IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 15 Ekim 2021, 21:24   #1
Çevrimdışı
~ Lafazan.Net ~
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kayıplara karışmıştı! Otel sahibinin cansız bedenine ulaşıldı




Kayıplara karışan ve kendisinden 3 gündür haber alınamayan Nuri Yıldız’ın cesedi Beylikdüzü’nde bulundu. Polis ekipleri, silahla vurularak öldürülen Nuri Yıldız’ı kimin öldürdüğünü araştırıyor.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Esenyurt TEM Otoyolu Haramidere kavşağında içi yanmış şekilde terk edilen otomobilin sahibinin Beyoğlu ve Fatih’te otel sahibi Nuri Yıldız olduğu öğrenildi. Kendisinden haber alınamayan şahsa ulaşmaya çalışan polis ekipleri, savcı kararıyla Avcılar Denizköşkler Mahallesi Sevgi Sokakta bulunan Nuri Yıldız ve ailesinin kaldığı eve çilingir yardımıyla girdi. Evde yapılan aramada Nuri Yıldız’ın eşi Esra Yıldız, boğazı kesilmiş halde ölü olarak bulundu.

POLİS PEŞİNE DÜŞMÜŞTÜ
Polis ekipleri, kapıda herhangi bir zorlamaya rastlamazken, katil ya da katillere kapıyı Esra Yıldız’ın açmış olabileceği düşünülüyor. İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin yaptığı incelemelerde, otel sahibi Nuri Yıldız’ın olay sabahı eşiyle birlikte evden çıkarak kendi aracıyla otellerine gittiklerini, sonrasında ise Esra Yıldız’ın taksiye binerek eve döndüğünü belirledi. Fakat, bir kısmı yanan otomobilin yolcu ön cam ve şoför camının kırık olduğu, araç anahtarının da kontak üzerinde olduğu tespit edildi. Polis, tüm aramalara rağmen bulunamayan Nuri Yıldız’ın peşine düştü.

KOCASI NURİ YILDIZ DA SİLAHLA VURULMUŞ ŞEKİLDE ÖLÜ BULUNDU
3 gün süren çalışmalar sonunda Nuri Yıldız’ın cansız bedeni Beylikdüzü’nde bulundu. Yıldız’ın başına bir el ateş edilmiş halde bulunduğu öğrenildi. Polis ekipleri Nuri Yıldız’ın başından vurularak öldürüldüğünü tespit etti. Yıldız’ın cansız bedeni cenaze aracına konularak, incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, ekiplerin çalışmaları devam ediyor. (İHA)

__________________
Edeptir AŞK Sevdirenin Hürmetine...

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları tatlim sohbet Mobil Chat
Cevapla

Etiketler
guncel haberler, son dakika


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Balıkesir'de kayıp alzheimer hastasının cansız bedenine ulaşıldı NurSima Güncel ve Son Dakika Haberler 1 28 Haziran 2021 14:22
Giresun'da denizde kaybolan iki gençten birinin cansız bedenine ulaşıldı NurSima Güncel ve Son Dakika Haberler 0 08 Haziran 2021 22:16
Gökçeada'da batan teknedeki komutanın cansız bedenine ulaşıldı Sarya Güncel ve Son Dakika Haberler 0 15 Mart 2021 18:21
Kahreden haber! Kayıp tıp fakültesi öğrencisinin cansız bedenine ulaşıldı NurSima Güncel ve Son Dakika Haberler 0 04 Şubat 2021 21:44
Ermenek'te iki işçinin daha cansız bedenine ulaşıldı Seth Haber Arşivi 0 29 Kasım 2014 13:44