IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03 Nisan 2021, 16:03   #1
Çevrimdışı
~ Lafazan.Net ~
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
'Yufkacı Muammer' olayında yeni gelişme! 3. kadın Ayşe ortaya çıktı: ''Ben ona abi, o bana gelinim'' diyordu




Yufkacı Muammer Ay'a kaçan eltilerde ilginç gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. 'Ben gözlüklü Hamide'yi seviyorum öbür Hamide ile işim yok' diyen Muammer Ay hakkında dün sürpriz bir gelişme daha yaşandı. Canlı yayına bağlanan Ayşe isimli kadın, ''Benim hayatımı da mahvetti. Bana gelinim diyordu. Ama niyeti başkaymış. Bana hisleri olduğunu söyledi. Ben boşanma aşamasındayken benim acizliğimden faydalandı. Bana şiddet uyguladı' diyerek bu adamda her pislik var açıklamasında bulundu.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Eltilerin, Yufkacı Muammer'e kaçmalarından sonra Esra Erol'da yine şoke eden anlar yaşandı. 'Gözlüklü Hamide ile gönül bağım var birbirimizi çok seviyoruz' diyen Muammer Ay konusunda yeni bir kişi daha ortaya çıktı.


''ONA ABİ DİYORDUM O DA BANA GELİNİM DİYORDU''
Antalya'dan yayına bağlanan Ayşe A. adındaki bir kadın ''bunlar Muammer'in ilk vukuatı değil'' diyerek canlı yayına bağlandı. Söz konusu kişi, ''Muammer Ay kadınları paraları için dolandırıyor. Tehdit ve şiddetle yanında tutuyor dedi. Hamideyi'de yaşadıklarıma dayanarak tehdit ve şiddetle yanında tuttuğuna inanıyorum. Eşimle boşanma aşamasındayken benim acizliğimden ve boşluğumdan yararlanarak, süslü laflar ve sözlerle beni kandırdı. Bana gönül bağı olduğunu söyledi. Abi dediğim, bana gelinim diyen bir insandı. Boşandıktan sonra onunla aynı evde yaşadık. Bana şiddet uyguladı kadın sığınma evine gittim'' dedi.

Öte yandan büyük elti Hamide'nin annesi Fatma Hanım da canlı yayına bağlandı. Küçük elti Hamide'nin kızının yuvasını yıktığını söyleyen Fatma Hanım, "Geri dönmesine sevindim ama Hamide beni yaktı. Hamide her şeyi biliyordu. Benim kızımı yaktı. Hamide yalan konuşuyor. Bildiklerini söylesin'' dedi.

NE OLMUŞTU?
Esra Erol'un programında, 2 çocuk babası Mehmet Duman, 17 yıl önce evlendiği eşi Hamide Duman'ın 11 Mart günü kayıplara karışması üzerine canlı yayına çıktı. Eşinin başka bir adama kaçtığını söyleyen Duman, "Eşimin telefonunda Muammer Ay'ın resmini gördüm. Niye kayıtlı bu adam diye sorunca borcu olduğunu o yüzden görüştüklerini ifade etti. Eşim o gün aynı ismi taşıyan eltisi Hamide Duman ile birlikte 'pazara gidiyoruz' diyerek evden çıktı bir daha da geri dönmedi'' demişti.

__________________
Edeptir AŞK Sevdirenin Hürmetine...

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları tatlim sohbet Mobil Chat
Cevapla

Etiketler
guncel haberler, son dakika


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Burdur'daki vahşette yeni gelişme: Erkek arkadaşı tarafından öldürülen Gizem'in son görüntüsü ortaya çıktı NurSima Güncel ve Son Dakika Haberler 0 20 Mart 2021 12:57
Çorum'daki vahşette yeni gelişme: Oğluyla kavga eden 2 çocuğu öldüren caninin ilk sözleri ortaya çıktı NurSima Güncel ve Son Dakika Haberler 1 14 Mart 2021 06:38
Yazıcıoğlu olayında yeni gelişme PassioN Haber Arşivi 0 06 Nisan 2012 20:17
Bombalı araç olayında yeni gelişme Lucifer Haber Arşivi 0 18 Haziran 2010 15:00