IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13 Haziran 2010, 22:55   #1
Dilara
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Dudaklar için Pratik Bilgiler




İnce Dudaklar
İnce dudaklarınızı dolgun göstermek istiyorsanız; dudak renginize yakın bir tonda kalemle dudaklarınızı çerçeveleyin. Alt ve üst dudağınızın tam ortasına şeffaf parlatıcı sürün.
Pürüzsüz Dudaklar
Rujunuzun dudaklarınızda pürüzsüz ve canlı görünmesini istiyorsanız; rujunuzu fırçayla sürüp parmak uçlarınızla dağıtın.
Kırmızı Dudaklar
Kırmızı ruj sürerek çarpıcı bir görüntü yaratmak istiyorsanız; rujunuzu sürmeden önce dudaklarınıza nemlendirici krem uygulayıp 1-2 dakika bekleyin. Ruj fırçası yardımıyla kırmızı ruju dudaklarınıza sürün. Fazlalıkları peçeteyle hafifçe bastırarak alın.
Kalıcı Ruj
Yağlı cilde sahipseniz rujunuz gün içinde akabilir ve güzelliğinize gölge düşürebilir. Rujunuzun kalıcı olmasını istiyorsanız; ruj sürmeden önce dudak çevresini kuru yapıda dudak kalemiyle çerçeveleyin. Dudağınızın çevresindeki çizgileri kapatıcıyla gizleyin. Ruj ya da parlatıcınızı fırça yardımıyla sürün.
Canlı Görünüm
Kendinizi yorgun hissettiğiniz anlarda yüzünüzün ışıltısı kaybolabilir. Yeniden harika görünmek istiyorsanız; canlı renklere sahip rujlar istediğiniz etkiyi yaratmanıza yardımcı olacaktır. Yüzünüzde hiç makyaj olmasa bile sadece kırmızı ya da kiremit renklerinde ruj sürmek, canlılık kazandıracaktır.
Dolgun Dudaklar
Dudaklarınızın daha belirgin ve dolgun görünmesini istiyorsanız; doğanın sunduğu mucizelerden faydalanabilirsiniz. 1 çay kaşığı tarçını 1 damla suyla karıştırıp dudaklarınıza masaj yaparak sürün. 5 dakika bekleyip durulayın. Aynı şekilde tarçın yağı da dudaklarınızın dolgun görünmesini sağlayacaktır.
İpeksi Dudaklar
Dudaklarınızın çatlamasını önlemek, ipeksi bir görünüme kavuşmasını sağlamak istiyorsanız; ıslatılmış diş fırçasıyla hafifçe bastırarak dudaklarınızı fırçalayın. Durulayıp dudaklarınızı kuruladıktan sonra yoğun nem içeren kremle nemlendirin.
Çatlayan Dudaklar
Soğuk hava, kozmetik ürünler nedeniyle çatlayan dudaklarınızı iyileştirmek istiyorsanız; 1 çay kaşığı süzme bal ve 1 çay kaşığı toz şekeri karıştırın. Karışımı dudaklarınıza masaj yaparak sürün. 15 dakika bekleyip ılık suyla durulayın. Ballı bakım kürü aynı zamanda dudaklarınızın daha canlı görünmesini sağlayacaktır.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
bilgiler, dudaklar, için, pratik


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Pratik bilgiler Swat İslamiyet 0 15 Şubat 2012 22:01
Köpeğiniz için Pratik Bilgiler.. Sevda Evcil Hayvanlar 0 28 Ekim 2011 22:26
Diş sağlığı için pratik bilgiler Julw Ağız ve Diş Sağlığı 0 12 Temmuz 2007 03:46
Pratik Bilgiler Flover_giRL Merak Ettikleriniz 1 12 Aralık 2005 15:21