IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07 Şubat 2021, 16:43   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: Vatandaşlarımıza ve iş dünyamıza yönelik birçok desteği hayata geçirdik





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


CUMHURBAŞKANI Yardımcısı Fuat Oktay, "Cumhurbaşkanımızın liderliğinde salgın döneminde vatandaşlarımıza ve iş dünyamıza yönelik birçok desteği hayata geçirdik.

CUMHURBAŞKANI Yardımcısı Fuat Oktay, "Cumhurbaşkanımızın liderliğinde salgın döneminde vatandaşlarımıza ve iş dünyamıza yönelik birçok desteği hayata geçirdik. Bu destekler ile diğer kamu hizmetlerini, dijital koordinasyonunda yapılan çalışmalarla, e-Devlet Kapısından kolayca ulaşılabilir kıldık" dedi.

Oktay, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda salgın dönemindeki e-devlet hizmetlerine ilişkin açıklamalarda bulundu. Vatandaşlara ve iş dünyasına sunulan e-devlet hizmetlerine dikkat çeken Oktay, "Cumhurbaşkanımızın liderliğinde salgın döneminde vatandaşlarımıza ve iş dünyamıza yönelik birçok desteği hayata geçirdik. Bu destekler ile diğer kamu hizmetlerini, dijital koordinasyonunda yapılan çalışmalarla, e-Devlet Kapısından kolayca ulaşılabilir kıldık" dedi.

HES KODU SAYISI 66 MİLYONU GEÇTİOktay'ın paylaştığı görselde ise, salgın döneminde e-devlet üzerinden vatandaşa ve iş dünyasında sunulan hizmetlerin bilgileri yer aldı. Buna göre; e-devlet üzerinden Covid-19 aşılanma durumunun sorgulanabildiği, 5 Şubat itibariyle aşılanan kişi sayısının 2 milyon 554 bin 222 kişi olduğu belirtildi. Üretilen HES Kodu sayısının 66 milyon 254 bin 113'e ulaştığı, SGK'ya olan prim borçlarını yapılandırmak için yapılan başvuru sayısının 243 bin 258, yapılandırılan borcun ise 3 milyar 672 milyon 699 bin 191 lira olduğu belirtildi.

Sosyal Koruma Kalkanı kapsamındaki sosyal destek başvurularının da e-devlet aracılığıyla gerçekleştirilebildiği hatırlatılarak, 2 milyon 56 bin 442 kişiye destek ödemesinin yapıldığı kaydedildi. Ayrıca gelir kaybı desteği için başvurusu sayısının 1 milyon 476 bin 616, kira desteği başvuru sayısının 812 bin 207 olduğu belirtilerek, "Salgın döneminde lokanta ve kafelere sağlanacak olan ciro desteği başvuruları bu ay içinde e-Devlet üzerinden alınmaya başlanacaktır" bilgisine yer verildi.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Aslıhan ALTAY KARATAŞ

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
yok


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay'dan, Özdağ, Uğuroğlu ve Hatipoğlu'na yapılan saldırılara kınama NurSima Güncel ve Son Dakika Haberler 0 16 Ocak 2021 13:56
Google, Android TV İçin 4K/HDR Desteği Dahil Birçok Stadia Özelliği Üzerine Çalışıyor GeN Google 0 03 Mayıs 2020 09:17
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay'dan Doğu Akdeniz açıklaması Chen Haber Arşivi 0 06 Temmuz 2019 17:25
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Doğu Karadeniz'deki sel felaketinin bilançosunu açıkladı Sanem Haber Arşivi 0 09 Ağustos 2018 14:05
Günümüzde, İstenmeyen Tüylere Yönelik Birçok Çözüm Sunuluyor... Sevda Ah Kadınlar 0 28 Ağustos 2011 06:29