IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Mayıs 2010, 16:12   #1
Dilara
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Denizleri Aşan Trend: Marine!




Denizleri Aşan Trend: Marine!

2010 kış sezonu boyunca sinyallerini veren marine trendi yaz modasını etkisi altına alıyor. Kırmızı, lacivert, beyaz tonlarının hâkim olduğu marine konsepti denizleri aşıp geliyor


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Esmer, sarışın, kumral… Hangi ten rengine sahip olursanız olun, marine trendini tarzınıza kolaylıkla uygulayabilirsiniz. Renk kombinlerini doğru seçmek, harika görünmeniz için ilk ve tek adımdır.


Sarışın ya da kumralsanız; marine kombinlerde üst kıyafetlerinizi lacivert ya da kırmızı olarak belirleyebilirsiniz. Teninizle kontrast oluşturacak renkler; güzelliğinizi vurgular. Marine modasının temel renklerinden beyazı; pantolon ya da ayakkabılarınızda tercih edebilirsiniz. Yeterince bronz olmadığınızı düşünüyorsanız üst kıyafetlerde beyaz kullanmaktan kaçınmalısınız. Özellikle beyaz tenli kadınlarda beyaz renkli üstler solgun bir görünüme neden olur.
Esmer tenliyseniz; marine kombinlerinizde üst kıyafetlerinizde kırmızı ve beyaz renkleri tercih edebilirsiniz. Koyu ve açık renklerin bir arada kullanımı ten renginizin güzelliğini ortaya çıkarır. Ayakkabı ve pantolon, etek, şort gibi alt kıyafetlerinizde lacivert tonlarını kullanabilirsiniz. Esmer tenli kadınlarda üst kıyafetlerde lacivert renk tercih etmek, yorgun ve soluk bir görünüme neden olur.
Marine trendinde öne çıkan başka bir detay ise çizgilerdir. Elbise, ayakkabı, şort, etek, tulum, pantolon ve ceketlerde sıklıkla kullanılan çizgiler görüntünüze şıklık kattığı kadar risklidir. Enine çizgiler sizi olduğunuzdan daha geniş gösterebilir, bu nedenle yeterince ince olmadığınızı düşünüyorsanız enine çizgili kıyafetlerden kaçınmalısınız. Aynı şekilde çok aralıklı çizgili kıyafetler de geniş görünmenize neden olabilir. Sizin için en ideali sık ve dikey çizgili kıyafetlerdir. Lacivert-beyaz, kırmızı-beyaz kombinlerinin kullanıldığı çizgili parçalar istediğiniz etkiyi yaratmanıza yardımcı olur.
Uzun boylu ve ince bir vücut yapısına sahipseniz yatay çizgiler tam size göredir. Vücudunuzun uzunluğunu orantılı gösterip, daha fit bir görünüm sergilemenize yardımcı olur.
Çizgili kıyafetlerde genel kuralımız; desenli kıyafetlere benzer. Yani, bir kombinde en fazla 2 parçada çizgili kullanmanız gerekir. Fazla çizgili kıyafet kullanımı göz yorar ve ortaya karmaşık bir görüntü çıkarır.
2010 yaz modasının en sevilen trendi marineye yavaş bir geçiş yapmak istiyorsanız; aksesuarlarınızda kullanabilirsiniz. Beyaz tonlarının hakim olduğu bir kombinde kırmızı ve lacivert takılar ya da fular tercih edebilirsiniz. Bu sayede hem modaya uygun giyinmiş hem de yeni moda için kendinizi hazırlayabilirsiniz.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
aşan, denizleri, marine, trend


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Türkiye'nin Denizleri Amelia Genel Coğrafya 0 02 Mart 2014 23:31
Kibrit Alevinde Yaktım Denizleri CafeiN Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 0 04 Eylül 2010 12:51
Duvarları Aşan cep! Dilara Cep Telefonlar 0 09 Ekim 2008 14:51