IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 16 Aralık 2022, 18:49   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Apart işletmecisinin 2.5 yıldır yüzünü görmediği turist çatıdan çıktı




Pasaport ve vize süresi dolan Finlandiya uyruklu turistten bir süredir haber alınamıyordu. Son olarak işletme sahibinin turisti görmesi üzerine polislere haber verdi. Turist 2.5 yılın sonunda apartın çatısından çıktı. İşletmeci Eşref Şimşek ise, "Yaklaşık 2.5 yıldır bu şahsın yüzünü görmüyorum, odadan çıkmıyordu. Geçen öldüğünden şüphelenip polisi aradım" dedi.

Kaleiçi Tabakhane Sokak'taki bir apart otelde meydana gelen olayda yaklaşık 4 yıldır apart otelde kalan Finlandiya uyruklu 57 yaşındaki Kari Patri Lassi'nin bir süre önce pasaportunun ve vizesinin süresi doldu. Yanında kalan arkadaşı ülkesine dönünce tek başına kalan Lassi'den apart yönetimi bir süre haber alamadı.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

ÇATIYA ÇIKTI, POLİS İKNA ETMEYE BAŞLADI

Odasından çıkmayan Lassi'nin hayatından endişe eden yönetim, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Aparta gelen polis, Lassi'nin oda kapısını çalarak, belgelerini göstermesini istedi. Bunun üzerine Lassi, odasının balkonundan çatıya çıktı. Başında kask, elinde bir raket bulunan Lassi'yi polis ekipleri ikna etmek için büyük çaba sarfetti. Zaman zaman ayağa kalkıp çatıda hareket eden şahıs, polis ekipleri ve çevredeki vatandaşlara bağırdı.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

3 POLİS TARAFINDAN ÇATIDAN İNDİRİLDİ

Polis çatının ortasına geldiği anda Lassi'yi dalgınlığından faydalanıp etkisiz hale getirdi. 3 polis tarafından çatıdan indirilen Lassi, polis merkezine götürüldü. Tüm ihtiyaçları yanında kalan arkadaşı tarafından karşılanan şahsın yaklaşık 2.5 yıldır odasından çıkmadığı öğrenildi.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

"2.5 YILDIR GÖRMÜYORUM"

Apart işletmecisi Şeref Şimşek, "Bu müşteri 4 yıldır bizde kalıyor. İki erkek arkadaştı bunlar. Arkadaşı bu ayın başında ülkesi Finlandiya'ya döndü, bu kaldı. Yaklaşık 2.5 yıldır bu şahsın yüzünü görmüyordum. Odadan çıkmıyordu. Geçen öldüğünden şüphelenip polisi aradım. Gece gündüz kapısını çaldım cevap vermedi. Hiç ses vermedi. Kapının kilidini açıp girdik ve yaşadığını gördük. Bunun vizesi yaklaşık 2.5 yıl geçik. Pasaportunun günü de geçti. Sürekli rahatsızlık veriyor. Oda çöplük olmuş. Gece şarkı söyleyip müşterileri rahatsız ediyordu. Finlandiya uyruklu bu şahıs, ben odadan çıkartamadım. Geri geleceğini zannetmiyorum, hem pasaportunun hem vizesinin günü doldu. Bugün polis pasaportunu görmek isteyince o da balkondan çatıya kaçtı" diye konuştu.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
3 katlı binanın en üst katında yangın çıktı, dışarı çıkamayan aile çatıdan kurtarıldı NurSima Güncel ve Son Dakika Haberler 0 04 Nisan 2021 21:14
8 Yıldır Görmediği Eşinden Çocuk Sahibi Oldu Elysian Haber Arşivi 0 12 Ocak 2014 14:44