IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 17 Haziran 2021, 15:57   #1
Çevrimdışı
~ Lafazan.Net ~
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Bağırsakları vücudunun dışında olan adam yardım bekliyor




Adana’da ince bağırsağı vücudunun dışında olan crohn hastası 38 yaşındaki Hasan Mapçı, yaklaşık 50 bin liralık ameliyat parası için yardım bekliyor. Hastalığıyla ilgili konuşan Mapçı, "Tek isteğim iyileşip geri kendi başıma hayat mücadelesi vermek. Ömür boyu bu şekilde yaşamak istemiyorum." dedi.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Plastik sektöründe çalışan 38 yaşındaki Hasan Mapçı’ya 2011 yılında crohn hastalığı tanısı konuldu. İlk yıllarda ilaç tedavisi alan ve işe devam eden Mapçı’nın vücudunda yıllar geçtikte yaralar fazlalaştı ve doktorlar ince bağırsağı karın dışına çıkarttı.

Ölüm riski olduğu için ince bağırsağı geri vücudunun içine alınamayan Mapçı, ameliyatının özel hastanelerde yapılabileceğini ancak bunun da 50 bin lira ücreti olduğunu belirtti.

"BİRİLERİNİN ELİNE BAKMAK ZORUNDAYIM"
Bütün riskleri göze alarak ameliyat olup tekrardan çalışmak istediğini söyleyen Mapçı, “En son ameliyat olduktan sonra ince bağırsağım dışarıya alındı. Kalın bağırsaktaki yaranın tedavisi için hayırseverlerden yardım bekliyorum. Bunun SGK tarafından yapılmadığını biliyorum. Özel hastanelerde ameliyat olabiliyorum ama ona da gücüm yetmiyor. Benim araştırmalarıma göre 50 bin lira tutuyor bu ameliyat. Ben bu şekilde çalışamıyorum. Birilerinin eline bakmak zorundayım” diye konuştu.


"ÖMÜR BOYU BU ŞEKİLDE YAŞAMAK İSTEMİYORUM"
Ailesinden de herhangi bir destek alamadığını belirten Mapçı, “Tek isteğim iyileşip geri kendi başıma hayat mücadelesi vermek. Devlet hastanesindeki doktorlar yaranın aşırı boyutta olduğu için risk almıyorlar. Ömür boyu bu şekilde yaşamak istemiyorum” dedi.

__________________
Edeptir AŞK Sevdirenin Hürmetine...

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları tatlim sohbet Mobil Chat
Cevapla

Etiketler
guncel haberler, son dakika


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Tarlada köylüler buldu! Benzeri yurt dışında bile çok az olan 3500 yıllık Hitit mührü müzede NurSima Güncel ve Son Dakika Haberler 0 10 Mart 2021 20:49
Ülkenin 32 Bir Yanından Alışılmışın Dışında 32 Kardan Adam Manzarası Nogitsune Komik Gif & Resim & Caps 6 26 Ocak 2016 22:57
Yurt dışında olan arkadaşlarımız ? Ocean Serbest Kürsü 0 10 Temmuz 2013 06:56
Haiti yardım bekliyor Feronia Haber Arşivi 0 22 Ocak 2010 09:50