IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 19 Şubat 2010, 09:45   #1
Dilara
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Güçlü güvenlik kalkanı !





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Microsoft Security Essentials ile Windows'a güçlü güvenlik kalkanı...

Kullanıcılarına güvenli ve konforlu bir İnternet deneyimi sunan Microsoft, yeni güvenlik yazılım seti Microsoft Security Essentials ile kötü niyetli yazılımları ve casus kodları bilgisayarlardan uzak tutacak. Virüslere, casus yazılımlara ve zararlı kodlara karşı güçlü bir güvenlik kalkanı oluşturan Microsoft Security Essentials, Microsoft’un İnternet sitesinden ücretsiz olarak indirilebiliyor.
Bireylere ve kurumlara sunduğu yenilikçi yazılımlarla kullanıcılara güvenli bir bilgisayar ortamı sunmayı hedefleyen Microsoft, bu doğrultuda hayatı kolaylaştıran gerçek zamanlı güvenlik yazılımı Microsoft Security Essentials ile önemli bir adım daha attı. Microsoft’un kullanıcılarına ücretsiz olarak sunduğu ve işletim sistemi çekirdeğiyle birebir uyumlu casus kod önleyici yazılımı Microsoft Security Essentials, virüsleri, zararlı yazılım kodlarını ve kötü amaçlı atakları bilgisayarlardan uzak tutmayı hedefliyor. Microsoft Küresel Güvenlik Ekibi’nin destek verdiği yeni yazılım, Microsoft’un üst düzey kurumsal güvenliği sağlamaya yönelik ödüllü teknolojilerinin damgasını taşıyor.

Kullanıcılar herhangi bir kayıt gerektirmeyen Microsoft Security Essentials yazılımını ve güncellemeleri doğrudan ilgili [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] indirebiliyor.

Microsoft Türkiye Sunucu ve Araçları Ürün Müdürü Selma Karaca yeni güvenlik yazılımı hakkında şu bilgileri verdi:
Microsoft Security Essentials kullanışlı arayüzü ve verimli kaynak kullanımıyla bilgisayarda varlığı hissedilmeyen, buna karşılık arka planda güçlü bir koruma sağlayan bir yazılım. Rahat kullanımlı ve herkes tarafından anlaşılır arayüzü, Windows işletim sistemi çekirdeğiyle entegre yapısı ve denenmiş Microsoft güvenlik teknolojilerini bir arada sunan Microsoft Security Essentials’ın Windows kullanıcısı tarafından büyük ilgi göreceği kanısındayım. Microsoft’un kullanıcısına vaat ettiği güvenli bilgisayar ve İnternet deneyimini hayata geçiren önemli yatırımlarından biri olan Microsoft Security Essentials’ın aynı zamanda bireysel ve kurumsal verimliliğe önemli katkıları var”.

Sadece lisanslı Windows işletim sistemi kullanıcılarının İnternet ortamından indirebileceği Microsoft Security Essentials, dünya üzerindeki 1,2 milyar kullanıcıya erişen Windows ekosistemine yönelik atak girişimlerini önleme açısından çok güçlü bir koruma kalkanı yaratacak. Kullanıcı deneyimlerini değerlendiren Microsoft Küresel Güvenlik Ekibi sürekli ve sık güncellemeler yaparak Microsoft Security Essentials kullanıcılarına, deyim yerindeyse, yeni gelişen risklere karşı bağışıklık kazandıracak.

Microsoft Security Essentials, virüslere ve casus yazılım kodlarına karşı bireyleri koruma altına alırken, Microsoft’un kurumlara yönelik güvenlik teknolojileri ise Forefront ailesi altında toplanıyor. Microsoft Forefront Client Security, merkezi kullanımı, güçlü yönetim araçları ve ayrıntılı raporlama özellikleri ile kurum ve kuruluşlara yönelik İnternet kaynaklı tehditleri savuşturmaya yarayan güçlü teknolojilerle öne çıkıyor.
Bilgisayar dostu güvenlik yazılımı

Microsoft Security Essentials bilgisayara yüklenir yüklenmez arka planda kullanıcıya varlığını hissettirmeden çalışmaya başlıyor. Herhangi bir risk durumunda kullanıcıyı uyaran yazılım, son derece düşük işlemci ve bellek kullanımı ile çalışmasını bilgisayarın performansını etkilemeden sürdürüyor. Kullanıcılar belgelerini açıp düzenlerken, web tarayıcısıyla İnternet’te gezinirken veya arama sonuçlarını ekrana getirirken, bu yazılımın varlığını asla hissetmiyor. Gerçek zamanlı çalışan Microsoft Security Essentials, bu nedenle eski model bilgisayarlarda bile yüksek verimle çalışabiliyor.

Mevcut virüs tanımlarının çoğunu kapsayan ve bir sonraki güncellemeye gerek bırakmadan anında koruma sağlayan Microsoft Dinamik İmza Hizmetleri’ni (Dynamic Signtature Services) kullanan ilk yazılım olması, Microsoft Security Essentials’a çok önemli bir ayrıcalık kazandırıyor. Bu imza servisi, Microsoft güvenlik teknolojilerini kullanarak İnternet ortamında dolaşan bazı kodların risk durumunu otomatik olarak tanımlayarak (heuristic) riskleri düzenli bir şekilde derecelendiriyor. Risk içeren kodların bilgisini düzenli olarak Microsoft Security Essentials’a göndererek risk durumunda yazılımın gerekli önlemi almasını sağlıyor.

Bilişim endüstrisinin araştırma şirketlerinden International Data Corp.’un (IDC) Türkiye Genel Müdürü Nevin Çizmecioğulları, Microsoft Security Essentials hakkında yaptığı değerlendirmede şunları söyledi:
“Microsoft bu güncel anti-virüs yazılımıyla özellikle güvenlik risklerinin arttığı Türkiye gibi gelişen pazarlara yönelik gelişmiş bir ürün sunmanın avantajını yaşarken, Windows kullanıcıları ek bir güvenlik yazılımı için bütçe ayırmak zorunda kalmayacak.”

19 ülkede ve sekiz dilde kullanıma sunulan Microsoft Security Essentials SP2 veya SP3 servis paketine sahip Windows XP, Windows Vista ve Windows 7 işletim sistemlerinde koruma hizmetini başarıyla yerine getiriyor.
Güvenli İnternet deneyimi için düzenli anti-virus güncellemesi

İnternetten kaynaklanabilecek tehditler konusunda müşterilerini sürekli uyaran Microsoft artan kötü niyetli atak girişimlerini dikkate alarak kullanıcılarına yazılım güncellemelerini düzenli olarak yapmalarını ve anti-virus yazılımı kullanmalarını öneriyor.

Bilgisayarınızı etkin koruma konusunda daha fazla bilgiye Microsoft Türkiye’nin [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] web adresinden erişebilirsiniz.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
guclu, guvenlik, güçlü, güvenlik, kalkani, kalkanı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Canikli: Güçlü Esnaf, Güçlü Ekonominin Teminatıdır Seth Haber Arşivi 0 26 Kasım 2014 16:40
En güçlü güvenlik kırıldı! Slipknot Güvenlik Açıkları 0 27 Temmuz 2010 17:40