IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
2Beğeni(ler)
  • 1 Post By Feronia
  • 1 Post By Dedecan61

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 09 Eylül 2022, 13:14   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Çöp evde bitkin halde bulunan Cem Muhammet'in son hali




Çöp evde bitkin halde bulunan Cem Muhammet'in son hali



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, Bursa’da çöp evde bitkin halde bulunduktan sonra Akdeniz Üniversitesi Hastanesinde tedavi gören 9 yaşındaki Cem Muhammet’i ziyaret etti.

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, Bursa’da uygunsuz koşullarda yaşadığı çöp evde bulunduktan sonra Akdeniz Üniversitesi Hastanesinde tedavisi yapılan 9 yaşındaki Cem Muhammet’i devlet koruması altında kaldığı Antalya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Antalya Çocuk Evleri Sitesi’nde ziyaret etti.

Rektör Özkan’a Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Halil Atik ile Antalya Çocuk Evleri Sitesi yöneticileri ve hocaları eşlik etti. Cem Muhammet ve devlet koruması altındaki çocuklarla zaman geçiren Rektör Özkan, çocuklarla sohbet edip masa tenisi oynadı. Cem Muhammet’te gördüğü gelişimden mutluluk duyduğunu vurgulayan Rektör Prof. Dr. Özlenen Özkan, “Cem Muhammet hastanemize 25 Temmuz’da geldiğinde 17 kiloydu. Hareket etmekte güçlük çekiyordu. 21 günlük tedavinin sonucunda taburcu ettiğimizde artık sağlığına kavuşmuş, rahatlıkla yürüyebiliyordu. Taburcu olduktan sonra devlet koruması altına alındı. Ziyaret etmek için Cem Muhammet’in ortamına alışmasını bekledik. Onu bu kadar mutlu ve sosyalleşmiş görmekten gerçekten çok mutlu oldum” ifadelerini kullandı.

KORUYUCU AİLELİK ÇAĞRISI
Antalya Çocuk Evleri Sitesi’ndeki koruma altındaki çocukların da Cem Muhammet’e arkadaşlık yaparak destek olduğunu anlatan Rektör Özkan, “Cem Muhammet ile birlikte diğer çocuklarla da tanışma imkanı buldum. Gördüğüm tablo beni duygulandırdı. Hepsi çok akıllı, terbiyeli çocuklar. Devletimiz onlar için tüm imkanları sağlamış. Maddi olarak ihtiyaçları yok ama manevi olarak sevgiye ve özel hissetmeye ihtiyaçları var. Bu da ancak bir ailenin yanında olabilir. Bu konuda da koruyucu ailelik sistemi var. Ben bu vesileyle herkese çağrıda bulunmak istiyorum. İmkanı olan herkes lütfen evlerinin kapılarını bu çocuklara açsın. Bence dünyadaki en büyük tatminlerden bir tanesi” açıklamasında bulundu.

DEVLET TEŞVİKLERİ VAR
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emin Erdoğan’ın öncülüğünde yürütülen koruyucu ailelik sistemine yönelik devlet tarafından önemli teşvikler verildiğini vurgulayan Rektör Özkan, “Devletimiz, çocukların eğitim masrafları, servis ücreti gibi birçok konuda destek veriyor. Bu anlamda ailelere de ciddi bir maddi külfet oluşturmuyor. Velayet anlamında bir sorumluluğu da yok. Devletimizin ailelerden tek beklentisi çocuklarımıza sıcak bir aile ortamı sağlamaları” şeklinde konuştu.

BURSA'DA ÇÖP EVDE BULUNAN CEM'DEN İYİ HABER! 3 KİLO DAHA ALDI
Bursa'da çöp evde bulunan Cem'den iyi haber! 3 kilo daha aldı

Çöp evde bitkin halde bulunan Cem Muhammetin son hali
Dünyanın ilk kadavradan rahim nakline imza atan ekipte olan Prof. Dr. Özlenen Özkan, “Rahim nakli konusunda çok sayıda talep geliyor. Birçok insan, çocuk hasreti olan birçok insan var. Madem kendi çocukları olamıyor, neden koruyucu aileliği değerlendirmesinler? En azından Çocuk Evleri Sitesi’ne gelerek burada çocuklarla bir araya gelsinler. Çok özel çocuklarımız var. Sadece çocuğu olmayanlar değil, herkesin gelip görmesi, koruyucu aileliği düşünmesi gerekiyor” ifadelerini kullandı

Milliyet

__________________
Ey Türk Bayrağım,Vatanımın sembolu,Namusum !
Korkma yılma senin yanında bizler varız Vatanımızın sembolü. Bayragim. Bizler Osmanli Torunlariyiz. Senin yanındayiz asla yılma korkma.
Sen daima dalgalanacaksın




Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları tatlim sohbet Mobil Chat
Alt 09 Eylül 2022, 13:34   #2
Çevrimiçi
# Forum Dedesi #
Yardımcı Admin
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Çöp evde bitkin halde bulunan Cem Muhammet'in son hali




Acı ve dram bir olaydır acil şifalar...

__________________
Yahudi mi dediniz? onlar yumurtalarini pisirmek icin dunyayi atese vermekten cekinmeyen LANETLILERDIR!!!
Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Osmaniye'de bir görevli, bitkin halde bulduğu akbabayı kurtardı CyBeR Güncel ve Son Dakika Haberler 1 07 Aralık 2021 06:36
Adana’da silahla vurulmuş halde bulunan kadın öldü CyBeR Güncel ve Son Dakika Haberler 1 24 Kasım 2021 19:54
Bitkin halde bulunan gri balıkçıl kuşu koruma altına alındı NurSima Güncel ve Son Dakika Haberler 0 13 Haziran 2021 13:09
Rihanna bitkin halde PassioN Haber Arşivi 0 09 Mart 2012 20:19
Konyalı şehitin ağabeyi: Bir Muhammet gitti bin Muhammet gelecek Sevda Haber Arşivi 0 18 Eylül 2011 19:44