IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 28 Ocak 2012, 21:35   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Ayak Bakımı




Ayak Bakımı

Genel Ayak Bakımı:

İsveç Ayak Sağlığı'nda kuru sistemle ayak bakımı yapılmaktadır. Kuru sistemde ayak suya sokulmadan işlem uygulanır. Doğru tırnak kesimi yapılır, deri kalınlaşmaları ve nasırlar temizlenir, kalınlaşmış tırnaklar inceltilir ve tırnağın doğal yapısını bozmadan tırnak kanalları temizlenerek gerekli destekler yerleştirilir. Genel ayak bakımı ayak problemleri için geliştirilmiş özel GEHWOL ayak kremleri ve solüsyonları kullanılarak yapılır.

Nasır Bakımı:

Nasır derinin belli bir bölümünün mekanik baskı altında kalarak kalınlaşması olarak tanımlanabilir. Problemin kaynağına göre birkaç bakımla düzelebilen ya da ömür boyu sürekli bakım yapılması gereken nasırlar olabilir. Parmak arasında, parmak üstünde, taban altında ya da topuklarda oluşan deri kalınlaşmaları ayak sağlığı uzmanı tarafından temizlenir. İyi sonuç elde edilebilmesi için düzenli bakım yapılması gereklidir.

Batık Tırnak Bakımı:

Toplumun çok geniş bir kısmında karşılaşılan bir problemdir. Yanlış tırnak kesimi, doğuştan gelen dönük tırnak yapısı, giyilen ayakkabılar ya da kazayla üzerine basılması gibi çok değişik sebeple ortaya çıkabilir. İsveç Ayak Sağlığında kiropodistler tarafından tırnağın batmadan doğru uzaması için tırnak kanalını temizleme ve destekleme işlemleri yapılır. Tırnak sağaldıktan sonra tekrar batmaması için gerekli önlemler konusunda tavsiyelerde bulunulur.

VHO Osthold Spange Perfect, batık tırnak problemlerinin giderilmesi için uygulanan tel takma yöntemlerinin gelişmiş en son şeklidir. Bu teknik ile özel şekilli bir tel, uygun yöntemle tırnağa yerleştirilir. Bu sistem zamanla kancalaşarak ete baskı yapan tırnağın düzleşmesini sağlar. Böylece tırnak altında kalan hassas, varsa hasarlı dokunun iyileşmesine yardımcı olur. Bu teknik noninvaziv bir yöntemdir.

Mantarlı Tırnak Bakımı:

Mantarlı tırnaklar kalın, sert ve bozuk şekilli olurlar. Böyle tırnakları klasik tırnak makasıyla evde kesmek oldukça zordur. Özel makinelerle tırnak kalınlığı inceltilir. Doğru tırnak kesimi yapılır. Böylece hekimin tavsiye ettiği ilacın daha derine daha iyi nüfuz etmesi sağlanarak medikal tedaviye destek olunur.

Diabetli Ayak Bakımı:

Diabet hastaları ayaklarına en çok dikkat etmesi gereken hasta grubudur. Düzenli ve doğru ayak bakımı yaptırmak çok önemlidir. Bu kişiler için hatalı yapılan işlemler ya da ihmal edilen küçük ayak problemleri ilerde hoş olmayan ciddi sonuçlara yol açabilir. Yaşam kalitesini koruyabilmek için diabetli ayak konusunda bilgili ayak sağlığı uzmanı tarafından koruyucu ayak bakımı merkezimizde yapılmaktadır.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
ayak, bakımı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Son teknoloji ile el ve ayak bakımı Dilara Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 0 21 Nisan 2010 00:00
Günlük Ayak Bakımı YapraK Ah Erkekler 0 31 Mart 2009 04:58
Kışın A'dan Z'ye Ayak Bakımı Kralice Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 0 14 Kasım 2008 13:19
Ayak Bakımı Heidi Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 0 05 Mayıs 2008 10:48
El ve Ayak Bakımı... Kralice Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 0 12 Nisan 2008 12:25