IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 04 Haziran 2008, 09:55   #1
Kralice
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Müthiş Üçlü...




Dikkat pahalı ve buna değer!



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Shiseido İletişim Müdürü Marie Mahot, Türkiye'deki güzellik editörleriyle tanışıp markasıyla ilgili görüşlerimizi almak istedi. Bu arada bize markadaki yenilikleri ve yeni sezon makyajını anlattı. İşte size Şubat ayında piyasada olacak Benefiance serisi bomba ürünleri: Concentrated Neck Contour Cream (Senoş kullanıyor, böyle bi şey görmedim, dedi!); Pure Retinol Intensive Revitalizing Face Mask (dünyanın ilk saf retinollü yüz maskesi; maskeni tak aniden gençleş!) ve Concentrated Anti-Wrinkle Eye Cream (hem çevresel faktörlere hem de UV ışınlarının yarattığı kırışıklıklara dur diyen şahane bir krem). Bu yararlı toplantıyı organize eden Shiseido Türkiye ekibine tekrar teşekkürler!..



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Re-Nutriv 1958'de ilk piyasaya sunulduğunda şu sorulmuştu: Bu kremin 115 Dolar etmesini sağlayan nedir? Kendi adından gelen markanın kurucusu Estée Lauder bu soruyu "Meşhur bir tablonun yapılması için gerekenlerin toplamı satış fiyatını vermeyebilir ama sizin ödediğiniz rakam bitmiş hali içindir" diye yanıtladı. En pahalı kremin 10 Dolar tuttuğu dönemde Estée Lauder, prestij tedavi kategorisinde standardı oluşturdu. Bugün, Estee Lauder Araştırma ve Geliştirme ekibi cildinizi daha önce hiç olmadığı kadar enerjik bir görünüm verecek olan aktif maddelerden bir tedavi sistemi yarattı. Sadece en iyiyi arayan kadınlar için: Re-Nutriv Re-Creation Gündüz Kremi SPF15 ve Re-Creation Gece Kremi. 24 saat boyunca yaşlanma ile savaşan bu cilt bakım sisteminin lansmanı, ocak sonunda Türkiye'de sadece 5 özel noktada 33 adet olarak yapıldı. Kremin çifti 950 Euro; şubatta ise tekli olarak 500 Euro'ya piyasada olacak.





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Pleasures efsanesi sürüyor!
Arkanıza yaslanın, rahatlayın ve zevk aldığınız şeylerin hayatınıza girmesine izin verin. Estee Lauder Pleasures Exotic, enerjik, güzel kokulu, küçük bir dokunuşla sizi uzak, çok uzaklara götürecek. Erişilir tatlar hayal gücünüzü ateşleyip nabız atışınızı yükseltecek ve ruhunuza süzülecek.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Yeni çağın güzellik formülü
Yoğun iş ve şehir hayatı, güzellik ve sağlığa yeterince zaman ayırmamızı engelliyor. Bunu fark eden L'Oréal yetkilileri, Nestle ile işbirliği yaparak Innéov Fermete adlı gıda takviyesini geliştirdiler. Tabletler, içeriğinde bulunan lakto-likopen, soya isoflavonları ve C vitaminiyle kana karışarak cilde derinlemesine etki edip ve tüm vücudumuzun cildini yeniliyor, nemlendiriyor. Güzellik ve sağlık, Innéov ile zamanı yendi diyebiliriz ! Fiyatı: 54.9 YTL.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Bu kreme dikkat
Hem çevreyi koruyup hem de çevresel etkilerden korunuyoruz! Bu yaman çelişki, en çok cildimizi etkiliyor. Özellikle güneşin yarattığı kırışıklıklardan korunmanın yolu PRIORI'den geçiyor; bilginize! Fiyatı: 185 YTL.

Bir kalemde silin!
Elizabeth Arden Ceramide Plump Perfect Targeted Line Concentrate ile derin mimik çizgilerini doldurmak, bir kalemde silmek mümkün. Kalem kutunuzda bulunsun!



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Çok akıllı!
Amerika'da yok satan şahane bir ürün Clinique Repairwear Deep Wrinkle Concentrate. Etkili olmasının yanı sıra pratik, çünkü hem göz çevresi hem de yüzdeki kırışıklıkları onarıyor, cilde enerji veriyor. Fiyatı: 175 YTL.

Kaynak: elele

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
formulu, muthis uclu, pleasures efsanesi suruyor, üçlü, yeni cagin guzellik


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Üçlü Test Sim Kadın Sağlığı 1 14 Mart 2013 14:53
Üçlü Birlik InTheDarK Hristiyanlık 0 01 Nisan 2012 18:40