IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06 Şubat 2024, 23:26   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Hatay ziyaretinde vatandaş İmamoğlu'na feryat etti: Akrabasıyım ama Lütfü Savaş'ı istemiyorum




Kahramanmaraş merkezli depremlerin yıl dönümünde Hatay'ı ziyaret eden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na bir depremzede isyan etti. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş'ı istemediğini söyleyen depremzede kadın, "Sen bizim evladımızsın ama o Lütfü Savaş'ı istemiyoruz. Ben onun çok yakın akrabasıyım. Benim çocuğum, torunum kucağımda öldü. Parasını yedirdi sadece o." ifadelerini kullandı.


6 Şubat depremlerinin 1. yıl dönümünde Hatay'ı ziyaret eden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na bir depremzede kadın isyan etti. CHP'den yeniden aday gösterilen Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş'ı istemediğini söyleyen depremzede kadın, "Sen bizim evladımızsın ama o Lütfü Savaş'ı istemiyoruz. Ben onun çok yakın akrabasıyım. Benim çocuğum, torunum kucağımda öldü. Parasını yedirdi sadece o." dedi.





HATAYLI DEPREMZEDEDEN İMAMOĞLU'NA "LÜTFÜ SAVAŞ" TEPKİSİ

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinin 1. yıl dönümünde Hatay'da depremzedeleri ziyaret etti. İmamoğlu'na ziyareti esnasında bir depremzede kadının söyledikleri dikkat çekti.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

"SEN BİZİM EVLADIMIZSIN AMA LÜTFÜ SAVAŞ'I ASLA İSTEMİYORUZ"

İsyan eden depremzede, CHP'den yeniden aday gösterilince tartışmaların odağı haline gelen, 6 Şubat'ı anma töreninde yuhalanan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş'ı istemediğini söyledi. Savaş'ın çok yakın akrabası olduğunu belirten kadın, İmamoğlu'na şu ifadeleri kullandı: "Biz sizi yuhlamıyoruz. Sen bizim evladımızsın ama o Lütfü Savaş'ı asla istemiyoruz. Ben onun çok yakın akrabasıyım. Benim çocuğum, torunum kucağımda öldü. Parasını yedirdi sadece o. Ben istemiyorum Lütfü Savaş'ı, istemiyorum."
KALABALIĞIN ARASINDAN GÜÇLÜKLE ÇIKABİLDİ

CHP'nin yeniden aday gösterdiği Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkanı Lütfü Savaş, depremin birinci yılında anma etkinliğinde bir araya gelen Hatay halkı tarafından "istifa" sloganları ve yuhalamalarla protesto edildi. Lütfü Savaş kalabalığın arasından güçlükle çıkabildi.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, anma etkinliğinde kalabalığın tepkisiyle karşılaştı.
ADAYLIKTAN ÇEKİLMESİ GÜNDEMDE

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Lütfü Savaş ile ilgili dikkat çeken bir açıklamaya imza atmış ve "Kamuoyu tarafından tartışılıyor, parti de bir karar verecektir bununla ilgili. Genel Merkezimizin yetkisinde olan bir şey. Bizim açımızdan da değerlendirilmesi gereken nokta. Bütün suçu Savaş'a yıkmanın anlamı yok ama herkesin de buradan payını çıkarması lazım." ifadelerini kullanmıştı.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkanı Lütfü Savaş

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Haberler.com / Turan Yiğittekin - Politika

__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Ekrem İmamoğlu'nun mitinge dönüşen ziyaretinde gergin anlar CORDON BLEU Güncel ve Son Dakika Haberler 0 21 Ocak 2023 20:36
Eşinden dayak yiyip üzerine kaynar su dökülen kadın feryat etti: "Ölmek istemiyorum" CORDON BLEU Güncel ve Son Dakika Haberler 4 02 Kasım 2022 22:47
Şener Şen'in "Çıplak Vatandaş" filmi gerçek oldu! Ordulu vatandaş stokçuları böyle protesto etti CORDON BLEU Güncel ve Son Dakika Haberler 2 17 Mart 2022 19:52
10 yaşındaki Hatice'den yürek yakan feryat! 'Ölmek istemiyorum' NurSima Güncel ve Son Dakika Haberler 1 03 Nisan 2021 15:51
Lütfü Savaş 'Zeytin Dalı Harekatı'nın Hatay'a etkilerini anlattı AttackMan Haber Arşivi 0 25 Ocak 2018 23:05