IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 15 Aralık 2022, 22:25   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Adaylığın sinyalini mi verdi? Akşener'den mitingin kendisi kadar konuşulacak İmamoğlu sözleri




YSK üyelerine hakaretten hapis cezası alan İBB Başkanı İmamoğlu'nun çağrısıyla vatandaşlar Saraçhane'de toplandı. Liderler birlik ve adalet çağrısı yaparken, Akşener'in konuşmasındaki bir kısım dikkat çekti. Akşener "Artık 16 milyon İstanbullunun dışında 85 milyon Türkiye'nin de Ekrem İmamoğlu'nun yanında olduğunu görüyoruz" ifadelerini kullandı.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Yüksek Seçim Kurulu (YSK) üyelerine hakaret ettiği iddiasıyla 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı. Kararın ardından Ekrem İmamoğlu altılı masa liderlerini dayanışmaya çağırdı. Çağrının ardından Karamollaoğlu hariç bütün liderler Saraçhane'ye geldi. Burada sırayla konuşma yapan 6'lı masa liderleri birlik ve adalet sözü verirken İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'den, İmamoğlu hakkında dikkat çeken sözler geldi.

AKŞENER: 85 MİLYON TÜRKİYE'Lİ İMAMOĞLU'NUN YANINDA

Akşener "Ekrem kardeşimi yargılasalar da bu irade, bu yürek, bu cesaret bu demokrasi aşkı bu sandıkta verilecek cezanın ortaya koyduğu irade gösteriyor ki artık 16 milyon İstanbullunun dışında 85 milyon Türkiye'nin de Ekrem İmamoğlu'nun yanında olduğunu görüyoruz. Hiçbir haksızlık sonsuza kadar sürmez. Geldikleri gibi giderler. Demokrasi, sandık ve bu irade bizimdir" dedi.
EKREM İMAMOĞLU NEDEN YARGILANIYOR?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında 4 Kasım 2019'daki "31 Mart seçimini iptal ettirenler ahmaktır" sözleri nedeniyle İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı iddianame hazırladı. Cumhuriyet savcısı, Ekrem İmamoğlu'nun "Kurul halinde çalışan kamu görevlilerine karşı görevlerinden dolayı alenen zincirleme şekilde hakaret" suçundan 4 yıl 1 aya kadar hapis cezası istemiyle cezalandırılmasını talep etti. Mütalaada, İmamoğlu hakkında 'siyasi yasak' anlamına gelen Türk Ceza Kanunu'ndaki (TCK) 53. maddenin uygulanması da istendi. İmamoğlu'na 2 yıl 7ay 15 gün hapis verilirken karar İstinaf ve Yargıtay süreçlerinin ardından kesinleşecek.
Haberler.com / Bilsay Özer - Politika

__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 15 Aralık 2022, 22:26   #2
Çevrimdışı
Tefeci'nin Kızı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Adaylığın sinyalini mi verdi? Akşener'den mitingin kendisi kadar konuşulacak İmamoğlu sözleri




Beyefendi emeğinize saglık paylaşım için teşekkürler

__________________
''Zamanın Eli Değdi Bize
Artık Aynı Değiliz
İkimiz de''


Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Saraçhane'den ayrılırken kulağına eğilip söyledi! Akşener'in sözlerini duyan İmamoğlu, kahkahayı bastı CORDON BLEU Güncel ve Son Dakika Haberler 0 14 Aralık 2022 22:47
TFF'de Nihat Özdemir dönemi bitiyor mu? Yakında kopacak kıyametin sinyalini Burak Elmas verdi CORDON BLEU Galatasaray 1 04 Aralık 2021 13:08
Anne olma hayali kuran Hatice, sevgilisinden hamile kaldığı sinyalini verdi Emre Magazin Haberleri 0 26 Mart 2021 00:41
Halo Wars 2'den Oynanış Videosu Paylaşıldı + Geliştirici Ekip Yeni Bir Modun Sinyalini Verdi Wizard Oyun Dünyasından Son Haberler 0 05 Eylül 2016 19:07