IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  vaybe sohbet

>
+
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 29 Ekim 2022, 17:51   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
TOGG fabrikasının açılışına katılan İYİ Partili Ağıralioğlu: Doğru yapılan her şeyin arkasında dururuz




Gemlik'teki TOGG Elektrikli Otomobil Fabrikası'nın açılışına katılan İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, doğru yapılan her işin arkasında olduklarını söyledi. Ağıralioğlu, "Şu kadarı milli, bu kadarı milli münakaşaları yapılıyor. Önemli olan 'bu pazarda biz var olacağız' demektir" dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımı ile açılacak olan TOGG fabrikası davetine katılan İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, açıklamalarda bulundu. Devrim otomobili ve TOGG otomobillerinin önünde konuşan Ağıralioğlu, "Kıymetli bir beraberliğin içerisindeyiz. Cumhuriyet, bize her şeye yeniden başlama, her kıymetimizi kendi elimizle ve alın terimizle üretme, her ürettiğimizi dünyada kendimize müstesna bir yer aradığımız fırsatı demektir. Cumhuriyet Türk milletinin tekrar ayağa kalma iradesi demektir. Yeni nesil teknolojilerde üretimlerinde bazen 'Şu kadarı milli, bu kadarı milli' münakaşaları yapılıyor. Tabi ki bu da önemlidir. Ancak esas önemli olan 'bu pazarda biz var olacağız' demektir. Çünkü dünyadaki üretim bandında ana omurga sizin oluyor. Bazı parçaları başka yerlere yaptırıyorsunuz. Bütün firmalar ve markalar için böyledir. Bu bir adımdır. İsteriz ki, Türklerin ürettiği ve pazarda pay almak için gayret ettiği bu süreç, bizleri dünyada en iddialı durma getirsin" dedi.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

"BU ÖNEMLİ ADIMIN DEVAMINI GETİRMEK LAZIM"

Türklerin ürettiği markaları diğer ülkelerinde tercih etmesinin gurur verici olacağını belirten Ağıralioğlu, "Biz nasıl bugün protokolde kullandığımız başka ülkelerin araçları var. Biz isteriz ki küçük adımlar büyük adımlara dönüşsün. Bizim ürettiğimiz markalar, dünyanın en tercih edilen markaları olsun. Dünyanın devlet başkanları, siyasetçileri, yöneticileri bizim ürettiğimiz arabalara binsinler. Desinler ki, bu işi Türkler başardı. 'Türklerin yapabildiği ve üretebildiğini biz tercih ediyoruz' dedirte bilmek önemlidir. Bu önemli adımın devamını getirmek lazımdır. Memleketimize milletimize hayırlı uğurlu olsun" şeklinde konuştu.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

"DOĞRU YAPILAN HER ŞEYİN ARKASINDA DURURUZ"

Biz parti olarak memleket hayrına olacak her işte, millete faydası dokunacak her işte, dua etmesini de emek edenlere teşekkür etmesini bileceklerini belirten Ağıralioğlu, "Bu işlerde doğru yapılan her işe, teşekkür edip can suyu vermeliyiz ki, serpilsin ve büyüsün. Her gayreti teşekkür ve dua ile taçlandırmalıyız ki, memleket doğru adımlarla kuvvet bulsun. Toplumsal ve milli beraberlik sağlansın. Aynı şeyi Bayraktar içinde geçerlidir. İHA ve SİHA'larımız içinde geçerlidir. Aselsan ve Roketsan'da da özel şirketlerde de çok ciddi yapılanmalar var. İhracat rakamları da artıyor. Bunları da görüyoruz. Biz teröre çok can verdik. Çok ağır bedeller ödedik. Askerlerimiz, güvenlik güçlerimiz, polisimizin kılına zarar gelmemesi için harcanacak her kuruş, helal hoş olsun. Arkalarında dağ gibi devlet ve millet olarak dururuz. Doğru yapılan her şeyin arkasında dururuz. Eksik olanların eksiklerini tamamlamaya çalışırız. Yanlış olanlara da bu yanlış deriz. Vazifemiz budur bizim" diye konuştu.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
TOGG Fabrikasının 'Açılış Tarihi' Açıklandı SLyther Otomobil Haberleri 1 19 Mayıs 2022 06:16
Ak Partili İsimler Hakkında Ortaya Atılan Torpil İddiaları Sizce Doğru mu? Desmont IF Anket Arşivi 0 19 Ocak 2015 19:24
Yiğit Bulut \ X partili, Y partili ayrımı kalmadı, tek soru var Pentagram Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 0 18 Ağustos 2010 16:51