IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 16 Aralık 2022, 10:29   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Eski Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar ve 2 kişi tutuklandı




Beşiktaş Belediyesi'ndeki rüşvet operasyonu kapsamında gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen 16 şüpheliden eski Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar'ın aralarında bulunduğu 3 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Beşiktaş Belediyesine yönelik "çıkar amaçlı suç örgütü kurma, rüşvet ve irtikap" suçlarına ilişkin soruşturma kapsamında adliyeye getirilen 17 şüpheliden, aralarında eski Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar'ın da bulunduğu 7 zanlı tutuklama talebiyle hakimliğe sevk edildi.

Beşiktaş Belediyesine yönelik soruşturma çerçevesinde gözaltına alınan eski Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, eski başkan yardımcıları Hüseyin Avni Sipahi ve Rıfat Örnek ile zabıta müdürü Selçuk Bartınlı'nın da aralarında bulunduğu 17 şüphelinin emniyetteki ifade işlemleri tamamlandı.

Şüpheliler, sağlık kontrolünün ardından adliyeye gönderildi.

Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'ne sevk edilen 17 şüphelinin ifadesi için İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca 9 Cumhuriyet savcısı görevlendirildi.

Soruşturma savcılığı, ifadeleri alınan 17 şüpheliden eski Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, Hüseyin Avni Sipahi, Çetin Kırışgil, Ekrem Eray Arda, Mehmet Uğur Şahin, Bediz Güvenkaya ve Mürvet Günay'ı, "irtikap" ile "rüşvet" suçlarından tutuklanmaları talebiyle nöbetçi hakimliğe sevk etti.

Diğer şüphelilerden 8'i, adli kontrol tedbiri uygulanması talebiyle hakimliğe sevk edildi.

Şüphelilerden birinin emniyetteki ifadesinin ardından serbest bırakıldığı öğrenildi. Bir şüpheli ise savcılık ifadesinin ardından serbest kaldı.

NE OLMUŞTU?

Beşiktaş Belediyesine yönelik çıkar amaçlı suç örgütü kurma, rüşvet ve irtikap suçlarına ilişkin soruşturma kapsamında aralarında eski Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar'ın da olduğu 17 şüpheli hakkında gözaltı kararı verilmişti.

İstanbul merkezli Çanakkale, Ankara ve Ordu'da belirlenen adreslere düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda, Hüseyin Avni Sipahi ve Rıfat Örnek ile Selçuk Bartınlı'nın da aralarında yer aldığı 16 şüpheli gözaltına alınmıştı.

Operasyon sırasında adresinde bulunmayan eski Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar da Kastamonu'da yakalanarak İstanbul'a getirilmişti.

ntv

__________________
Eski bir kadınım ben,
Siyah-Beyaz fotoğrafları,
45'lik plakları özlüyorum...
Yine bir gül nihal alıyor gönlümü
eteklerim uçuşarak vals yapıyorum..
Beyoğlu'nda gezerken Pera'yı düşlüyorum
Yelpaze ile serinlemek,
Naif birkaç sözcükle ısınmak istiyorum.
Yüzüne bakmaya utandığım,
elimi tutmaya kıyamayan,
Aşklar hayal ediyorum...
Eski bir kadınım ben,
İnce bir dantel gibi işlemeden hayatı,
Ölmek istemiyorum...
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Beşiktaş Belediyesi'ne düzenlenen rüşvet operasyonunda 16 kişi gözaltına alındı, eski Başkan Hazinedar aranıyor CORDON BLEU Güncel ve Son Dakika Haberler 1 13 Aralık 2022 22:55
Hakkında gözaltı kararı verilen eski Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, Kastamonu'da yakalandı CORDON BLEU Güncel ve Son Dakika Haberler 1 13 Aralık 2022 22:45
Son dakika: CHP'li Beşiktaş eski Belediye Başkanı Murat Hazinedar'ın malikânesine yıkım ve para cezası yaSmin Haber Arşivi 1 11 Ağustos 2018 23:38