IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07 Haziran 2021, 20:24   #1
Çevrimdışı
~ Lafazan.Net ~
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Balkondan düşerek ölmüştü! 17 yaşındaki Ebru Erdem'in davasında sıcak gelişme




Küçükçekmece'de 17 yaşındaki Ebru Erdem’in evinin balkonundan düşerek hayatını kaybettiği Serdar Taş'ın 'kasten öldürme' ve 'cinsel saldırı' suçlarından 2 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle tutuklu yargılandığı davada, savcı, delil yetersizliğinden beraat kararı verilmesini istedi.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Bakırköy 20. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya ölen genç kızın annesi Ayşe Erdem ve babası Murat Erdem katılırken, sanık Serdaş Taş SEGBİS ile bağlandı. Taraf avukatlarının da hazır bulunduğu duruşmada mütaalasını açıklayan Cumhuriyet savcısı, tutuklu sanık Serdar Taş'ın 'Evi terk eden çocuğun, ailesini veya yetkili makamları durumdan haberdar etmeksizin yanında tutmak, 'Cinsel saldırı' ve Kasten öldürme' suçlarından, kesin delil bulunamadığı gerekçesiyle beraat ettirilmesini talep etti. Taş'a 'Uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanmak' suçundan 2 yıldan 5 yıla kadar hapis cezası verilmesini isteyen savcı, evi kiraya veren tutuksuz sanık Kemal sönmez için de baraat kararı verilmesini talep etti.
Mahkeme heyeti sanığın tutukluluk halinin devamına karar vererek, duruşmayı erteledi.

İDDİANAMEDEN
Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı’nca hazırlanan iddianamede 20 Mart 2019’da 17 yaşındaki Ebru Erdem’in bir binanın 9'uncu katından teras katına düşerek öldüğü, maktulün yanındaki Serdar Taş’ın olaydan sonra taksiye binerek, hızlıca uzaklaştığı anlatıldı. Ölen Ebru Erdem’in kanında çoklu uyarıcı madde, sanık Serdar Taş’ın kanında esrar tespit edildiği ifade edilen iddianamede, Taş hakkında “Çocuğa yönelik kasten öldürme” ve “Suç sonucu ölümün olması sebebiyle çocuğun cinsel istismarı” suçlarından 2 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istendi. Ayrıca Taş hakkında “Evi terk eden çocuğu, ailesini veya yetkili makamları durumdan haber vermeksizin yanında tutmak” ve “Uyuşturucu ticareti yapma veya sağlama” suçlarından 23 yıl 6 aya kadar hapis cezası talep edildi.

İddianamede diğer sanık Kemal Sönmez’in ise “Evi terk eden çocuğu, ailesini veya yetkili makamları durumdan haber vermeksizin yanında tutmak” suçundan 3 aydan 1 yıla kadar hapis cezası istendi.

__________________
Edeptir AŞK Sevdirenin Hürmetine...

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları tatlim sohbet Mobil Chat
Cevapla

Etiketler
guncel haberler, son dakika


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Dayaktan kaçarken kazada ölmüştü! Kan donduran olayda yeni gelişme NurSima Güncel ve Son Dakika Haberler 0 05 Haziran 2021 20:50
Ebru Gündeş'in Kanlıca'daki yalı davasında flaş gelişme! NurSima Magazin Haberleri 0 28 Ocak 2021 13:38
3 Yaşındaki Eymen, 4. Kattan Düşerek Can Verdi UzmaN Haber Arşivi 0 09 Mayıs 2018 08:49
Ünlülerin uyuşturucu davasında sıcak gelişme AngeL Haber Arşivi 0 11 Şubat 2015 14:36
2 yaşındaki çocuk 8. kattan düşerek öldü Seth Haber Arşivi 0 08 Ağustos 2014 11:24