IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 25 Eylül 2022, 09:24   #1
Çevrimiçi
Yardımcı Admin
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
25 Eylül 2022 burç yorumları




KOÇ BURCU- 25 EYLÜL 2022 GÜNLÜK BURÇ YORUMU
Sevgili Koç; bugün çalışma hayatı, gündelik işlerle ilgilenebilirsiniz. İletişimde sorunlar gerçekleşebilir. Kariyer hayatınızla ilgili ise güçlü destekler alabilirsiniz, kariyer hayatınızda güçleniyorsunuz. Akşam saatlerinde yakın arkadaş, partner, ortakla zaman geçirebilirsiniz.

BOĞA BURCU - 25 EYLÜL 2022 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sevgili Boğa; bugün aşk, çocuk, hobi, tatil konularıyla ilgilenebilirsiniz ama çok para harcamak zorunda kalabilirsiniz. Yurt dışı, eğitim, seyahat, hukukla ilgili güçlü kararlar alabilirsiniz ve bu fırsatlar hayatınızda önemli kararlar olabilir. Akşam saatlerinde çalışma hayatı, gündelik işlerle ilgilenebilirsiniz. Bel bölgesi rahatsızlıklarına dikkat etmelisiniz.

İKİZLER BURCU - 25 EYLÜL 2022 GÜNLÜK BURÇ YORUMU
Sevgili İkizler; bugün aile ve evinizle ilgilenebilirsiniz ama bazı tartışmalar yaşanabilir. Ama bir taraftan da maddi açıdan güçlü kararlar alabilirsiniz. Akşam saatlerinde aşk, çocuk, eğlence konuları ön plana çıkabilir.

YENGEÇ BURCU -25 EYLÜL 2022 GÜNLÜK BURÇ YORUMU
Sevgili Yengeç; bugün yakın çevre ve kardeşlerle iletişime geçebilirsiniz ama yanlış anlaşılmalar olabilir. Partnerle ise anlaşma sağlayabilirsiniz. Akşam saatlerinde ev ve aile konuları ön plana çıkabilir.

ASLAN BURCU - 25 EYLÜL 2022 GÜNLÜK BURÇ YORUMU
Sevgili Aslan; bugün maddi kaynaklarınız ve parayla ilgili sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Çalışma hayatınızdan güçlü desteklerle maddi kaynaklarınızı düzeltebilirsiniz. Ayrıca akşam saatlerinde kardeşi yakın çevre, eğitim, seyahat konuları ön plana çıkabilir.

BAŞAK BURCU - 25 EYLÜL 2022 GÜNLÜK BURÇ YORUMU
Sevgili Başak; bugün kendinizi iyi hissediyorsunuz ama kariyer hayatınızda fikir çatışmaları yaşanabilir. Aşk, çocuk, hobi konularında aslında güçlü kararlar alma fırsatınız da var. Akşam saatlerinde para ve kazançlar ön plana çıkabilir.

TERAZİ BURCU -25 EYLÜL 2022 GÜNLÜK BURÇ YORUM
Sevgili Terazi; bugün içe çekilebilir, yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Yurt dışı, eğitim, seyahat, hukukla ilgili sorunlar gerçekleşebilir. Aile ve evinizle ilgili olumlu gelişmeler gerçekleşebilir. Akşam saatlerinde kendinizi çok daha iyi hissedeceksiniz.

AKREP BURCU -25 EYLÜL 2022 GÜNLÜK BURÇ YORUMU
Sevgili Akrep; bugün sosyalleşebilir, arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz. Ama sosyal çevrenizden dolayı borçlanma gibi durumlar olabilir, finansal durumunuza göre hareket etmenizi tavsiye ediyorum. Kardeşlerden ise güçlü destekler alabilirsiniz. Akşam saatlerinde içe çekilebilir, yalnız kalmak isteyebilirsiniz.



YAY BURCU - 25 EYLÜL 2022 GÜNLÜK BURÇ YORUMU
Sevgili Yay; bugün kariyer hayatınız ön planda ve tartışmalar yaşanabilir özellikle de açık düşmanlarınıza dikkat etmelisiniz. Maddi anlamda ise güçlenmenizi sağlayacak fırsatlar yakalayabilirsiniz. Akşam saatlerinde arkadaşlarınızla güzel zaman geçirebilirsiniz.

OĞLAK BURCU - 25 EYLÜL 2022 GÜNLÜK BURÇ YORUMU
Sevgili Oğlak; bugün yurt dışı, eğitim, seyahat, hukukla ilgili gelişmeler yaşanabilir ama sağlık problemleri ve yanınızda çalışanlarla ilgili sorunlar sizi yorabilir. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Akşam saatlerinde adalet, hukuk, iş konuları ön plana çıkabilir.

KOVA BURCU- 25 EYLÜL 2022 GÜNLÜK BURÇ YORUMU
Sevgili Kova; bugün maddi kaynaklarınızla ilgili düzenleme yapabilirsiniz. Güçlü fırsatlarla maddi durumunuzu daha iyi hale getirebilirsiniz. Akşam saatlerinde yurt dışı, eğitim, seyahat konuları gündeminize gelebilir.

BALIK BURCU -25 EYLÜL 2022 GÜNLÜK BURÇ YORUMU
Sevgili Balık; bugün partner, ortakla ya da yakın arkadaşınızla zaman geçirebilirsiniz. Partnerle beraber sosyalleşebilirsiniz. Güçlü kararlarla hayatta ilerleyebilirsiniz. Akşam saatlerinde mahrem konular, cinsellik, okült konular, para konuları gündeminize gelebilir.

Elele

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
19-25 Eylül 2022 Yay haftalık burç yorumları Tanem Haftalık Burç Yorumları 0 18 Eylül 2022 10:36
19-25 Eylül 2022 Koç haftalık burç yorumları Tanem Haftalık Burç Yorumları 0 18 Eylül 2022 10:28
12-18 Eylül 2022 Koç haftalık burç yorumları Tanem Haftalık Burç Yorumları 0 11 Eylül 2022 10:46
12-18 Eylül 2022 haftalık burç yorumları / Tanem Haftalık Burç Yorumları 0 11 Eylül 2022 10:44
29- 04 Eylül 2022 haftalık burç yorumları / Tanem Haftalık Burç Yorumları 0 28 Ağustos 2022 22:22