IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 29 Temmuz 2021, 13:45   #1
Çevrimdışı
~ Lafazan.Net ~
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kazayı fark etmeyen sürücü önündeki araçlara çarptı! D-100'ü kilitleyen olay




Edirne istikameti Kartal mevkiinde meydana gelen kaza, D-100'ü kilitledi. Dört aracın karıştığı zincirleme kazayı fark etmeyen bir sürücü, kullandığı otomobille iki araca çarptı. İki kişinin yaralandığı ikinci kazada, sürücü aracını terk ederek yaya olarak olay yerinden kaçtı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

İlk kaza saat 00.00 sıralarında D-100 Karayolu Edirne istikameti Kartal mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre aşırı süratli olduğu iddia edilen otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önündeki araca çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan otomobil başka otomobillere de çarptı. Toplam dört otomobilin karıştığı kaza sebebiyle D-100 Karayolu Edirne istikametinde trafik yoğunluğu oluştu.


D-100 KARAYOLU EDİRNE İSTİKAMETİ TRAFİĞE KAPANDI
Oluşan trafik yoğunluğunu fark edemeyen otomobil sürücüsü önünde duran minibüse çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan minibüs önünde duran başka bir otomobile çarptı. Kaza sebebiyle minibüste bulunan iki kişi yaralanırken kazaya sebep olan otomobilin sürücüsü aracını terk edip bariyerlerden atlayarak olay yerinden koşarak uzaklaştı. İkinci kaza sebebiyle D-100 Karayolu Edirne istikameti tamamen trafiğe kapandı. Trafik akışı yan yoldan sağlandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

ARAÇTAN ALKOL KUTULARI ÇIKTI
Polis ekiplerinin yaptığı inceleme sonucu kazaya sebep olan otomobil içerisinde alkol kutuları bulundu. Sağlık ekipleri yaralanan iki kişiyi tedbir amaçlı hastaneye kaldırdı. Olayın görgü tanığı bir kişi, "Orta şeritten geliyordu. Bayağı bir hızlı geliyordu. Siyah araba durmuştu. Hızlı geldiği için yandan vurdu. Ondan sonra adam şuradan karşıya geçti. Yürüyordu ve ondan sonra kaçtı. Hızlıca kaçmaya başladı. Aracını bırakıp kaçtı. Yaralanan olup olmadığını bilmiyorum" şeklinde konuştu. Kaza sebebiyle araçlardan yola dökülen yağ, yol bakım ekipleri tarafından kumlanırken polis ekipleri kaçan sürücüyü yakalamak için çalışma başlattı. Yolun temizlenmesinin ardından trafik normale döndü.

DHA

__________________
Edeptir AŞK Sevdirenin Hürmetine...

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları tatlim sohbet Mobil Chat
Cevapla

Etiketler
guncel haberler, son dakika


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Freni boşalan kamyon park halindeki araçlara çarptı! Kaldırımda yürüyen 2 kişi 5 saniye ile kurtuldu NurSima Güncel ve Son Dakika Haberler 0 19 Nisan 2021 21:11
Araçlara çarptıktan sonra tüfekle etrafa rastgele ateş açan sürücü intihar etti NurSima Güncel ve Son Dakika Haberler 0 09 Mart 2021 22:08
Freni boşalan un yüklü TIR önündeki TIR'a çarptı: 3 ölü, 2 yaralı CORDON BLEU Haber Arşivi 0 06 Eylül 2020 21:12
Datça'da kafe önündeki masada oturanlara otomobil çarptı: 5 yaralı CORDON BLEU Haber Arşivi 0 28 Ağustos 2020 04:42
Kaza yapan araçlara kamyonet çarptı PassioN Haber Arşivi 0 02 Mayıs 2012 20:55