IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 28 Nisan 2021, 19:39   #1
Çevrimdışı
~ Lafazan.Net ~
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Her satırı korkunç! Kız arkadaşına beyzbol sopasıyla dehşeti yaşattı




İzmir'in Karşıyaka ilçesinde kız arkadaşı Zeynep Ç.'yi (24), sosyal medya hesabından bir erkeğin fotoğrafını beğendiği gerekçesiyle beyzbol sopasıyla dövdüğü gerekçesiyle tutuklanan Berk Öcalan’ın (27) 25 yıla kadar hapsi istendi. Hazırlanan iddianamede, Öcalan'ın evin kapısını kilitleyip Zeynep Ç.'yi 18 saat boyunca aralıklarla beyzbol sopasıyla darbettiği belirtildi.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Olay, 24 Mart’ta Karşıyaka ilçesi, Nergis Mahallesi'nde meydana geldi. İzmir'de bir kafeteryada barista olarak çalışan Zeynep Ç. ile aynı iş yerinde çalışan erkek arkadaşı Berk Öcalan arasında birlikte yaşadıkları evde tartışma çıktı. Berk Öcalan, sosyal medya hesabından bir erkeğin fotoğrafını beğendiğini iddia ettiği Zeynep Ç.'ye evdeki beyzbol sopası ile vurmaya başladı. Aldığı darbeler sonrasında vücudunda morluklar oluşan Zeynep Ç., Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi'ne gidip, darp raporu aldı, ardından da polise şikayetçi oldu. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, hakkında bir başka suçtan da arama kararı bulunan Öcalan'ı gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Berk Öcalan tutuklandı.

'SENİ BALKONDAN ATARIM, ÖLDÜRÜRÜM'
Karşıyaka Cumhuriyet Başsavcılığı, olayla ilgili soruşturmanın tamamlanmasının ardından iddianame hazırladı. İddianamede, Berk Öcalan'ın 23 Mart’ta başlayıp 24 Mart akşamına kadar Zeynep Ç.'yi evdeki beyzbol sopasıyla darp ettiği belirtildi. Zeynep Ç.'nin hayati fonksiyonları zedelenecek şekilde yaralandığı belirtilen iddianamede, Öcalan'ın genç kıza hakaret edip 'Seni balkondan aşağı atarım, öldürürüm' diyerek, tehdit ettiği kaydedildi. Olayın ardından Öcalan'ın, evin kapısını kilitlediği ve anahtarı alıp dışarı çıkarak Zeynep Ç.'yi hürriyetinden yoksun bıraktığı ifade edildi. İddianamede, sanık Öcalan’ın 'silahla tehdit', 'silah sayılan aletle kasten yaralama', 'hakaret' ve 'kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından 25 yıla kadar hapisle cezalandırılması talep edildi.

Zeynep Ç.'nin avukatı Yavuz Efe Arıcıoğlu, şiddetin bahanesinin olmadığını belirterek, "Kadına şiddet, ne yazık ki ülkemizin kanayan yaralarından. Bununla birlikte bu eylemlere verilen cezalar, eylemlere nispeten hafif kalmakta, caydırıcılıkları ise tartışılır vaziyette. Sadece kadın ve erkek değil hiçbir canlının şiddete maruz kalmasını normalleştiremeyiz. Şiddetin bahanesi veya haksız tahriki olamayacağı görüşündeyim. Müvekkilimizin uğradığı şiddet, spontane gelişen münferit bir olay değildir. Olayların evveliyatı, yargıya intikal eden kısımdan daha vahimdir. Bu kısımlarla ilgili ayrıca şikayet ve başvurularımızı yaptık. Yargılama sürecinde daha da detaylanacaktır. Ancak şu anda bile mahkeme örnek bir tutum sergileyerek şüpheliyi tutuklamıştır. Bu durum sadece tarafımız için değil, ülkemizdeki şiddet mağduru tüm kadınlar açısından da umut vericidir. İnancımız ülkemizde bu hususla alakalı gerekli ve yeterli yasal düzenlemelerin yapılacağı yönündedir. Zeynep'in fiziksel acılarını dindiremeyecek olsak da ruhsal acılarını bir nebze de olsa hafifletebilmek adına içerisinde olduğumuz hukuk mücadelesini adalet yerini bulana kadar devam ettireceğiz" dedi.

__________________
Edeptir AŞK Sevdirenin Hürmetine...

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları tatlim sohbet Mobil Chat
Cevapla

Etiketler
guncel haberler, son dakika


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Korkunç olay! Genç kızı beyzbol sopasıyla darp etti NurSima Güncel ve Son Dakika Haberler 0 29 Mart 2021 15:43
Borcunu ödemek için çağırdığı arkadaşına dehşeti yaşattı NurSima Güncel ve Son Dakika Haberler 0 05 Ocak 2021 14:13
Şaka yapayım derken arkadaşına dehşeti yaşattı Risque Haber Arşivi 1 22 Haziran 2020 12:02
Kızını kaçıran genci beyzbol sopasıyla öldüresiye dövdü. Düş Haber Arşivi 0 17 Ocak 2015 00:27