IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 27 Ocak 2012, 21:53   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kaş Yenileyici Serum : M2Brows




Kaşlarınızın şekli mi bozuldu? Kaşlarınız seyrek ya da fazla mı ince? Yoksa sadece moda olan kaş trendlerini mi takip etmek istiyorsunuz? “M2BROWS” Eyebrow Renewing Serum ile hayal ettiğiniz mükemmel kaşlara artık kavuşabilirsiniz!


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Kaş şekillerinin yüz ifademizi tamamen değiştirdiği yıllardır bilinen bir gerçek ve yanlış kaş şekillerinin düzeltilip istenilen hale getirilmesi ise bir o kadar uzun ve sıkıntılı bir süreç yaşamamıza sebep oluyor. Güçlü temellere dayanan çalışmalarıyla dermatolojik testlere tabi tutulan ve Avrupa Birliği kozmetik şartnamelerine uyumlu M2BEAUTE markası, kirpiklerde mucize yaratarak göz güzelliğinizin evrim geçirmesine yardımcı olan M2LASHES Eyelash Activating Serum’ dan sonra, mükemmel şekillenmiş dolgun kaşların sırrını barındıran M2BROWS Eyebrow Renewing Serum ile kaşlarınızda ifade devrimi yaratıyor.

M2LASHES kirpik uzatma ürününde de kendini kanıtlamış olan MDN* Kompleksi tabanında geliştirilen M2BROWS, içeriğindeki etken maddelerinin birbirine olan uyumu sayesinde kaşların şekillenmesinde yepyeni bir boyut açıyor. Black Sea Rod Oil (siyah deniz korali, plexaurella homomalla) ile güçlendirilmiş formül, gelişme sürecini hızlandırırken, Biotin ( B7 vitamini), kaşları kuvvetlendiriyor, Hyaluron asidi, yumuşak ve sağlıklı bir görünüm veriyor, Prodew 300 ise kaşlarınızı nemlendirerek sağlam ve elastik olmasını sağlıyor.

Kalın, gür ve belirgin kaşlar için

Her türlü cilt yapısına uyumlu ve etkili olan M2BROWS, kolay uygulanabilir özelliği ile kalın, belirgin, parlak ve gür kaşlara sahip olmanızın yanı sıra trend olan kaş stillerini de takip etme özgürlüğünü ve kontrolünü tamamen sizin elinize bırakıyor.

Kaş stilinizi yenilemek, değiştirmek hatta kaş dökülmesine karşı daha etkili bir çözüm elde etmeniz için ihtiyacınız olan tek şey, kaşlarınıza birkaç haftalık süreç boyunca kullanımı son derece kolay olan M2BROWS kaş uzatma ve gürleştirme ürününü uygulamak. Kaşlarınızda kullanmak istediğiniz temiz ve kuru bölgeye, günde 1 kez (tercihen geceleri) özel olarak tasarlanmış fırçasıyla sürülerek uygulanıyor.
M2BROWS kullanımından sonra ki gözle görülür dolgunluk ve parlaklık veren etkiye 4 - 6 hafta arasında sahip olabilirsiniz.

M2BROWS: 379 TL


Konu N999 tarafından (07 Şubat 2012 Saat 06:29 ) değiştirilmiştir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
m2brows, serum, yenileyici


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Vichy Liftactiv Serum 10 N999 Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 0 18 Ocak 2012 21:10
serum nedir? YapraK Merak Ettikleriniz 0 15 Mart 2010 09:34