IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Emre

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06 Temmuz 2021, 20:56   #1
Çevrimdışı
~ Lafazan.Net ~
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Uzman çavuş sevgilisini öldürmüştü! İfadesi ortaya çıktı




Kağıthane'de uzman çavuş olan erkek arkadaşını tabancayla vurarak öldüren Gizem E.(30) adliyeye sevk edildi. Sosyal Medya üzerinden tanıştığı ve birlikte yaşamaya başladığı erkek arkadaşının bir başka kızla nişanlanacağını öğrenince önce intihar etmeyi planlayan şüphelinin daha sonra bundan vazgeçerek cinayeti işlediği tespit edildi.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Seyrantepe, Çile Sokak üzerinde dün akşam saat 19.30 sıralarında meydana gelen olayda bir evden 8 el silah sesi gelmesi üzerine harekete geçen polis ekipleri olay yerine geldiklerinde Sahil Güvenlik Komutanlığı'nda uzman çavuş olarak çalışan Zeynel Yıldırım(26)'ı tabancayla vurarak öldürülmüş olarak bulmuştu. Yapılan çalışmada olayı gerçekleştirdiği tespit edilen kız arkadaşı Gizem E. bir kaç apartman ileride gözaltına alınmıştı.

SUÇUNU İTİRAF ETTİ HER ŞEYİ ANLATTI
Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'ne getirilerek sorgulanan şüpheli Gizem E. işlediği cinayeti itiraf ettiği öğrenildi.

Gizem E. poliste verdiği ifadesinde Zeynel Yıldırım'la Samsun'da olduğu dönemde sosyal medya üzerinden tanıştığını söylerken, "Bir avukatlık bürosunda İcra takibi memuru olarak çalışıyordum. Erkek arkadaşımla Sosyal medya üzerinden tanıştık. Başlarda aramız çok iyiydi. Daha sonra onun İstanbul'a tayini çıktı. Bana birlikte oraya gitmemizi teklif edince kabul ettim. Birlikte İstanbul'a geldik ev tutarak birlikte yaşamaya başladık." dedi.

BİR BAŞKASIYLA NİŞANLANACAĞINI ÖĞRENMİŞ
Şüpheli Gizem E. erkek arkadaşının son zamanlarda kendisine ilgisiz davrandığını ve telefonda bazı kişilerle gülüşerek konuşmasından şüphelenerek telefonunu kontrol ettiğini söyledi. Gizem E.'nin "Telefonunda 'Uzman' diye kayıtlı olan bir numaranın çok arandığını fark ettim. Numarayı aradığımda Gaziantep'te yaşayan bir kız olduğunu anladım. Aralarındaki yazışmalarda nişanlanacaklarını söylüyorlardı" dediği öğrenildi.

ÖNCE İNTİHAR ETMEYİ DÜŞÜNMÜŞ
Poliste verdiği ifadesinde bu durum yüzünden erkek arkadaşıyla tartışmalar yaşandığını anlatan Gizem E.'nin "Bana artık benimle birlikte olmak istemediğini söyledi. Benim geri dönmem için bana uçak bileti almış. Ona artık ailemin yanına dönemeyeceğimi söyledim. Ancak beni dinlemedi. Ben de intihar etmeye karar verdim." ifadelerini kullandığı kaydedildi.

VAZGEÇİP ERKEK ARKADAŞINI ÖLDÜRMÜŞ
Olay günü intihar etmeyi planladığını anlatan Gizem Ö.'nün olayları anlatan bir intihar mektubu yazdığı ve altına "Ölümümden tek sorumlu Zeynel Yıldırım'dır" yazdığı belirlendi. Olay günü işten dönen erkek arkadaşı ile yine tartıştığını anlatan Gizem Ö.'nün bir anda Zeynel Yıldırım'ın tabancasını eline aldığı ve erkek arkadaşını kurşun yağmuruna tuttuğu belirlendi.

Poliste işlemleri tamamlanan şüpheli adliyeye sevk edildi ve sonrasında tutuklandı.

DHA

__________________
Edeptir AŞK Sevdirenin Hürmetine...

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları tatlim sohbet Mobil Chat
Alt 06 Temmuz 2021, 21:24   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Uzman çavuşun üzerine kurşun yağdıran nişanlısı cinayeti itiraf etti: Başkasıyla nişanlanacağını öğrendim





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Seyrantepe'de birlikte yaşadığı 26 yaşındaki Topçu Uzman Çavuş Zeynel Yıldırım'ı 8-9 el ateş edilerek öldüren Gizem E. verdiği ifadede cinayetin detaylarını anlattı. Nişanlısı Zeynel Yıldırım'ın kendisini aldattığını ve başkasıyla nişanlanmayı planladığını söyleyen Gizem E, yaşadıkları tartışma sonrası cinayeti işlediğini itiraf etti. Yaşadıkları nedeniyle intihar etmeye karar verdiğini de söyleyen kadının evinde yapılan incelemede ''Her şeyin sorumlusu Zeynel'dir'' yazılı bir not bulundu.

Kağıthane Seyrantepe Çile Sokak'ta meydana gelen olayda, Sahil Güvenlik Komutanlığında görevli Topçu Uzman Çavuş rütbesindeki Zeynel Yıldırım (26), bir süredir aynı evde yaşadığı kız arkadaşı Gizem E. (30) tarafından Uzman Çavuş'un silahıyla öldürülmüştü. Olayın ardından Gizem E., Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alınmıştı. Şüpheli buradaki işlemlerinin ardından sorgulanmak üzere Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğüne getirildi. Polisin olay yerinde yaptığı incelemeler sonucu, evde 8-9 el ateş edildiği tespit edildi. Kurşunlardan 5'inin Zeynel Yıldırım'ın karın ve ayak bölgelerine geldiği öğrenildi.

''ALDATTIĞINI ÖGRENDİM''
Emniyette ifadesi alınan Gizem E.'nin Zeynel Yıldırım ile 8 ay önce internet üzerinden tanıştıkları öğrenildi. O dönemde Samsun'da yaşayan Gizem E. ve Zeynel Yıldırım İstanbul'a geldi ve aynı evde kalmaya başladı. Gizem E.'nin ifadesine göre Zeynel Yıldırım kendisine şiddet uygulamaya başladı. Gizem E. daha sonra Zeynel Yıldırım'ın kendisini aldattığını ve başkasıyla nişanlanmayı planladığını öğrendi. Bunun üzerine tartışmalar devam etti ve iddiaya göre Gizem E. intihar etmeye karar verdi.

EVİNDE İNTİHAR NOTU BULUNDU
Polisin incelemeleri sonucu Gizem E.'nin evde bıraktığı intihar notu bulundu. Zanlının yazdığı belirlenen notta, "Bundan bir hafta önce bana tokat atarak boğazımı sıktı. Ağzımdan köpükler geldi. Daha sonra da beni darp etti. Vücudumda morluklar oluştu. Görüntüleri arkadaşım H. ve Ş.'ye gönderdim. İlişkimiz kasım 2020'de başlamıştı. Bir yola girmiştik. Sorunlar yaşamıştık. Bu süreçte beni darp etti, aşağıladı. Daha sonra beni aldattığını öğrendim. Çok konuştuk, uyardım ama düzelmedi. Her şeyin sorumlusu Zeynel'dir. Ş. Abla beni affet" dediği öğrenildi.Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğündeki işlemleri tamamlanan Gizem E., adliyeye sevk edildi.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

 
Alıntı ile Cevapla

Alt 07 Temmuz 2021, 04:38   #3
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Uzman çavuşun üzerine kurşun yağdıran nişanlısı cinayeti itiraf etti: Başkasıyla nişanlanacağını öğrendim




Her aldatilan katil olsa, kim kalir dunyada .
Ayrilsaydin.
care mi yoktu.
Yazik gencecik insana.

__________________
Ey Türk Bayrağım,Vatanımın sembolu,Namusum !
Korkma yılma senin yanında bizler varız Vatanımızın sembolü. Bayragim. Bizler Osmanli Torunlariyiz. Senin yanındayiz asla yılma korkma.
Sen daima dalgalanacaksın




Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
guncel haberler, son dakika, yok


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Cinayeti, söylediği rap şarkısında itiraf etti bb Müzik Dünyası 0 07 Eylül 2019 10:42
Cinayeti internette itiraf etti SeckiN Haber Arşivi 0 06 Eylül 2013 13:46