IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12 Ekim 2009, 10:46   #1
Dilara
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Mükemmel Vücudun Sırları




Mükemmel Vücudun Sırları

Yumuşacık ve pürüzsüz bir tene sahip olmak düşündüğünüz kadar zor değil. Bedeninize olan sevgiyi belli etmek için ona düzenli bakmalı, faydalı alışkanlıklarınızla onu şımartmalısınız. MSN Kadın’ına özel vücut bakım tüyoları…


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Nemlendirmek
Yeni nesil nemlendirici kremler vücut tarafından kolayca emiliyor ve pürüzsüz bir görünüme kavuşmanız için yardımcı oluyor. Günlük nemlendirme bakımıyla birlikte her banyodan sonra tüm vücudunuza nemlendirici sürmeyi alışkanlık haline getirin. Faydalarını kısa süre içinde göreceksiniz.
Tavsiye: banyodan çıktıktan sonra ıslak vücudunuza bir miktar bebe yağı sürün. Durulamadan, kurulanın. Cildiniz yumuşacık olacaktır.
Aknelerle Savaşmak
Akne ve sivilceler sadece yüzünüzde değil sırt ve göğüs bölgesinde de olabilir. Tıpkı cilt bakımı yapar gibi vücudunuz için de bakım yapmalısınız. Derinlemesine temizlik ürünlerini uygulayabilir, vücut bakım maskeleri kullanabilirsiniz.
Akne ve sivilce oluşumunu önlemek için sentetik kumaştan yapılmış kıyafetler, aşırı parfüm içerikli kozmetikler kullanmamaya özen gösterin.
Yüzünüzde olduğu gibi vücudunuzda sabun kullanarak temizlik yapmak cildinizin kurumasına ve gözeneklerin tıkanmasına neden olur. Cilt tipinize uygun duş jeli ya da banyo köpükleri tercih edebilirsiniz.
Tavsiye: Sırt bölgenizdeki akne ve sivilceler için eşit oranda limon ve yoğurdu karıştırıp maske haline getirin. Limon maskesini sırtınıza sürüp 15 dakika bekleyin. Ilık suyla durulayın.
İstenmeyen Tüyler
Ağda, epilasyon aleti, tüy dökücü kremler tüylerinizden kurtulmanızı sağlar. Hangi yöntemi tercih ederseniz iki uygulama arasında çok zaman geçmesine izin vermeyin. Tüyleriniz ne kadar uzun olursa, almanız da o kadar zorlaşır. Her epilasyon işlemi sonrası cilt tipinize uygun nemlendirici ürünle cildinizi mutlaka nemlendirin. Hem teninizin pürüzsüz olmasını hem de batık sorununun önlenmesine yardımcı olacaktır.
Tavsiye: Bacaklarınızda oluşan batıklar için ev yapımı çözüm uygulayabilirsiniz. Epilasyon yaptıktan sonra bacaklarınız kuruyken ponza taşıyla çok bastırmadan, aşağı yukarı hareketlerle ovun.Ponza taşı; hem ciltteki ölü derilerin temizlenmesi hem de batıkların giderilmesi için etkili bir yöntemdir.
Fırçalamak
Banyo yaparken doğal kıllardan yapılmış fırçayla vücudunuzu fırçalamak derinlemesine temizlik, kan akışını hızlandırmak ve dinlendirici özelliğe sahiptir. Kuru cilde sahipseniz yumuşak fırçaları tercih edin.
Tavsiye: Basen bölgenizde selülit sorunu yaşıyorsanız banyodayken vücut fırçasıyla yuvarlak hareketlerle ovun. Kan akışını hızlandıran bu yöntem, selülitle savaşırken en büyük yardımcılarınızdan biri olacaktır.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
mukemmel, mükemmel, sirlari, sırları, vucudun, vücudun


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Mükemmel ilişkinin sırları Desmont Aşk ve İlişkiler 0 28 Aralık 2014 10:01
Mükemmel Parfümün Sırları AftieL Parfüm 0 06 Haziran 2014 19:24
30’lu yaşlarda mükemmel makyajın sırları pyracantha Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 0 27 Aralık 2010 22:01
Mükemmel Pilavın Sırları... Kralice Makarnalar Pilavlar 2 12 Mart 2009 15:46