IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 23 Ocak 2021, 21:41   #1
Çevrimdışı
~ Lafazan.Net ~
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Evi yanan ailenin imdadına Büyükşehir yetişti




İzmit’te çıkan yangında evi kullanılamaz hale gelen aileye, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yardım elini uzattı.İzmit’e bağlı Gökçeören Köyünün Üç gaziler Mahallesi’nde ikamet eden Salim ve Hazime Kaya çiftine ait prefabrik evde yangın çıktı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

İzmit’te çıkan yangında evi kullanılamaz hale gelen aileye, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yardım elini uzattı.
İzmit’e bağlı Gökçeören Köyünün Üç gaziler Mahallesi’nde ikamet eden Salim ve Hazime Kaya çiftine ait prefabrik evde yangın çıktı. İhbar üzerine eve giden itfaiye ekipleri yangını söndürdü. Isıtıcıdan çıktığı tahmin edilen yangında ailenin küçük kızı 7 yaşındaki Elanur Kaya dumandan etkilendi ve vücudunda birinci derece yanıklar olduğu için Kocaeli Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Evleri ve kıyafetleri de dâhil olmak üzere tüm eşyaları yanan Kaya ailesi kış ayında evsiz kaldı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi sokakta kalan aileye mağduriyet yaşatmadı. Hemen harekete geçen Büyükşehir Belediyesi, Kaya ailesini Barınma, Konaklama ve Sosyal Yardım Merkezi’ne yerleştirdi. Kaya ailesinin tüm ihtiyaçlarına cevap verilen Merkez’de, yangından dolayı yaşadıkları travmanın izleri silinmeye çalışıldı. Kendilerine ayni ve nakdî yardımda bulunulan ailenin maddi ve manevi durumunu iyileştirmek için gerekli çalışmalara başlandı.
Yangının ardından Kaya ailesi kiralık bir eve yerleşti. Yeni evlerinde yaralarını sarmaya çalışan aile evlerinde ziyaret edildi. Yangına gece vakti uykuda yakalandıklarını söyleyen Hazime Kaya, “Uyandığımda ateşin oturma odasına kadar geldiğini gördüm. Hemen eşime bağırdım. Eşim fırlayıp kapının girişini söndürmeye çalıştı ama söndüremedi. Sonra tek tek çocuklarımızı evden çıkardık. İtfaiye gelip yangını söndürdü. Yangında kıyafetlerimiz ve eşyalarımız her şeyimiz yandı. Cenab-ı Allah çocuğumu bana bağışladı. Önemli olan çocuğumun kurtulmasıydı. Gerisi önemli değildi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olayın ardından bizi biran olsun yalnız bırakmadı. Konaklamamızdan evimize kadar birçok konuda yardım aldık” dedi.
Yangından sonra bir tek çocuklarının kurtulduğunu sevindiğini belirten Kaya, “Yangının hemen ardından ben hastanede çocuğumun başında beklerken, eşimi ve çocuklarımı Belediye’nin Barınma Merkezi’ne götürdüler. İki gün sonra ben de oraya geçtim. Bizimle çok ilgilendiler. Hiçbir sıkıntımız olmadı. Her türlü yardımcı oldular. Temizlik malzemesinden üç öğün yemeğe, yatağına yorganına varıncaya kadar bize sıcacık bir ev ortamı sundular. Bize sahip çıktığı için Belediyemize ne kadar teşekkür etsek az. Büyükşehir sayesinde yaralarımızı sardık” diye konuştu.

__________________
Edeptir AŞK Sevdirenin Hürmetine...

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
guncel haber, son dakika


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Adana'da bina sakinlerinin imdadına 'Komiser Şener' yetişti NurSima Güncel ve Son Dakika Haberler 0 12 Ocak 2021 14:24
Polisin imdadına otobüs şoförü yetişti MasteR06 Haber Arşivi 0 23 Temmuz 2011 21:58