IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13 Nisan 2010, 21:27   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yeni bir güvenlik uygulaması geliyor!




Kaspersky Lab , hayatın bir parçası haline gelen dijital ortamdaki tüm önemli verileri, gerçek, temiz ve tam anlamıyla koruyan yeni çözümü Kaspersky PURE 'ü 13 Nisan'da gerçekleştirdiği lansmanla tanıttı. Yapılan eklemelerle internet erişimli bilgisayar kullananlara güvenilir ağ yönetim araçları sunan Kaspersky PURE, bilgileri kriptolama imkanı, genişletilmiş ebeveyn kontrolü, veri yedeklemesi, Windows'un ince ayarlarlarını kolayca yapma ve şifre yönetim programı gibi üstün özelliklerle donatıldı.

Kaspersky Lab uzmanları tarafından geliştirilen Kaspersky PURE, bilgisayar nerede ve hangi amaçla kullanıyor olursa olsun, güvenli ve korumalı dijital ortam sağlıyor. Ayrıca, genişletilmiş ebeveyn kontrol, şifreleme araçları ve tüm ağ ile web tarayıcısının ince güvenlik ayarlarını yapma imkanı tanıyor. Böylece kullanıcılar, bilgisayarın uzmanlık isteyen Windows'un standart ve gelişmiş seviyedeki ince ayarlarını artık kendileri kolayca yapabiliyor.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Kaspersky PURE'n sahip olduğu "sandbox" (kum havuzu) teknolojisi, şüpheli uygulamaları güvenli ve gerçek sanal ortamda çalıştırıp, web tabanlı tehditlerin etkisinden kurtarıyor. Kaspersky Anti-Virus ve Kaspersky Internet Security 2010'un bilinen tüm özelliklere sahip olan Kaspersky PURE, içinde barındırdığı modül ile tüm bilgileri kripto ederek başkaları tarafından okunmasını tamamen engelleyebiliyor . Ayrıca proaktif zararlı saptama uygulama kontrolü, şüpheli programların şifre, giriş, kişisel bilgi ve işletim sistemine sızmaları engelliyor.



Güvenlik çözümlerinin dijital tehditlerin devrimiyle aynı doğrultuda geliştiğine dikkat çeken Kaspersky Lab Türkiye Genel Müdürü Murat Göçe, " İlk bilgisayar virüslerinin ortaya çıkışı, ilk antivirüs ürünlerinin gelişimine neden oldu. Web tabanlı tehditlerin ortaya çıkışı da İnternet güvenliği çözümlerin gelişimine yol açtı" diyor. Birçok kullanıcı için dijital bilgileri elektronik formatta saklamanın sıradan bir hal aldığını belirten Göçe, "Bu nedenle, her türlü dijital tehdide karşı koruma sağlayan yeni, kapsamlı çözümlere ihtiyaç doğdu. Yeni çözümümüz Kaspersky PURE, tüm dijital kirliliğe karşı güvenli koruma sağlayan, modern teknolojileri içeren bir pakettir. Kaspersky PURE ile dijital yaşantınızı düzenli ve temiz tutmak için bir uzman olmanıza gerek yok. Çünkü, yeni ürünümüz bu işleri sizin yerinize getirecektir" dedi.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.




İşte PURE ile yapabilecekleriniz:
  • Bilgisayarınız kapalı, düzenli korumanız devre dışı olsa da, şifrelenmiş içerik özelliği sayesinde, sabit diskinizin kaybolup çalınması durumunda bile bilgileriniz siber suçlularının eline geçmez.
  • Verilerinizi çalışmanız devam ederken şifreleyebilirsiniz. E-posta, forum, blog veya online banka hesaplarınızın hem şifre çözümü, hem de şifrelemesini aynı anda yapabilirsiniz.
  • Şifrelemek istediğiniz nesneleri seçebilir, tüm disk bölmesi veya disk bölmesinin bir kısmı şifreleyebilirsiniz. Şifreli dosya taşıyıcısı oluşturabilir, e-posta vasıtasıyla gönderebilir, CD'ye kaydedebilir veya silebilirsiniz.
  • Ebeveyn kontrol modolüyle, çocuğunuzun bilgisayar kullanımı ve İnternet erişininin zamanlamasını tanımlayıp, sınırlama getirebilirsiniz.
  • IM kontrolüyle, ev adresi, telefon numarası gibi ön tanımlı kelimeleri içeren mesajları bloke edebilirsiniz.
  • Fotoğraf, belge ve ihtiyaç duyacağınız tüm verilerinizin yedeklenmiş bir kopyasını oluşturabilirsiniz. Windows'un standart veya gelişmiş seviyedeki tüm ince ayarlarlarını kendiniz yapabilirsiniz.
  • Bir tıkla ağın güvenlik durumunu görüp, sistemin oluşturduğu günlük ve raporları görebilirsiniz.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
bir, geliyor, güvenlik, uygulaması, yeni


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Turkcell'den Güvenlik Uygulaması SeckiN Turkcell 1 28 Ağustos 2013 20:04
Yaya Geçitlerine EDS Uygulaması Geliyor Liaaa Otomobil Haberleri 0 06 Ağustos 2012 17:50
Ücretsiz güvenlik uygulaması! Slipknot Güvenlik ve Güvenlik Açıkları 0 21 Haziran 2010 13:54
Sanal cep telefonu uygulaması geliyor Collettivo Cep Telefonlar 0 05 Ekim 2008 22:45
Nükleer santral öncesi yeni güvenlik kriterleri geliyor Cemalizim Haber Arşivi 0 09 Eylül 2008 14:15