IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 18 Ağustos 2008, 15:21   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Büyümüş Gözeneklerin Bakımı





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Gözenekler ile ilgili problem, doğru bakımı uygulamadığınızda gözeneklerin tıkanması ve büyümesidir. Kuru ciltlerde, gözenekler olduğundan daha kötü görünebilir. Fakat gözeneklerin tıkanmasını önlemenin ve muhteşem makyaj ürünleriyle cildinizde neredeyse hiç gözenek yokmuş gibi göstermenin kesinlikle yolları vardır. İşte gözenek probleminizle baş etmek için yapmanız ve kullanmanız gereken en iyi şeyler:

TANELİ ÜRÜNLER

Gözeneklerin işlevi olan verimli olarak yağ geçişini sağlamasına yardımcı olmak için, kuru ve gözenekleri tıkanmış ölü derileri temizleyen taneli ölü deri temizleyicileri kullanın. Burt'in Bees Facial Scrub'ını gerçekten çok seviyoruz, çünkü her gün kullanmak için yeterince hassastır. Ayrıca yulaf, portakal kabuğu, badem ve gül taçyaprağı gibi iyi doğal bileşenler içerir. Taneli ürünleri kullanırken çok dikkatli olun. Azar azar kullanın ve çok sıklıkla kullanmayın. Yıkamayla bu ürünü kullanmayı abartırsanız; vücut, onu yenilemeye çalışırken fazla yağ üretir. Günde bir veya iki defa iyidir.

YÜZ BAKIMI

Yüz bakımı, gözenekleri eksiksiz olarak derinlemesine temizlemede bir harikadır. Nasıl yapıştırıcı olabildiklerinden daha söz etmedik... İyi bir yüz bakımının göstergesi, ildinizin öncelikli ihtiyaçlarını karşılamak için masajın kişiselleştirilmesidir. Bu yüzden hizmetten önce ihtiyaçlarınızı ve sorunlarınızı tartıştığınız yüze bakım yapan kimseye danışmanız çok önemlidir. Yüz bakımının diğer muhteşem özelliği ise, sahip olabileceğiniz (ölü hücrelerle tıkanmış gözenekler) berbat siyah noktalardan güvenli bir şekilde kurtulmanızı sağlamasıdır. Shizuka Japanesse Day Spa'da sunulan huzur dolu ortamı ve mükemmel yüz bakımını seviyoruz.

MİKRODERMABRASYON

Microdermabrasyon, cildi pürüzsüzleştirerek gözenek görüntüsünü büyük ölçüde azaltır böylelikle gözenekleri tıkayan ölü hücreleri temizler. Aynı zamanda cildin daha pürüzsüz görünmesini sağlamak için kollajeni uyarır. Amerikan Lazer Merkezi’nde bulunan uzmanlar tarafından bu uygulamayı yaptırabilirsiniz veya daha az güçlü fakat hala Derma New Mıcrodermabrasyon Sistemi gibi ev ürünlerinde bir hayli etkileyici olanları denemekten hoşlanabilirsiniz. Örümcek damarlara sahipseniz, mikrodermabrasyon yaptırmayın. Cilt tedavisi onları daha kötü hale getirebilir.

ALFA VE BETA ASİTLERİ

Alfa hidrosit asidi sadece suyun içerisinde, beta hidrosit asiti de (salisilik asit) sadece yağın içerisinde çözülürken, hem alfa hidrosit hem de beta hidrosit asitleri gözeneklerin tıkanmasını sağlayan ölü deri hücrelerini engellemek için deriyi pul pul döker, böylelikle içeride oluşan ölü deri hücrelerini dökerek dolmuş yağ gözeneklerine gerçekten sızabilir. Salisilik içeren ürünleri araştırın. Kombinasyon cilde sahipseniz, hem salisilik hem de glikolik asit içeren Murad's Exfolıating Acne Treatment Gel (Dr. Murad Kozmetik Ürünleri) gibi ürünleri kullanabilirsiniz.

TRETİONİN

Hücreleriniz tretionin gibi daha güçlü bir şeyler istiyorsa, Retin-A olarak bilinen ilacı dermatologunuza sorun. Siyah noktaları çıkararak ve hücre yenilenmesini hızlandırarak tıkanmış gözeneklere yardım eder. Retin-A bazlı jel çok sertse, nemlendirici baz sağlayan Renova'yı dermatologunuza sorun.
bayan.us

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
bakımı, büyümüş, gözeneklerin


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Deri Çantanın Bakımı Nasıl Olmalı?, Deri Çantanın Bakımı Violent Aksesuarlar 0 20 Mart 2014 21:14
Vazo Çiçeği Bakımı, Taze Çiçek Bakımı, Canlı Çiçek Bakımı, Buket Çiçek Bakımı Violent Bahçe Bakımı ve Çiçekler 0 05 Şubat 2014 19:55
Çiçek Bakımı, Vazo Çiçeği Bakımı, Taze Çiçek Bakımı, Canlı Çiçek Bakımı Violent Bahçe Bakımı ve Çiçekler 0 20 Kasım 2013 16:19
Sabah bakımı-Akşam bakımı Zen Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 0 28 Mayıs 2013 23:03
Meyvelerle Cilt Bakımı - Cilt Bakımı KarakıZ Sağlıklı Bakım Önerileri 0 02 Eylül 2011 22:51