IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21 Mayıs 2022, 19:53   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
CHP'nin İstanbul mitinginde Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu, vatandaşları halkın arasında dinledi




Cumhuriyet Halk Partisi tarafından Maltepe Miting Alanı'nda düzenlenen Milletin Sesi' mitingine binlerce kişi katıldı. Mitingin başlamasıyla birlikte siyasiler yerine vatandaşların sırayla çıkıp konuşma yapması dikkat çekerken, CHP lideri Kılıçdaroğlu ve İBB Başkanı İmamoğlu da yan yana halkın arasında yer alarak konuşma yapan kişileri dinledi.


Chp tarafından Maltepe Miting Alanı'nda düzenlenen 'Milletin Sesi' mitingi için binlerce kişi alanda toplandı. Saat 18.00'da başlayan mitingde CHP İlçe Başkanları ve CHP'li Belediye Başkanları sahneye çıkarak vatandaşları selamladı.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

KILIÇDAROĞLU HALKIN ARASINDA DURDU

Maltepe Sahil Miting Alanı'nda CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun konuşmasından önce vatandaşlara söz verildi. Pek çok vatandaş tek tek dertlerini anlatıp konuşma yaparken Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu'nun yan yana halkın arasında mitingi dinlemesi dikkat çekti.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

PROTOKOL KURALI UYGULANMADI

Tüm siyasi parti ve STK'ların da davet edildiği, Türk bayrağı ve CHP bayrağı dışında herhangi bir özel flama ya da bayrağın kullanılmayacağı mitingde protokol kuralı uygulanmadı. CHP'nin MYK üyeleri, PM üyeleri ve Milletvekilleri de miting konuşmasını halkın arasında takip ettiler.
"GELİN DOĞRU YOLUMUZU KENDİMİZ BULALIM"

Mitingte yaptığı konuşmada 65 yaşında çalışmak zorunda kalarak bulaşıkçılık yapan Nazife Canoğlu, "Ben 70 yılından beri Türkiye'de yapmadığım iş kalmadı. İki senedir yardımlarla ayakta duruyorum. 3 bin lira maaşım var, 1600 lira kira. Faturalar vs. gerisini siz hesaplayın. Beni idama götürseler söylemeye devam edeceğim. Bir ekmek 5 lira biz bunu bile alamıyoruz. Ben hayatta ne böyle zam ne pahalılık gördüm. Bir makarna 5 lirayken şimdi 20 lira, ben emekliyim veremiyorum. Şunu demek istiyorum gelin seçelim. Gelin doğru yolumuzu kendimiz bulalım. Hakkımızı arayalım. Kim geliyorsa başa hakkımızı korusun." diye konuştu.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

"VATANDAŞ EVİNE ET SOKAMIYOR"

20 yıldır kasaplık yaptığını söyleyen Fatih Uludağ şunları söyledi: "20 yılın en kötü zamanını yaşıyorum. Benim çıraklık zamanında ustalarım bize dedi ki ihtiyaç sahiplerini geri çevirme. Şu zamanda bir ihtiyaç sahiplerine bir parça et veremiyoruz. Çünkü tezgahımıza koyduğumuz eti satamadan zamlı et alıyoruz. Sanayi tipi elektrik kullanıyoruz 8-10 bin TL elektrik faturası ödeyen kasaplar var. Vatandaş evine et sokamıyor. İki gün önce 15 liralık kıyma istedi yemek yapmak için. Bir dolma biberi doldurmayacak kıymayla dört kişi yemek yiyecek. İnsanlar misafirlerine et alamıyorlar bırakın kırmızı eti tavuk alamıyorlar. Biz hükümete dileklerimi ilettik devlet büyüklerimize de söylüyoruz. Bizim normalde çöpe atığımız kemikler raflarda yerini aldı."

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

"ANNELERİ BU HALE GETİREN SİSTEM UTANSIN"

Temizlik işçisi Muazzez Süngür ise şunları dedi: "Eşim apartman görevlisi iki tane çocuğumuz var. Ben eşime yardımcı olabilmek için yarım zamanlı ev işçiliği yapıyorum. Aynı zamanda ben bir anneyim. Çocuklarımı okumasını ve bizden daha iyi yaşamasını istiyorum. Her geçen gün bu umudum azalıyor. Şimdi acaba çocuklarımı karını nasıl doyuracağız diye düşünüyoruz. Ben 8 yaşındaki .Çocuğumla markete gidemiyorum olur da bir şey ister de alamam diye. Anneleri bu hale getiren sistem utansın."

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Haberler.com / Emre İliksiz - Politika

__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
haber


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu'ndan HDP'ye kutlama mesajları Che Haber Arşivi 8 19 Ekim 2020 17:34
İstanbul BŞB. Başkanı Ekrem İmamoğlu: “İstanbul'da Yerel Seçim Tekrarını Konuşacağız.” Kalemzede Haber Arşivi 0 06 Mayıs 2019 20:20
Ekrem İmamoğlu kimdir? İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu kaç yaşında ve nereli? yaSmin Biyografiler 0 18 Nisan 2019 09:35
Kılıçdaroğlu'nun mitinginde arbede çıktı MasteR06 Haber Arşivi 0 05 Mart 2014 22:02