IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 04 Haziran 2008, 17:57   #1
Kralice
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Son Dakika Yardımı...




Yaz mevsiminde daha sıkı bir vücuda sahip olmanız için fonksiyonel selülit kremlerini ve sıkılaştırıcıları seçtik... Portakal kabuğu görünümünün azalmasını sağlayan, bacaklarınızı bronzlaştırırken sıkılaştıran, aynı zamanda da yağ birikimini azaltan bu kremleri sadece bir ay düzenli olarak kullanmanız yeterli...


Yağ birikimini protesto ediyorum!
Portakal kabuğu görünümünü hafifleten ve silueti gözle görülür şekilde yeniden şekillendiren ROC Retinol Anti-Cellulite Intensive krem, içeriğindeki retinol ve kafein ile selülit cepleri üzerinde etki ediyor.'Sıkılaştırıcı, protein yapıda özel bir madde' olarak da adlandırılan Ruscogeninein yenilikçi kombinasyonu DrainOx kompleks, silueti yeniden şekillendirmek için cildi sıkıştırmaya yardımcı oluyor.Vücutta biriken yağlar ise kısa sürede azalıyor.

Selülitlerimi yeniden yapılandırıyorum!
Belli bir diyet ve sporun yanında uygulayabileceğiniz bu krem; içeriğinde bulunan moleküller ile deri altındaki selülitlere ve yağ hücrelerine etki ederek hücrelerin boşaltılmasını sağlıyor... Ayrıca kolajen liflerini güçlendiren Celluli Laser, selülitlerin kalıcı olarak yerleşmemesi için vücudunuzdaki yağlarla savaşıyor... Kafein, gongko ve kola gibi yağ yakıcı aktif içerikleriyle de vücudunuzdaki yağ oranını azaltmayı hedefliyor...

Beyaz çay ile yeni bir vücut yaratıyorum!
Nivea; yüksek performanslı aktif içerikler olan beyaz çay ve anason özünü birleştirerek çift etkili doğal Bio-Slim kompleksi geliştirdi. Zaten beyaz çayın doğal yağ azaltma özelliği, anasonun ise kolajen üretiminde artışa yol açtığı birçok kadın tarafından biliniyor. Bu içerikleriyle My Silhoutte!; basen, kalça, bel ve karın bölgesi gibi bölgelerde üç santime varan incelme sağlıyor... Dört haftadan sonra ise gözle görülür bir iyileşme sağlanıyor.

Cildimi nano teknoloji ile yeniliyorum!
Cellular Body Contouring Complex & Anti-Cellulite'deki biovektörler; nano teknolojideki en yeni gelişme.Bu etkin maddeler cildin alt katmanlarına ulaşarak, en üst düzeyde verimin alınmasını sağlıyor.Ayrıca yağ metabolizmasını canlandırmaya yardımcı olarak selülit oluşumunu engelliyor ve kolajen sentezine destek vererek daha pürüzsüz ve sıkı bir cilt sağlıyorlar. Kremin içeriğindeki nemlendiriciler ve humectan'lar ise cildin koruyucu tabakasını yenilerken, nemlendiriyor.

Alıntı...

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
beyaz cay ile, dakika, son, son dakika yardimi, yaratiyorum, yardımı, yeni bir vucut


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Oslodaki Katliamın Dakika Dakika Mesajları Chelt Haber Arşivi 0 27 Temmuz 2011 15:25
Dakika dakika bir aşkın bitişi.. ! Ein Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 0 24 Nisan 2010 13:39