IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 27 Nisan 2022, 05:13   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
ÖZEL RAPOR: Tesla yeni BitcoinPrime platformunun lansmanını yaptı - ailelerin refah düzeyini yükseltmeye yardımcı olmayı




Dünyadaki mali kriz nedeniyle Tesla, ailelerin refah düzeyini yükseltmeye yardımcı olmayı vaat eden yeni bir proje başlattı.





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Pandemi nedeniyle dünyanın dört bir yanındaki ailelerin ekonomik krizden olumsuz etkilendiği, işletmelerin iflas ettiği ve insanların işlerini kaybettiği bilinen bir gerçek.

Büyük kurumsal bir kuruluş olan "Tesla", ihtiyaç sahiplerine yardım etmeye karar verdi ve 1,5 milyar ABD doları tutarında bitcoin yatırımı yaparak "BitcoinPrime " projesini geliştirmeye başladı.

Tesla CEO’su Elon Musk, proje üzerinde çalışılmaya devam ederken projenin gizli tutulmasını istedi.

Tesla sonunda BitcoinPrime projesini dünyaya tanıttı ve ABD, Avustralya ve Kanada vatandaşları ile birlikte Türk vatandaşlarının da bu yeni platformu deneyen ilk kişiler arasında olabileceğini duyurmaktan mutluluk duyduklarını ifade etti.

Platformun ardındaki mantık çok basitti: sıradan halka dijital para çılgınlığından kazanç sağlama fırsatı vermek. Hiçbir yatırım veya teknoloji deneyimleri olmasa dahi.

Dünyanın dört bir yanından insanlar, hızla tasarruf etmeye yardımcı olmayı vaat eden bu yeni platformu duyunca ne yapacaklarını bilemediler.

BitcoinPrime , Tesla’nın ifade ettiği üzere, herkesin 3-4 ay içerisinde milyoner olmasını sağlayabilen yeni bir kripto para işlem platformu!

Tesla, bu projeyi "hızlı bir şekilde küçük bir servet elde etmek için en büyük fırsat" olarak nitelendiriyor ve bankalar bu projeyi kapatmaya çalışmadan önce insanları yeni platformlarını denemeye çağırıyor.

BitcoinPrime ’da kullanıcıların platforma genellikle 3000₺ veya üzeri tutarda bir ilk yatırım yapmaları gerekiyor ve otomatik yatırım algoritması geri kalanı hallediyor.


Tesla CEO’su Elon Musk ile özel röportaj:

"Tesla her zaman dünyanın dört bir yanındaki insanları mutlu etmeye çalışıyor, şimdi ise insanları sadece mutlu etmek yerine onlara yardım etmeyi de amaçlıyoruz, herkesin hayalleri ve arzularının gerçek olmasını istiyoruz."

Musk sözlerine şöyle devam etti:

"Yeni BitcoinPrime , platformumuz, insanların HIZLA zengin olmalarına yardımcı olacak, birkaç kuruş için saatlerce çalışmak yerine paranız SİZİN İÇİN çalışacak!"

Musk, BitcoinPrime çalışmaya devam ettiği sürece onu kullanan insanların daha da fazla para kazanacağını vaat ediyor, ancak dünyanın dört bir yanındaki bankalar bu yeni platforma sıcak bakmıyor ve onun kapanmasını istiyor, bu yüzden de Musk bu platform kapatılmadan önce herkesi onu kullanmaya davet ediyor.



BİTCOİNPRİME TAM OLARAK NEDİR VE NASIL ÇALIŞIR?
BitcoinPrime ’ın ardındaki fikir oldukça basit: Çoğu insanın düşündüğünün aksine, hala 21. yüzyılın en kazançlı yatırımı olan kripto para çılgınlığından sıradan halkın da para kazanmasına izin vermek.

Bitcoin fiyatı, Bitcoin başına tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 67.000$'dan düşmüş olsa da, yatırımcılar hala büyük paralar kazanmaya devam ediyor. Neden? Çünkü her gün büyük kârlar ile alınıp satılan Bitcoin dışında binlerce başka kripto para mevcut.

Bu kripto paralar arasında Ripple, Ethereum, Monero, Zcash sayılabilir ve sıradan Türk halkı için hala %10,000'in üzerinde ve hatta daha yüksek getiri sağlıyor.

BitcoinPrime , piyasada düşüş eğilimi olsa dahi bu kripto paralardan kâr elde etmenizi sağlıyor. Yüksek fiyatla ve açığa satışları sizin için otomatik olarak gerçekleştirmek için yapay zeka (AI) kullanıyor, böylece uyurken bile günün her saatinde para kazanabilirsiniz.

BitcoinPrime ’ın ardında gelmiş geçmiş en büyük teknıloji dehalarından bazıları yer alıyor. Richard Branson, Jeff Bezos ve Bill Gates bunlardan sadece bazıları.


Bill Gates ve Richard Branson CES 2020’de BitcoinPrimehakkında konuşurken.Bill Gates ve Richard Branson CES 2020’de BitcoinPrimehakkında konuşurken.
Peki Bu Sistem Gerçekten Çalışıyor mu?
Bu soruyu yanıtlamanın en iyi yolunun Elon Musk'ın söylediklerini test etmek olduğunu düşündük. Bir hesap oluşturduk ve 3.000₺'lik ilk tutarı yatırdık.

Sonra yapmamız gereken tek şey “Start” (Başla) butonuna tıklamak oldu. Yazılımın her şeyi bizim yerimize yaptığı görülüyordu.

Biz daha herkesin sorularına cevap verme fırsatı bulamadan Musk araya girdi ve yüzünde bir gülümsemeyle şöyle dedi: "Sadece 8 dakika içince 2984,20₺ kazandım".

2010'da dijital para birimlerine sadece 1.000₺ yatırmış olsaydınız, şimdi 75 milyon ₺ temettü almış olurdunuz!

Gerçekten para kazanmanın mümkün olduğu ve bunun tek seferlik bir durum olup olmadığını görmek için Musk’ın kullandığı platformu başka bir teste tabi tutmaya karar verdik.
İşte öğrendiklerimiz: Çok geçmeden platformun bir kullanıcının elde ettiği kârdan %2 komisyon aldığını ve başlamak için bir defaya mahsus en az 3.000₺ yatırmanız gerektiğini öğrendik. Bu para sizin ilk yatırımınız oluyor ve yatırım yazılımı bunu işlem yapmak için kullanıyor.

Ayrıca, algoritmanın fiyat yükseldiğinde VE fiyat düştüğünde satın alarak para kazandığını da öğrendik. Buna açığa satış adı veriliyor ve platform bunu sizin için otomatik olarak gerçekleştiriyor.

7 GÜN İÇİNDE BitcoinPrime İLE ALDIĞIMIZ SONUÇLAR:

Musk 3 saat içinde 2331.80₺ kâr elde etmişti, bizim için ise bunu başarmak çok daha uzun sürdü. Platformun 1921.90₺ kâr üretmesi 20 saat sürdü ama yine de bu rakam bizi çok etkiledi! Hayatımda daha önce hiç işlem yapmadım ama burada kâr elde edebildik.

Sonuçları kontrol etmek için günde 25 dakikamızı ayırdık ve 5 gün içinde platform toplamda 6300₺ kazandıran işlemler gerçekleştirdi. Bu rakam, ilk yatırdığımız paraya göre %210 kârı ifade ediyor. Bu platforma gerçekten inanmaya başlıyordum.

7 Günün sonunda bakiyemiz 19.300₺’ye ulaşmıştı. Bu noktada aklım, o parayla alabileceğim şeylerin olasılıklarıyla dolmuştu. Bu tutar, o hafta işimde çalışarak kazandığımdan çok daha fazlasıydı ve o hafta platformu kontrol ederek sadece 3 saatimi harcamıştım.

Hesabımızı toplamda 15 gün aktif tutmaya karar verdim çünkü ne kadar yükselebileceğini görmek istedim. Hesabımız sonunda 73.050₺ seviyesiyle zirveye ulaştı ve ekside sadece 795,10₺'lik tek bir işlem olmuştu. İşlem kayıtlarımızı gözden geçirdim ve her alım satımın kârlı olmadığını, bazılarının aslında para kaybettiğini gördüm.

Bu platform sihirli falan değil, ama işlemlerimizin %87'si kârlı olduktan sonra net sonuç olarak, yatırdığımız 3.000₺’den 73.005,90₺ kazandık. Haftada 3 saatten az çalışmam gerekti ve teknik bilgim veya yatırım deneyimim kesinlikle yoktu.

Aşağıdaki ekran görüntüsünden de görebileceğiniz gibi, hesabımdan 73.005,90₺ çekmek için 'para çekme' işlevini kullanmaya karar verdim.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Sonuç olarak, 73.005,90₺ kazanabildik. Parayı çekmeye ve aramızda paylaşmaya karar verdik.

Not: Paranın kişisel banka hesabıma yatması 48 saat sürdü.

SİZ DE DENEYİN
Okurlarımız tam şu anda sadece minimum 3.000₺’lik ilk yatırım yaparak platformu kendileri deneyebilirler. Bu tutarı istediğiniz zaman çekebilirsiniz.

Bu işlem platformunun popülerliği göz önünde bulundurulacak olursa bu minimum para yatırımı tutarı artabilir!

Kaç kişinin daha katılabileceğini bilemediğimiz için zaman kaybetmeden kaydolmanız çok önemli.

Hesabınıza kredi kartı veya banka havalesi ile para yatırabiliyorsunuz.

Başlamak için üç adım bulunuyor:
1. Ücretsiz Hesaba Kaydolun
2. Minimum 3.000₺ Yatırın
3. Kâr Elde Etmek için İşlem Platformunu Kullanın
Not: Kârınızı veya ilk yatırdığınız parayı İSTEDİĞİNİZ ZAMAN platformda bulunan 'Withdraw' (Para Çek) butonunu kullanarak çekebilirsiniz.

BU SÜRECİ ADIM ADIM BURADA BULACAKSINIZ:
Göreceğiniz ilk şey, BitcoinPrime ’ın gücünü gösteren bir video olacak. Bu tanıtım kulağa büyük ve cesur geliyor, ama bu bir Amerikan ürünü ve Amerikalıların böyle davrandığını bilirsiniz. Neyse, hemen başlamak için videonun yanına adınız ve e-posta adresinizi girmeniz yeterli.

(İpucu: Para yatırmaya henüz karar vermemiş olsanız da şimdi kaydolmanızı tavsiye ederim, çünkü şu anda ücretsiz ve Türk vatandaşları için kayıtlar her an sona erebilir)

__________________
Davası olmayanın sevdasıda olmaz...
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
gÜncel, haber, son dakika haberler


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Tesla, tam otonom sürüş yazılımına yüzde 20 zam yaptı CyBeR Teknoloji Dünyasından Son Haberler 2 10 Ocak 2022 08:02
OPPO, Yeni Amiral Gemisi Telefonu Find X2’nin Türkiye Lansmanını Gerçekleştiriyor (Canlı Yayın) GeN Cep Telefonlar 0 29 Nisan 2020 14:39
İlişkinizde haklı olmayı değil mutlu olmayı seçin Sanem Aşk Doktoru 0 11 Mayıs 2018 14:44
Üstün veya Özel Yetenekli Çocuğa Sahip Ailelerin Endişeleri‏ Ecrin Makale - Araştırma - Ve Bilimsel Yazılar 0 10 Mart 2012 14:40
Türkiye, sağlık turizminde dünyanın merkezi olmayı amaçlıyor. Bu sebeple özel sektör Deinonychus Sağlık Köşesi 0 07 Kasım 2011 15:18