IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10 Nisan 2017, 10:35   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
11 Nisanda Terazi Burcunda Dolunay




11 Nisanda Saat 09:09 da TERAZİ burcunda DOLUNAY gerçekleşecek

Sabit yıldız Spica ve büyük iyilik Jüpiter arasında Gerçekleşecek Terazi burcunda ki dolunay son derece şanslı olan ve belki de ömür boyu elde edilebilecek çok büyük fırsatların habercisi olabilir. Cömert sabit yıldız Spica Zodyak’ın başlangıcını ve sonunu işaretler. Dünya hayatının tohumunu temsil eder. Jüpiter de büyümeyi, serveti ve bolluğunu getirir. Çocuk sahibi olmak için harika bir zaman olabilir. Ayrıca karmik anlamda, Her doğum yeni bir başlangıcın habercisi olduğuna göre Terazi Dolunayı bizlere yeni başlangıçları beraberinde getirebilir. Yaptıklarımızın olumlu olumsuz yansımasına göre şekillenecek bir enerji. Terazi Dolunayı aynı zamanda pek çok tuzak kapılarını da aralayacak bizlere son derece dikkatli olmamız gereken ön görülemez tuzaklar hiç beklemediğimiz şekilde karşımıza çıkabilir. Sadece ve sadece ektiğimizi alırız ve sonraki hasat kadar sürüp gider bu durum. Ekmediğiniz şeyi biçmeye kalkarsak veya yok sayarak iyi olanı paylaşmazsak, trajik bir son vereceğimiz kaderimiz olacaktır.

Dolunay Terazi’ye geldiğinde kendimizi başkasının yerine koymanın en uygun zamanıdır.

Terazi ortaklık ve denge ile ilgili, Terazi madalyonun her iki tarafını da öğrenmekle ilgili. Şimdi kendimize şu soruları soralım dürüstçe.

1. Genel olarak görünüşüme bedenime ruhuma ne kadar önem verdim?

2. Başkaları için yaptığım fedakarlıkları kendim için yaptım mı?

3. Başkalarının çok fazla etkisinde kalarak kendi inançlarımdan beni ben yapan değerlerden uzaklaştım mı?

4. Hayatımı sadece başkaları için mi yaşıyorum?

5. Hayatımı güzelleştirmek için yeterli zaman harcadım mı?

6. En son muhtaç olan gerçek ihtiyaç sahipleri için ne yaptım? Onlarla hiç vakit geçirdim mi?

7. Sor kendine ben KİMİM
Ne işim var bu büyük DÜNYA TİYATROSUNDA
Sonra yaşadıklarını yaşattıklarını değerlendir ama ADİLCE
Yanlışlarını kabullen unutma Geçmişin günahkarıdır günün ALİMLERİ
Hayıflanma affet bağışla ve unutma Doğan her gün sağlıkla nefesle sevdiklerinle işin gücünle yeteneklerinle uyanıyorsan güne hiç bir şey için geç kalmadın yeter ki FARKET!

8. Kendini sev kendine saygı göster.
İncinmeden incitmeden yaşamaya çalış ve her an
Ayağın yere sağlam bassın. Nankörden HAD bilmezden Bilmediğinin farkında olmayanlardan UZAK dur! Ve şimdi düşün yazdıklarımı anlamaya çalış hem aklınla hem kalbinle yeni bir ana Yeni bir SEN le başlamak için…

Dolunayın Bizlere Mesajı: Cahil kişi gülün güzelliğini görmez, gider dikenine takılır. Hz.Mevlana

Terazi Dolunayı ile şimdi dikkatimizi başkalarına ve daha büyük küresel misyona çevirme zamanı geldi. Dünyaya nasıl hizmet edebiliriz? Başkalarına ihtiyaç sahiplerine nasıl faydalı olabiliriz? Ruhumuzu karanlıktan nasıl çıkartabiliriz? Bu soruların cevabını almak için çabalamalı ve harekete geçmeliyiz.
Terazi Dolunayı kesinlikle kendimizi biraz daha iyi tanımamıza rehberlik edecektir. Hepimizin yavaşlayarak ihmal ettiklerimizin farkına varacağımız enerjiler söz konusu ve hedeflerimizin, hayallerimizin arzularımızın arkasındaki büyük resmi görmemiz fark etmemiz gerekecek. Jüpiter Merkür Satürn ve Plutonun geri harekette olacağı Nisan ayı enerjileri pek çok şeyin farkına varmamızı aldığımız kararları gözden geçirmemizi sağlayacak. Bu ay tüm burçlar aldığımız her kararı yenilemek durumunda kalabilir yaptıklarımızın istikrar sağlamaması ile uygulama ve davranışlarımızı değiştirmek durumunda olabiliriz.

Büyük planlar yaptık ve rüyalarımızın peşinden gittik fakat şimdi geri adım atmanın zamanı geldi, Yavaşlamalı ve sabırlı olmalıyız. Şimdi, ilerlemeden önce işlerin netleşmesini bekleme zamanı unutmamalıyız ki tohum ekilir ve yeşermesi için beklenir.

Tüm burçlar olarak Geri hareketteki gezegenlerin yansıması ve Terazi Dolunayı ile birlikte her şeyden önce kendimize karşı sabırlı ve nazik olmalıyız.

Venüs ve Merkür geri hareketi , ile paylaşmayı seçtiğimiz her şeyi duygusal temalarda ki tavrımızı belirlerken temkinli davranmanız gerekebilir.

Değişim enerjisi ile karşı karşıyayız fakat sabırla acele etmeden özü kaybetmeden inandıklarımızla ters düşmeden hareket etmemiz kararlar almamız gerekiyor ve Terazi Dolunayı hepimizin gelişim değişikliklerini benimsememize ve kabullenmemize yardımcı olacak. Pek çok kişi için gerçek anlamda tekamülün gerçekleşmeye başlayacağı özel enerjiler hakim.

Güvendiğimiz ve uğraştığımız herhangi bir değişikliğin işin ilişkinin rahatlık bölgesinden çıkıp daha büyük ve daha iyi bir şey haline geleceğine inanarak hareket etmeliyiz.

Terazi Dolunayı Rerto da gezegenler Venüs Jüpiter ve Merkür zorlukları da ödülleri de beraberinde getiriyor.

Öğrenmek için Fark etmek Uyuyan RUH’ u uyandırmak gerek.

Uyananlardan olmanız dileği ile.

Astrolog Şenay YANGEL

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 10 Nisan 2017, 10:36   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: 11 Nisanda Terazi Burcunda Dolunay




11 nisan Dolunayı geliyorken, yavaştan, kilo verme konularına odaklanabilirsiniz, spor yapmak, enerjinizi dengelemek içinde son derece de uygun bir zaman dilimi, parlak ve güçlü bir dolunay yolda, Terazi burcunda gerçekleşiyor ve o sıra da venüs kiron etkileşimi ön plana çıkıyor Venüsün yöneticisinde gerçekleşecek olan bu etki, ilişkilerimizi, derin yaralarımızı, aşk hayatımızda önemsediğimiz konuları ön plana çıkarıyor.Eski ilişkilerle hesaplaşabilir, eskiye özlem artabilir.Çözmediğimiz derin sorunlarımız gündemde olabilir özellikle aşk ve sevgisinin eksikliğini hissettiğimiz insanlarla ilgili.Hukuki konularda tamamlanma değişimler, sanatla ilgili girişimler tamamlanmalar içinde uygun...Uyku bozukluğuna dikkat...Kiloya, nazara dikkat.

Bu da Anıl Can kehaneti
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
11 nisan, astroloji, burclar, dolunay, gezegenler, terazi burcu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
14 ARALIK İKİZLER BURCUNDA DOLUNAY Dream Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 15 Aralık 2016 10:28
14 KASIM BOĞA BURCUNDA DOLUNAY Dream Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 13 Kasım 2016 13:07
16 Ekim Koç Burcunda Dolunay Dream Burçlar, Fallar ve Kehanetler 1 16 Ekim 2016 12:10
Balık Burcunda Dolunay Perius Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 31 Ağustos 2012 22:27