IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  odeaweb

>
+
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 22 Eylül 2021, 15:32   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Görüntüler olay yaratmıştı! Annenin cezası belli oldu




Kocaeli’nde 8 yaşındaki kızına şiddet uygulayan anne ve bu görüntüleri sosyal medyada paylaşan üvey baba hakkında görülen davada anne 1 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırılırken, üvey babanın beraatine karar verildi.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Türkiye’nin gündemine oturmuştu. Edinilen bilgiye göre, Kocaeli’nin Körfez ilçesi Mimar Sinan Mahallesi’nde yaşayan Nurcan Serçe, kızı D.N.B.’ye (8) uyguladığı şiddet görüntülerini dini nikahlı eşi Hayrettin Bahar tarafından sosyal medyada paylaşılmış ve görüntüler büyük tepki toplamıştı.

Olayın 2019 yılında yaşandığı, şüpheli kadının o tarihte adliyeye sevk edilip serbest bırakıldığı, evde bulunan 6 çocuğun da halen devlet yurdunda olduğu öğrenildi. Görüntülerin 6 Şubat’ta tekrar gündeme gelmesinin ardından Nurcan Serçe ve görüntüleri çeken dini nikahlı eşi Hayrettin Bahar emniyetteki ifadelerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

"ÇOCUKLARIMI GERİ İSTİYORUM, ÇOCUKLARIMI ÇOK ÖZLEDİM"
Nurcan Serçe’nin, ’çocuk ve altsoyu olan mağdura karşı kasten öldürmeye teşebbüs’ suçundan, dini nikahlı eşi Hayrettin Bahar’ın ise azmettirme suçundan açılan dava, bugün Kocaeli 6. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülmeye devam etti. Duruşmaya taraf avukatları, tutuksuz sanık anne Nurcan Serçe, üvey baba Hayrettin Bahar ve Adli Tıp Uzmanı Doktor Mustafa Özdemir katıldı. Karar duruşmasında son sözleri alınan anne Nurcan Serçe, “Çocuklarım hala yurtta ve henüz çocuklarımı bana vermediler. Ben çocuklarımı geri istiyorum, çocuklarımı çok özledim. Yeni bir işe girdim, ailemin desteği ile kendime bir ofis açtım. Ben olanlardan dolayı çok pişmanım, beraatimi talep ediyorum." dedi.

KASTEN YARALAMA SUÇU İLE CEZALANDIRILMASI ÖNGÖRÜLDÜ
Adli Tıp uzmanı Doktor Mustafa Özdemir duruşma salonuna davet edilerek, iddiaya konu olan görüntüler izletildi. Bilirkişi Özdemir, "Çocuğun kendisinden hacim olarak büyük bir baskı uygulandığı görünmektedir ancak bunun ne kadar olduğunu söylemek mümkün değildir. Görüntülerde çocuğun hayati tehlike geçirmediği kasten öldürme suçu ile değil kasten yaralama suçu ile cezalandırılabileceği öngörüyorum” diye konuştu.

"ANNE NURCAN SERÇE'YE 1 YIL 6 AY HAPİS CEZASI"
Savunmaların ardından mahkeme heyeti, “Altsoyu kasten öldürmeye teşebbüs suçundan” hakkında dava açılan anne Serçe’ye, "Kasten yaralama suçundan" 1 yıl 6 ay hapis cezası ile cezalandırılmasına, üvey baba Hayrettin Bahar’ın ise beraatine karar verdi. (İHA)

__________________
Edeptir AŞK Sevdirenin Hürmetine...

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan reklamver
Cevapla

Etiketler
guncel haberler, son dakika


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kızına şiddet uyguladığı görüntüler infial yaratmıştı! 'Yastık' silah kabul edildi NurSima Güncel ve Son Dakika Haberler 0 08 Şubat 2021 21:10
Görüntüler infial yaratmıştı! Şaşırtan savunma NurSima Haber Arşivi 0 24 Aralık 2020 12:50
Esenler'de marketteki görüntüler infial yaratmıştı! Tacizci tutuklandı NurSima Haber Arşivi 3 13 Aralık 2020 15:14
Bebeğini balkondan atarak öldüren annenin cezası belli oldu Wizard Haber Arşivi 1 03 Kasım 2016 21:26
BP'nin cezası belli oldu PassioN Haber Arşivi 0 03 Mart 2012 21:47

×