IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 20 Şubat 2021, 13:44   #1
Çevrimdışı
~ Lafazan.Net ~
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
İzmir'de vahşet! Kayıp olarak aranan genç kızın cansız bedeni bulundu




İzmir'in Menderes ilçesinde 15 Şubat tarihinden beri kayıp olarak aranan genç kızın, battaniyeye sarılı bir şekilde ormanlık alanda cansız bedeni bulundu. Boğularak öldürüldüğü belirlenen genç kızın cinayet şüphelisi gözaltına alındı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Edinilen bilgiye göre olay, dün saat 17.00 sıralarında ilçeye bağlı Atatürk Mahallesi Yarentepe mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre bir orman görevlisi, ağaçların arasında, otlarla gizlenmiş, battaniyeye sarılı bir kadın cesedi buldu. Orman görevlisinin ihbarı üzerine bölgeye jandarma ekipleri giderek çalışma başlattı. Yapılan incelemede cesedin Ayşe Nazlı Kınacı'ya (20) ait olduğu ve Kınacı'nın yakınlarının 15 Şubat tarihinde Alsancak Polis Merkezi'ne kayıp başvurusunda bulunduğu tespit edildi. Durumun bildirilmesi üzerine İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı. Olay Yeri İnceleme ekipleri, battaniyeye sarılı cesedin bulunduğu yerde çalışma yaparken, Kınacı'nın cansız bedeni savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

12 ŞUBAT'TA EVDEN AYRILMIŞ
Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında, Ayşe Nazlı Kınacı'nın 12 Şubat tarihinde Konak ilçesindeki evinden kendi rızası ile ayrılarak, Seferihisar ilçesine bağlı Mersinalanı Mahallesi'nde ikamet eden erkek arkadaşı R.S.'nin yanına gittiği ortaya çıktı. Olayın ardından R.S.'yi gözaltına alan ekipler, erkek arkadaşın ifadesine başvurdu. R.S.'nin ifadesinde, Ayşe Nazlı Kınacı ile tartışıp küstükleri ve Kınacı'nın evden ayrıldığını, daha sonra da kendisini bir daha görmediğini söylediği ileri sürüldü.

Olayla ilgili soruşturmayı derinleştiren ekipler, bölgedeki güvenlik kameralarını inceleyerek, Ayşe Nazlı Kınacı'nın bölgeden bir otomobile binerek gittiğini tespit etti. Aracın plakasından yola çıkan ekipler, aracın T.Ö.İ isimli bir kişiye ait olduğunu belirlerken, şüpheli, Seferihisar ilçesinde jandarma tarafından yakalanarak polis ekiplerine teslim edildi.


CİNAYETİ İTİRAF ETTİ
Sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğine götürülen T.Ö.İ.'nin çelişkili ifadeler verdiği, daha sonra da cinayeti itiraf ettiği öğrenildi.T.Ö.İ.'nin ifadesinde, Ayşe Nazlı Kınacı ile parkta tanıştığını, daha sonra araçla Ürkmez Baraj mevkiine gittiklerini, burada birlikte vakit geçirdiklerini, daha sonra Ayşe Nazlı Kınacı ile kavga ettiklerini ve sinirlenmesi üzerine Kınacı'yı elleri ile boğduğunu söylediği öğrenildi.

VAHŞETİ ANLATTI
Öte yandan Ayşe Nazlı Kınacı'yı öldürdükten sonra bir battaniyeye sardığını söylediği ileri sürülen cinayet zanlısı T.Ö.İ.'nin ifadesinde, genç kızın cesedini Atatürk Mahallesi Yarentepe mevkiinde bulunan bir ormanlık alana attığı, daha sonra da otlarla üstünü örtüp gizlemek istediğini söylediği öğrenildi.

Cinayet zanlısı T.Ö.İ.'nin emniyetteki işlemleri sürüyor.

__________________
Edeptir AŞK Sevdirenin Hürmetine...

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 22 Şubat 2021, 01:43   #2
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: İzmir'de vahşet! Kayıp olarak aranan genç kızın cansız bedeni bulundu




Parkta tanistigi yabanci bir insanin arabasina binme iddiasi tuaf bence.
Insan en yakinlarina guvenmezken, yoldan gecen birine guvencegini sanmiyorum

__________________
Ey Türk Bayrağım,Vatanımın sembolu,Namusum !
Korkma yılma senin yanında bizler varız Vatanımızın sembolü. Bayragim. Bizler Osmanli Torunlariyiz. Senin yanındayiz asla yılma korkma.
Sen daima dalgalanacaksın




Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
guncel haberler, son dakika


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Bir haftadır kayıp olan genç kızın baraj gölünde cansız bedeni bulundu NurSima Güncel ve Son Dakika Haberler 0 08 Ocak 2021 20:46
Kırşehir'de kan donduran vahşet! İki sevgilinin cansız bedeni toprağa gömülü bulundu NurSima Güncel ve Son Dakika Haberler 0 02 Ocak 2021 20:55
3 gündür kayıp olan 13 yaşındaki Hüseyin'in cansız bedeni bulundu NerqiS Haber Arşivi 2 03 Ağustos 2019 03:12
3 gündür kayıp olarak aranan yüzbaşının cesedi bulundu Chen Haber Arşivi 0 22 Haziran 2019 11:05
Son Dakika! Günlerdir Aranan Kayıp Araç Bulundu, 3 Gencin Cansız Bedenine Ulaşıldı Coder Haber Arşivi 2 05 Şubat 2019 08:54