IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 31 Mayıs 2021, 22:12   #1
Çevrimdışı
~ Lafazan.Net ~
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Canlı yayında her şeyi anlattı! Mide bulandıran istismara dayanamadı




Müge Anlı’da kayıp olarak aranan iki çocuk annesi Fatma Öz’ün, Sivas’ta birlikte yaşadığı evli sevgilisi Bahri Maraşlı tarafından cinayete kurban gittiği ortaya çıkmıştı. Cuma günü ekrana gelen programın ardından cinayeti itiraf eden katil zanlısının ikinci sevgilisi Yasemin Doğan, itirafa giden süreci ilk kez anlattı. Maraşlı’nın 15 yaşındaki bir kız çocuğuna istismarda bulunduğunu öğrenmesi üzerine daha fazla dayanamadığını kaydeden Doğan, emniyete giderek bu itirafı yaptığını dile getirdi.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Sivas’ta evli sevgilisi Bahri Maraşlı ile birlikte yaşayan iki çocuk annesi 45 yaşındaki Fatma Öz, 19 Nisan tarihinde kayıplara karışmıştı. Öz’den günlerce haber alamayan endişeli aile, kayıp başvurusunun ardından kızlarını bulmak için Müge Anlı’nın yolunu tutmuştu.

İKİNCİ SEVGİLİSİ İTİRAF ETTİ
Müge Anlı’nın, iki çocuk annesi Fatma Öz’ün şüpheli kaybında işaret ettiği ve ısrarlı soruları karşısında çelişkili ifadelerde bulunan evli fırıncı Bahri Maraşlı’nın ikinci sevgilisi Yasemin Doğan, Cuma günü yayından sonra emniyete giderek cinayeti sevgilisinin işlediğini itiraf etti.

Yasemin Doğan'ın itirafı üzerine harekete geçen Sivas İl Emniyet Müdürlüğü ve Gürün İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Bahri Maraşlı’yı gözaltına aldı.

TEK EL ATEŞLE ÖLDÜRDÜ
Çelişkili ifadeleri ve davranışlarıyla araştırmacı gazeteci Müge Anlı’nın başından beri şüphelendiği Bahri Maraşlı da gözaltında cinayeti itiraf etmek zorunda kaldı.

Sevgilisi Fatma Öz ile tartıştıklarını ve o esnada kalbine tek el ateş ederek öldürdüğünü ifade eden Maraşlı, ekipler tarafından Sivas’ın Gürün ilçesi Kavak Köyü yakınlarındaki olay yerine götürülerek cinayet tatbikatı gerçekleştirdi.

Katil zanlısı tatbikatta, sevgilisini öldürüp gömdüğü ve kıyafetlerini yaktığı yeri tarif etti. Cinayete kurban giden talihsiz kadının cansız bedeni üzerine kapatılan taşların altından çıkarılarak otopsinin ardından ailesi tarafından toprağa verildi.

İSTİSMAR OLAYI İTİRAFI GETİRDİ
Kan donduran gelişmelerin ardından bugün Müge Anlı’ya katılan Bahri Maraşlı’nın ikinci sevgilisi Yasemin Doğan, “Bütün iyi niyetimle, samimiyetimle anlattım. Çünkü bir faili meçhul cinayette ben olmak istemiyordum” dedi.


Bahri Maraşlı’nın kendisine “O artık toprağın altında” sözleriyle cinayeti işlediğini itiraf ettiğini söyleyen Doğan, bu zamana kadar ölüm korkusundan susmak zorunda kaldığını belirtti.

Cuma günü ekrana gelen programda Bahri Maraşlı’nın 15 yaşındaki bir kız çocuğuna istismarda bulunduğunu öğrenmesi üzerine daha fazla dayanamadığını kaydeden Doğan, emniyete giderek bu itirafı yaptığını dile getirdi.

“CİNAYETİ YASEMİN YÜZÜNDEN İŞLEDİ”
Canlı yayına katılan bir görgü tanığı ise Yasemin Doğan’ın ifadelerinin yalan olduğunu ve sevgilisinden Fatma Öz’ü aradan çıkarmasını istediğini söyleyerek, “Bahri Maraşlı, cinayeti Yasemin yüzünden işledi“ şeklinde konuştu.

__________________
Edeptir AŞK Sevdirenin Hürmetine...

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 01 Haziran 2021, 13:44   #2
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Canlı yayında her şeyi anlattı! Mide bulandıran istismara dayanamadı




Sacma sapan iliskilerin sonucu.

__________________
Ey Türk Bayrağım,Vatanımın sembolu,Namusum !
Korkma yılma senin yanında bizler varız Vatanımızın sembolü. Bayragim. Bizler Osmanli Torunlariyiz. Senin yanındayiz asla yılma korkma.
Sen daima dalgalanacaksın




Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
guncel haberler, son dakika


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kocaeli'de mide bulandıran olay... Yaşlı kadın yaşadığı korku dolu anları böyle anlattı Emre Güncel ve Son Dakika Haberler 0 19 Nisan 2021 19:22
Yer: Aydın! ATM'de mide bulandıran hareket NurSima Güncel ve Son Dakika Haberler 0 09 Şubat 2021 23:59
Mide bulandıran Çin yemekleri PySSyCaT Dünya Mutfakları 3 25 Şubat 2016 01:33