IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 29 Haziran 2021, 12:46   #1
Çevrimdışı
~ Lafazan.Net ~
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
YKS’ye girecek öğrenciler için otobüsün güzergahını değiştirmişti! "Oğlum gözümün önüne geldi"




Sakarya’da YKS’ye 30 dakika kaldığını söyleyen 3 genci yolculardan izin alarak güzergahını değiştirip sınava yetiştiren Büyükşehir Belediyesi’nde görevli şoför Yavuz Karanfil, “O gün benim oğlumun da sınavı vardı. Kendi oğlum da benim gözümün önüne geldi. Aynısı onun başına gelebilirdi” dedi.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nde görevli şoför Yavuz Karanfil, otobüse binip YKS’ye 30 dakika kaldığını söyleyen 3 genci yolculardan izin alarak güzergahını değiştirip sınava yetiştirdi. Sabah sınav saatine yakın dakikalarda 9B numaralı Yazlık-Maltepe arası çalışan otobüsün sürücüsü ile sınava geç kalan 3 öğrenci arasında yaşanan diyalog sosyal medyada gündem oldu.

SINAVA 30 DAKİKA KALDIĞINI SÖYLEDİLER
Serdivan’da otobüse binen 3 öğrenci, sınava 30 dakika kaldığını söyledi. Duruma kulak misafiri olan şoför Karanfil, merkez amirliğine telefon açarak güzergahı değiştirmek için izin istedi.

Bu sırada yolculardan da mağduriyet yaşanmaması adına izin isteyen Karanfil, aracın yönünü değiştirdi. Dakikalar içinde yine Serdivan’da bulunan okula ulaşan belediye otobüsü, 3 öğrenciyi sınava saniyeler kala yetiştirdi. Otobüsün güvenlik kamerasına yansıyan bu anlar sosyal medyada gündem oldu.

"GÜZERGAHIMI DEĞİŞTİREREK GENÇLERİ SINAVA GİRECEKLERİ OKULA KADAR BIRAKTIM"
Güzergah değiştirerek öğrencileri sınav yerine bırakan ve vatandaşın büyük takdirini toplayan Yavuz Karanfil, “9B numaralı Yazlık-Maltepe hattında çalışırken 3 genci panik halinde yolda gördüm ve yanlarında durarak nereye gideceklerini sordum. Bana yanlış okula geldiklerini söylediler. Ben de onlara yardımcı olabileceğimi söyledim. Durumu hareket amirliğine bildirdim ve onayını aldım. Bu sırada otobüste yolcular da vardı, onlardan da bu husus konusunda rızalarının olup olmadığını sordum ve onlar da duyarlı davrandı. Ben de güzergahımı değiştirerek gençleri sınava girecekleri okula kadar bıraktım. Bıraktıktan sonra içim rahat etmedi, okulun kapısına kadar giderek onlara içeriye kadar eşlik ettim. Geçtikten sonra da aracıma geri dönerek güzergahıma devam ettim” dedi.


"OĞLUM GÖZÜMÜN ÖNÜNE GELDİ"
Aynı gün oğlunun da sınava girdiğini belirten Karanfil, “Bu duruma öğrenciler çok teşekkür etti. O gün benim oğlumun da sınavı vardı. Kendi oğlum da benim gözümün önüne geldi. Aynısı onun başına gelebilirdi. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, amirlerim, yolcular ve öğrenciler de bana teşekkür etti. Ben de amirlerime, Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’ye ve arayan herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu. (İHA)

__________________
Edeptir AŞK Sevdirenin Hürmetine...

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları tatlim sohbet Mobil Chat
Cevapla

Etiketler
guncel haberler, son dakika


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Patrondan işçiye "Lan oğlum sen ne ayaksın?" sözü için Yargıtay’dan emsal karar NurSima Güncel ve Son Dakika Haberler 0 29 Mayıs 2021 21:57
Oyuncular "setteki iş güvenliği" için biraraya geldi AngeL Haber Arşivi 0 28 Ocak 2015 13:52
Öğrenciler için özel "Dizi odaları Cemalizim Haber Arşivi 0 21 Mart 2009 02:39