IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03 Nisan 2022, 18:40   #1
Çevrimdışı
~ Lafazan.Net ~
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yangında öldü sanıldı, korkunç gerçek otopside ortaya çıktı




Kayseri'de bir evde çıkan yangında ölü bulunan kişinin cinayete kurban gittiği ortaya çıktı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Kayseri Melikgazi'de bir evde çıkan yangında evde ölü bulunan yanmış erkek cesediyle ilgili korkunç gerçek otopsi raporuyla ortaya çıktı. Yapılan incelemelerde ölü bulunan kişinin boğazının kesildiği ve vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklandığı belirlendi. Cinayetle ilgili olarak iki kişi gözaltına alınırken şüpheliler emniyette yapılan sorgulamalarında alacak verecek meselesi yüzünden Y.O.'yu öldürdüklerini açıkladı.

EVDE ERKEK CESEDİ BULUNMUŞTU
Edinilen bilgiye göre, Kılıçaslan Mahallesi Kızılırmak Caddesi üzerinde bulunan 3 katlı apartmanın zemin katındaki dairede yangın çıkmış, itfaiye ekiplerince çıkan yangın söndürülmüştü. Olayda binada ikamet eden ve çıkan dumandan etkilenen F.E.Ö., H.E.Ö. ve U.E.Ö. ile anneleri Y.H. ilk müdahalenin ardından ambulansla Kayseri Şehir Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınmıştı. Ekiplerce yangının çıktığı evde yapılan kontrollerde yabancı uyruklu Y.O.'nun yanmış cesedi bulunmuştu. Hayatını kaybeden şahsın cenazesi yapılan incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere hastane morguna kaldırılmıştı.

OLAY CİNAYET ÇIKTI
Y.O.'nun yapılan otopsisinde boğazında ve vücudunun çeşitli yerlerinde çok sayıda bıçak darbesi olduğunun belirlenmesi üzerine İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince çalışma başlatıldı. Soruşturmayı derinleştiren ekipler, Y.O.'nun boğazının kesilip öldürüldükten sonra evin ateşe verildiğini belirledi. Cinayet Büro Amirliği tarafından oluşturulan özel ekiplerin çalışması sonucu 650 saatlik kamera ve saha çalışması neticesinde olayı gerçekleştiren 2 şüphelinin kimlikleri tespit edildi. Şüpheli H.E. (19) ve H.H. (19), saklandıkları iki farklı adrese yapılan eş zamanlı operasyonla yakalandı.

CİNAYETİN NEDENİ BAKIN NE ÇIKTI
Şüphelilerin emniyette yapılan sorgulamalarında alacak verecek meselesi yüzünden Y.O.'yu boğazını kestikten sonra yaktıklarını itiraf ettikleri öğrenildi. Şüpheliler, emniyetteki işlemlerin ardından sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye sevk edildi.

Kaynak: İHA

__________________
Edeptir AŞK Sevdirenin Hürmetine...

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 04 Nisan 2022, 03:05   #2
Çevrimiçi
# Forum Dedesi #
Yardımcı Admin
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Yangında öldü sanıldı, korkunç gerçek otopside ortaya çıktı




Sağol kardeş tüm konular günceldir..

__________________
Yahudi mi dediniz? onlar yumurtalarini pisirmek icin dunyayi atese vermekten cekinmeyen LANETLILERDIR!!!
Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
guncel haberler, son dakika


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Koronavirüs'e bağlı pıhtı sanıldı, gerçek ameliyat masasında ortaya çıktı NurSima Güncel ve Son Dakika Haberler 3 13 Ocak 2022 21:28
Balkondan düşerek öldü sanılıyordu! Korkunç gerçek ortaya çıktı NurSima Güncel ve Son Dakika Haberler 0 19 Haziran 2021 15:31
Akılalmaz olay: Cenaze töreni son anda iptal edildi, gerçek otopside ortaya çıktı NurSima Güncel ve Son Dakika Haberler 0 19 Mart 2021 14:14
30 yaşındaki gencin trafik kazasından öldüğü sanıldı, otopside cinayete kurban gittiği ortaya çıktı Emre Haber Arşivi 0 29 Mayıs 2020 23:01
Şifreler kırıldı korkunç gerçek ortaya çıktı Collettivo Haber Arşivi 1 08 Temmuz 2008 17:25