IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05 Şubat 2024, 23:29   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tepki gösteren İmamoğlu'nu Murat Kurum'dan kızdıracak yanıt




AK Parti'nin İBB Başkan adayı Murat Kurum, katıldığı bir televizyon programında İBB Başkanı İmamoğlu'nun, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilgili söylediği "Seçime 1 ay kaldı diye sözüm ona milleti korkutacak." sözlerini eleştirdi. Kurum, "Lafa geldi mi çok laf. Bunu söyleyecek yüzleri yok. Heybeleri boş. İstanbul'da verdiği vaatlerinin hiçbirini tutmamış bir irade şimdi kalkmış insanları böyle söyleyerek samimiyetten uzak bir şekilde kutuplaştırıyor. Gündemi yine İstanbul dışına çıkartıyor" dedi.


İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Merkezi yönetimle yerel yönetim el ele vermezse o şehre herhangi bir şey gelmez" sözlerine tepki olarak "Bile isteye yardım etmediğinin ifadesi. Seçime 1 ay kaldı diye sözüm ona milleti korkutacak" dedi. AK Parti'nin İBB Başkan adayı Murat Kurum ise katıldığı bir televizyon programında İmamoğlu'na yanıt verdi. Kurum, "Lafa geldi mi çok laf. Bunu söyleyecek yüzleri yok. Heybeleri boş. İstanbul'da verdiği vaatlerinin hiçbirini tutmamış bir irade şimdi kalkmış insanları böyle söyleyerek samimiyetten uzak bir şekilde kutuplaştırıyor. Gündemi yine İstanbul dışına çıkartıyor." ifadelerini kullandı.

SİYASETTE HATAY POLEMİĞİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, depremin yıktığı Hatay'daki aday tanıtım toplantısında, "Merkezi yönetimle yerel yönetim el ele vermezse, dayanışma halinde olmazsa o şehre herhangi bir şey gelmez. Hatay'a geldi mi? Şu anda Hatay garip kaldı, mahzun kaldı." ifadelerini kullanmıştı.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

İMAMOĞLU: BİLE İSTEYE YARDIM ETMEDİĞİNİN İFADESİ

Bu sözlere yönelik İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Bile isteye yardım etmediğinin ifadesi" diyen İmamoğlu, "Seçime 1 ay kaldı diye sözüm ona milleti korkutacak. Bu ifadeler hafife alınacak ifadeler değil, tıbbın konusu bu ifadeler. Bu tür davranışları toplumun vicdanına bırakıyorum." dedi.
"İMAMOĞLU İNSANLARI KUTUPLAŞTIRIYOR"

AK Parti'nin İBB Başkan adayı Kurum ise katıldığı bir televizyon programında İmamoğlu'nun o sözlerine yanıt verdi. Kurum, "İstanbul'da verdiği vaatlerinin hiçbirini tutmamış bir irade şimdi kalkmış insanları böyle söyleyerek samimiyetten uzak bir şekilde kutuplaştırıyor. Gündemi yine İstanbul dışına çıkartıyor." ifadelerini kullandı.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Murat Kurum
"GÜNDEMİ İSTANBUL DIŞINA ÇEKİYOR"

Kurum, şunları kaydetti: "Lafa geldi mi çok laf. Bunu söyleyecek yüzleri yok. Heybeleri boş. Gündemi İstanbul dışına çekme amaçlı, saygı ifadelerinden uzak bir siyasetle bir yere varamazsınız. Hatay'ın oradaki suyunu kim getirdi. Konya Büyükşehir getirdi. Sen koca Büyükşehir Belediyesiysen niye 10 bin konut yapmadın, niye oradaki altyapıyı çözme iradesini ortaya koymadın. Ekrem Bey'in gündemi farklı gündemlere taşıma, burayı basamak görme meselesi. Bunu artık öğrendik. Bu senaryolar artık bitti."
Murat Kurum, "Depreme karşı hiçbir adım atmayacaksınız, 115 bin konut sözü verip 5 bin konut yapacaksınız. Samimi gibi gelip şimdi de Hatay'dan bahsedeceksiniz. Sizin samimiyetinize kim inanır?" ifadelerini kullandı.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

"MERKEZİ İRADEYLE YEREL İRADE UYUMLU OLMALI"

"Elbette ki merkezi iradeyle yerel irade uyumlu olsun niye kavgalı olacak." diyen Kurum, şunları söyledi: "Hatay depreminde Tekirdağ Belediyesi'nde yapılanları bilmiyor muyuz? Oradaki depremzedeleri kapı dışarı çıkaran bu anlayış o anlayış değil mi? 28 Mayıs seçimlerinde oy verdi diye bütün depremzede kardeşlerimizi aşağılayanları unuttuk mu? Unutmadık. 28 Mayıs'ta hatırlattılar, 31 Mart'ta da aynı şeyi söyleyecekler. Bunlar tamamen aynı siyasi senaryo üzerine kurulan ve reklam ajanslarının ürettiği, 'Size burada ekmek yok gündemi İstanbul dışına çıkarın, İstanbul dışında gündemler oluşturarak belki bir yere gelirsiniz' çabasıdır ama bu çabalar boşa çıkacak."

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Kaynak: Haberler.com / Gündem

__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
İstanbul'da adaylar belli oldu... Murat Kurum mu Ekrem İmamoğlu mu? Beatrice IF Anketler 8 14 Ocak 2024 02:04
İmamoğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yanıt NurSima Güncel ve Son Dakika Haberler 0 08 Mayıs 2021 21:19
İmamoğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 'Kanal İstanbul' yanıtı NurSima Güncel ve Son Dakika Haberler 0 25 Şubat 2021 21:40
Son dakika: Erdoğan’ın sözlerine İmamoğlu’ndan yanıt: 3 bin oyla kazandık dediniz… yaSmin Haber Arşivi 4 08 Nisan 2019 14:10
ABD'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın o sözlerine yanıt Seth Haber Arşivi 0 15 Ekim 2014 00:53