IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 14 Şubat 2021, 15:36   #1
Çevrimdışı
~ Lafazan.Net ~
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Bebek’te denetimde ilginç anlar: Soğan almaya çıkmıştım




Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında dün sahil bandında geniş çaplı denetim gerçekleştirdi. Havadan da görüntülenen denetimlerde, yasağı delen 52 kişiye 180 bin 388 lira idari para cezası uygulandı. Bebek’teki denetimlerde polisin durdurduğu bir kadın cezai işlem uygulanacağını duyunca önce "Şaka mı yapıyorsunuz, soğan almaya çıkmıştım" sonrasında da "kayda alınmak istemiyorum" diyerek cezadan kurtulmaya çalıştı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınıyla mücadele nedeniyle alınan tedbirler kapsamında hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması uygulanmaya başlanmıştı. Bu kapsamda ilçe genelinde denetimlere hız kesmeden devam eden Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kısıtlamayı delenlere göz açtırmadı. Dün gün boyu Beşiktaş sahil bandında denetim gerçekleştiren Beşiktaş polisi, yasağı umursamayan ve maske takmayan 52 kişiye ’Umumi Hıfzıssıhha Kanununa Muhalefet’ suçundan toplamda 180 bin 338 lira idari para cezası uyguladı..


YASAĞI DELENLERE CEZA YAĞDI
Denetimler kapsamında turist yoğunluğu nedeniyle kalabalıktan şikayet edilen Bebek sahilinde denetimleri daha da sıklaştıran Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, dışarıda olan vatandaşların izin belgelerini ve kimliklerini kontrol etti. Belgeleri tam olan vatandaşların işlerine ve evlerine gitmelerine izin verildi. Ancak kısıtlamayı umursamayarak dışarıya çıkan bir kadın ekiplerin denetimine takıldı. Denetimde durdurulan kadına Beşiktaş polisi izin belgesi sordu.

POLİSLE MANAVA GİDEN KADIN ARASINDA İLGİNÇ DİYALOG
İzin belgesinin olmadığını ve manava gittiğini iddia eden kadına polis ekipleri, alışveriş saatinin saat 17.00’de sonlandığını belirtti. Bunun üzerine kimliği istenen kadın, polisin ’cezai işlem uygulayacağız’ demesinin ardından önce “şaka mı yapıyorsunuz” diyerek tepki gösterdi. Ardından da kendisini görüntüleyen basın mensubuna, “kayda alınmaktan hoşlanmıyorum böyle bir hakkım var” diyerek tepki gösterdi. Ekiplerle tartışan kadın bu kez de acil sebze alması gerektiğini ve bu yüzden “soğan almaya çıkmıştım” diyerek cezadan kurtulmaya çalıştı. Polisin, “Soğan bozulacak bir ürün değil, taze ekmek almıyorsunuz” cevabı sonrasında kadına idari para cezası uygulandı.


BEŞİKTAŞ POLİSİ YASAĞA GÖZ AÇTIRMIYOR
Maske takmadan sahilde yürüyen bir başka kadın ise kendisine durduran ekiplere, “Annem rahatsız apar topar çıktım, maskemi de takmaya unuttum” dedi. Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin maske, sosyal mesafe ve sokağa çıkma kısıtlaması denetimlerinin hız kesmeden devam edeceği öğrenildi.

__________________
Edeptir AŞK Sevdirenin Hürmetine...

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları tatlim sohbet Mobil Chat
Cevapla

Etiketler
guncel haberler, son dakika


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Soğan çiçeği (Çiçek soğan) tarifi Nasıl yapılır? Sarya Aperatif ve Atıştırmalıklar 0 16 Ocak 2021 08:06
İran'da Kıyafet Operasyonu : Ahlak Polisi Denetimde N999 Haber Arşivi 0 21 Mayıs 2012 19:32
Başkan Denetimde aLya Haber Arşivi 0 29 Kasım 2011 10:09
Soğan - Soğan Nedir - Soğan Yetiştiriciliği YapraK Türkiye'nin Coğrafi Bölgeleri 0 14 Mart 2010 21:36
'Kanserojen yağ' denetimde Juventus Sağlık Köşesi 0 02 Temmuz 2009 13:23