP'nin adayı Ekrem İmamoğlu'na destek vermek için İstanbul'da Esenyurt haricinde Arnavutköy ve Adalar'ı da istediği öğrenildi.


LİDERLER ARASI GÖRÜŞMELER GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Dem Parti Eş Genel Başkanları Tülay Hatimoğulları ve Tuncer Bakırhan, geçtiğimiz günlerde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel'i ziyaret etti. Görüşmede iki partinin, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde, bazı kentlerde seçim iş birliği yapmasına dönük ortak çalışma yürütme kararı alındı. Ortak çalışma için heyetler arasındaki görüşmeler de şekillenmeye başladı.

ESENYURT'LA BİRLİKTE ADALAR VE ARNAVUTKÖY'ÜN DE ADI GEÇİYOR

DEM Partililer, "Birlikte yönetim istiyoruz. Esenyurt adının öne çıkması, oradaki gücümüzün ve iddiamızın büyüklüğünden kaynaklanıyor. Gücümüz olan her yerde yönetimde olmak istiyoruz." değerlendirmesi yapıyor.

CHP ile yapılacak bir iş birliğinde DEM'in gücünün olduğu yerlerde yönetimde olunmak istenirken parti kaynakları, "Sadece Esenyurt değil, bir sürü ilçe için geçerli. Güçler dikkate alınmalı. Örneğin Adalar ve Arnavutköy de güçlü olduğumuz yerler." yorumunda bulunuyor.

BAŞAK DEMİRTAŞ SÜRPRİZİ

Öte yandan İBB adaylığı için isim ilan edip etmeyecekleri merak konusu olan DEM Parti de bir de Başak Demirtaş sürprizi yaşandı. "DEM Parti İstanbul'da Başak Demirtaş'ı aday gösterecek" iddialarını bir internet sitesine değerlendiren Başak Demirtaş, "Gelirse değerlendiririz" yorumunu yaptı.

DEM Parti Grup Başkanvekili Sezai Temelli ise konuyla ilgili açıklamasında "Tabii ki batıda bir aday havuzu oluşuyor. Başak Hanım'ın başvurması bizim için sevindirici bir şey. Biz bu havuza herkesin başvurmasını istiyoruz. Değerlendirmeyi komisyonlarımız ve MYK'mız yapacak" dedi.

Kaynak:Haberler.com

__________________
Sanalı Bıraktım
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
AK Parti’nin İstanbul Adayı Kurum: "İstanbul’un deprem riskini bertaraf edecek adımlar atacağız" Cemalizim Güncel ve Son Dakika Haberler 8 08 Ocak 2024 21:39
AK Parti İstanbul adayı Binali Yıldırım, "Şimdi artık İstanbul için proje üretme zamanı" dedi. oMeN Haber Arşivi 0 31 Mart 2019 16:46
AK Parti tabanı o partiyi istiyor Seth Haber Arşivi 2 29 Haziran 2015 18:12