IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21 Ekim 2011, 10:29   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cilt Lekelerine Çözüm!




Güneş ışınlarına uzun süreli ve korunmasız olarak maruz kalmanın sonucunda ciltte oluşan güneş lekeleri artık korkulu rüya olmaktan çıkıyor. Güneş lekelerinin oluşumunda en büyük etken, adından da anlaşılacağı gibi güneş ışınları. Çözüm, şüphesiz güneşten korunmak. Güneşe çıkmayarak ya da yüksek faktörlü koruyucular kullanarak güneş lekelerinin belirginleşmesinin önüne geçilebilir.

Bunu başaramayanlar içinse, gelişen tıbbi yöntemler çözüm üretmeye devam ediyor. Güneş lekelerini, güneşe bağlı uzun ve kısa vadede oluşan cilt deformitelerini, erken yaşlanma bulgularını, kırışıklıkları, doğum sonrası ya da hormon kullanımına karşı ciltte oluşan kahverengi koyu lekelenmeleri, boyun ve eldeki yaşlanma bulgularını ve renklenme bozukluklarını artık tamamen yok etmek mümkün. Superplast Estetik & Rekonstrüktif Merkezi doktorlarından Op. Dr. Cihangir Toraman, gelişmiş başlıklarla uygulanan 4 farklı lazer sayesinde uygulanan Antı-Staın yöntemi ile , bir ya da iki seansta istenilen sonuca ulaşmanın mümkün olabileceğini söylüyor. Cerrahi müdahale geçirmiş hastaların dikiş yerlerinde güneşlenmeye bağlı oluşan kalıcı olabilecek cilt koyulaşmaları ve renk bozukluklarından da aynı şekilde kurtulmak mümkün.

Vücudumuzdaki istenmeyen renklenme bozukluklarının farklı kaynaklan olabileceğini belirten Op.Dr. Cihangir Toraman doğuştan, damarsal yapılardan ya da renk verici hücrelerin yapısal bozukluğundan kaynaklı olabileceği gibi, daha sonradan güneşe, hormonal değişimlere (gebelik, ilaç kullanımı vb.) ve bazı kimyasallara maruz kalma ile de cildimizde kalıcı renklenme bozuklukları oluşabileceğine dikkat çekerek, bunlar tedavi edilmediği takdirde ciddi cilt hastalılarına yol açma riski olabileceğine değiniyor.

Op. Dr. Cihangir Toraman şöyle devam ediyor ; “Cildimizde renklenme bozukluklarında temel oluşturan iki kaynak hücre var. Bunlardan ilki, melanin denilen tenimize renk veren hücre. İkincisi ise kan damarlarının işleyişindeki anormalliklerden kaynaklanan hemoglobin maddesi. Superplast da uygulanan Anti-Stain yönteminde, renklenme bozukluktan ya da olağan olmayan bölgesel renkli oluşumlan tedavi ederken, bu iki yapı hedef alınıyor. Ana lazer teknolojisindeki gelişmelerle birlikte, fraksiyonel lazerlerin üretilmesi fraksiyonel sözcüğünü sadece tel lazeri ifade etmekten öteye taşıdı. Bu sayede sadece istenilen amaç çerçevesinde bölgesel etkiyi artırmamız mümkün oldu. Güneş lekeleri gibi diğer tüm renk bozuklukları da, hastaya özgü bir renk, yapı ve sebepten oluşuyor. Dolayısıyla tüm hastalarımızı tek bir lazer tipiyle tedavi etmemiz mümkün değil; bu konuda ısrarlı olmak hastaya zarar verebilir. Bu tedaviler çok ciddi yatırım gerektiriyor ve elinizde en az on farklı lazer ünitesinin bulunması kesinlikle gerekli. Her problem kendisi için Özel geliştirilmiş lazer cihazı ile tedavi edilmeli.

Hastalarımıza düşen tek görev, tam donanımlı profesyonel bir merkezde tedavi olmayı seçmek. Superplast şu an dünyada elinde en gelişmiş lazerlerin tamamını bir arada bulunduran tek klinik. Kullandığımız teknoloji sayesinde bir ya da en fazla iki seansta her tür güneş lekesini, doğuştan gelen cilt bozukluklarını, damarsal bozukluklardan kaynaklanan renklenme bozukluklarını {varis hemanjiom yani çilek lekesi vb.) dünya standartlannm çok üstünde ve güvenli olarak tedavi etme imkanına sahip.”

Güneşin olumsuz etkilerinin yanı sıra, yanlış kullanımdan ötürü parfümler de ciltte leke yapabiliyor. Anti-Stain yöntemi ise renklenme bozuklukları ya da olağan olmayan bölgesel renkli oluşumları tedavi etmeye yardımcı oluyor ve bu tedavide tek tip lazer kullanılmıyor.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
cilt, Çözüm, lekelerine


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Doğum Lekeleri Nasıl Geçer? Doğum Lekelerine Bitkisel Çözüm Ve Krem Tarifi Dilara Aile Evlilik ve Çocuklar 0 21 Eylül 2010 13:57
Cilt lekelerine ev yapımı çözümler YapraK Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 0 05 Mart 2010 02:07
Cilt Lekelerine Pratik Çözümler Dilara Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 0 10 Ekim 2009 13:59
Cilt ve Güneş Lekelerine Kesin Çözüm YapraK Sağlık Köşesi 0 28 Eylül 2009 19:00