IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Sevda

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 18 Eylül 2011, 19:44   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Konyalı şehitin ağabeyi: Bir Muhammet gitti bin Muhammet gelecek





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

18 Eylül 2011 Pazar 09:52

Konyalı şehitin ağabeyi: Bir Muhammet gitti bin Muhammet gelecek

Bingöl'ün Genç ilçesine bağlı Güzeldere köyü kırsalında PKK'lı teröristle çıkan çatışmada şehit düşen Komando Er Muhammet Aygör'ün Konya'daki babaevine ateş düştü. Şehit erin ağabeyi Ramazan Aygör, şehit kardeşiyle gurur duyduğunu dile getirdi. ‘Bir Muhammet gitti bin Muhammet gelecek’ diyen ağabey biran önce terör belasının bitmesini istedi. Bingöl'ün Genç ilçesine bağlı Güzeldere köyü kırsalında askeri birliğin bir grup PKK'lı teröristlerle karşılaşması sonucu çıkan çatışmada şehit düşen Koman

Bingöl'ün [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ilçesine bağlı Güzeldere köyü kırsalında [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'lı teröristle çıkan [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ışmada şehit düşen Komando Er Muhammet Aygör'ünKonya'daki babaevine ateş düştü. Şehit erin ağabeyi Ramazan Aygör, şehit kardeşiyle gurur duyduğunu dile getirdi. ‘Bir Muhammet gitti bin Muhammet gelecek’ diyen ağabey biran önce terör belasının bitmesini istedi.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'ün [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ilçesine bağlı Güzeldere köyü kırsalında askeri birliğin bir grup [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'lı teröristlerle karşılaşması sonucu çıkan[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ışmada şehit düşen Komando Er Muhammed Aygör'ünKonya’daki evine ateş düştü. Yaklaşık dokuz yıl önce babası Mehmet Aygör'ü kaybeden Komando Er Muhammed Aygör'ün şehit olduğu haberi askeri yetkililer tarafından merkez [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ilçesine bağlı Sızma beldesinde oturan yakınlarına verildi. Belde bayraklarla süslenirken şehit evi taziyeye gelenlerle doldu. En son bir hafta önce ağabyi Ramazan Aygör ile telefonda konuşan şehit er, [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]nin karışık olduğunu dile getirmiş. Polis olan abisi Ramazan Aygör, “ kardeşimle bir hafta önce konuştuk. Bana, ‘Buraların durumu karışık. Durumumuz iyi değil. Hepinizi çok özledim’ dedi." açıklamasında bulundu. Ramazan Aygör, kardeşinin en son terhisine 90 gün kala şehit düştüğünü dile getirdi. Daha önceki görev yerinin [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]olduğu bilgisini veren Aygör, "En son 7-8 ay önce izne glemişti. 15 günlük izin kullanıp gitti. Telefonla konuşuyorduk." diye konuştu.

ŞEHİDİMİZLE GURUR DUYUYORUZ
Ramazan Aygör, yetkililere seslenerek terörün biran önce bitmesini isteyerek şunları söyledi: "Bir Mehmet ölür bin Mehmet doğar. Bizim bir Muhammedimiz gitti, bin Muhammet gelecek. Şehitler ölmez vatan bölünmez. Kahrolsun [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]. Allahtan geldik Allaha döneceğiz. Şehidimizle gurur duyuyoruz. Kahrolsun [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]."
Şehit erin ablası Merve Bilgiç ise kardeşinin kalleşçe şehit edildiğini söyledi.

Kaynak:
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
ağabeyi, bin, bir, gelecek, gitti, konyalı, muhammet, şehitin


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Konyalı işadamları sivil havaalanı istiyor Chelt Havacılık Haberleri 0 28 Aralık 2010 13:54
Konyalı farkı :) [argomsu] CoMMaNDeR Komik Loglar 1 04 Şubat 2005 22:53