IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 16 Aralık 2022, 11:19   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Tadı garip gelince ortaya çıktı




Tadı garip gelince ortaya çıktı! Sosyal medyada paylaştığı video viral oldu: Sarıçam Belediyesi'nin gıda yardımında 'son kullanma tarihi' iddiası


Belediyenin bir hafta önce başlattığı yardım kampanyasında vatandaşlar şaşkınlık yaşadı. Belediyeden ücretsiz gıda paketini alan kadının oğlu, paketteki yoğurttan bir kaşık alınca tadındaki tuhaflığı annesine bildirdi. Son kullanma tarihi gören anne-oğul şaşkınlık yaşadı. Kadının diğer ürünlerin de son kullanma tarihlerini çekip sosyal medyadan paylaştığı videolar viral oldu. Birçok kişi benzer durumda olduğunu öne sürerken belediyeden konuyla ilgili açıklama geldi.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Belediye tarafından arandı, gidip ücretsiz gıda paketini aldı. Oğlu yoğurttan bir kaşık alınca tadındaki tuhaflığı fark etti. Belediyenin verdiği paketteki yoğurt son kullanma tarihindeydi. İsmi açıklanmayan kadın diğer ürünlerin de ya son kullanma tarihinde olduğunu ya da son kullanma tarihine 1 gün kaldığını gösterdiği görüntüleri sosyal medyadan paylaştı. Kadın “Son kullanma tarihine bir gün kalmış. Ben iki çocukla 30 yumurtayı nasıl bitireceğim” diyerek tepki gösterirken benzer durumda birçok kişi olduğu ortaya çıktı. Belediyeden yapılan açıklamada ise kadının kendi isteğiyle son kullanma tarihi geçmiş gıdaları aldığı öne sürüldü.

İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERE GIDA YARDIMI

Adana’da yaklaşık bir hafta önce Sarıçam Belediyesi tarafından ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımı başlatıldı. İncirlik Mahallesi’nde oturan bir kadın da belediye tarafından 13 Aralık günü aranarak saat 15.00’da belediyeye gelerek ücretsiz gıda paketini alabileceği söylendi.

İsmini açıklamayan kadın belediyenin tesislerine giderek oradaki görevlilerden birçok gıda malzemesi olan paketi belediyeye ait çanta içinde teslim aldı. Genç kadın da paketi alıp eve geldi.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Kadının oğlu paket içindeki yoğurdu açıp bir kaşık aldıktan sonra annesine tadının tuhaf olduğunu söyleyince son kullanma tarihine baktıklarında 13 Aralık’ı gördü.

Bunun üzerine diğer malzemelere baktığında ise birçok ürünün son kullanma tarihinin gıdayı aldığı 13 Aralık ya da 14 Aralık olduğunu fark eden kadın ürünlerin görüntüsünü çekip sosyal medyada paylaştı.

"İKİ ÇOCUKLA 30 YUMURTAYI BİR GÜNDE NASIL BİTİRECEĞİM"

Verilen bir koli yumurtanın son kullanma tarihinin de 14 Aralık olduğunu belirten kadın, “Son kullanma tarihine bir gün kalmış. Ben iki çocukla 30 yumurtayı nasıl bitireceğim” diyerek tepki gösterdi.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



SOSYAL MEDYADA VİRAL OLDU!

Sosyal medyada bu videolar viral olunca Sarıçam ilçesinden birçok kişi gıda yardımı aldıklarını, aynı bu şekilde son kullanma tarihinin geçtiğini yazdı.

BELEDİYE: KENDİ İSTEĞİYLE SON KULLANMA TARİHİ GEÇMİŞ GIDALARI ALDI

Belediye yetkilileri ise konuyla ilgili yaptıkları açıklamada, son kullanma tarihi geçmiş gıdanın verilmesinin söz konusu olmadığını, genç kadının yardım alırken kendi isteğiyle belediyenin marketinde atılmak üzere olan son kullanma tarihi geçmiş gıdaları aldığını öne sürdü.

(İHA)

Alıntı

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Dünya'nın iç çekirdeğinin garip bir madde olduğu ortaya çıktı aSk Güncel ve Son Dakika Haberler 2 17 Şubat 2022 17:06
Büyük vicdansızlık! Geri dönüşüm kutusuna atılan ördeğe esnaf sahip çıktı: Adı garip NurSima Güncel ve Son Dakika Haberler 0 09 Temmuz 2021 12:55
Polisin dikkati ortaya çıkardı! 3 yıl önceki cinayetin de sorumlusu olduğu ortaya çıktı NurSima Güncel ve Son Dakika Haberler 0 21 Mart 2021 13:33