IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 16 Nisan 2012, 02:00   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (1)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cilt Güzelliğini Etkiyen Sebepler




[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]



Cilt Güzelliğini Etkiyen Sebepler

Kahvenin içerdiği kafein maddesi, sinir sistemini uyarıp zihinsel aktiviteyi güçlendirir. Cilt uzmanları pırıl pırıl parlayan, dinç bir cilde sahip olmanın en önemli yolunun temizlikten geçtiğini söyler. Günlük temizliğimizi yapsak bile farkında olmadığımız bazı etkenler cildimizi olumsuz yönde etkileyebilir. İşte bunlardan bazıları:

Cep Telefonuna Dikkat;
Cep telefonunuzla çok konuşmak çene ve yanak çizgilerinizin belirginleşmesini sağlar. Ayrıca telefonunuza yapışan bakterilerden korunmak için de anti-bakyeriyal mendillerinizi çantanızdan eksik etmeyin.

Havuzda Yüzmek;
Havuzda yüzdükten sonra duş alsak bile sudaki klor tam olarak temizlenmeyebilir. Cildimizi klordan temizlemek için mutlaka bir duş jeli kullanmaya özen gösterelim.

Makyajla Uyumak;
Ne kadar yorgun olsak da uzmanlar yüzümüzü makyajdan arındırmadan uyumamamız gerektiğini söylüyor. Makyaj malzemelerinin ciltte çok uzun kalması bakteri oluşumuna ve enfeksiyona neden olabilir.

Kahve Tüketimi;
Özellikle kuru bir cilde sahipseniz mümkün olduğunca az kahve tüketmelisiniz. Unutmayın cildinizin ihtiyacı olan yegane sıvı sudur. Biraz aroma katmak için suyunuza bir dilim limon ya da portakal atabilirsiniz.

Sivilcelerinizi Sıkmayın;
Eminiz birçoğunuz yüzünüzdeki sivilceleri sıkmadan rahat etmiyordur. Her ne olursa olsun onlara dokunmayanlar varsa onları alkışlıyoruz. Sivilcenizi sıktığınızda o bölgede biriken kiri derinizin altına yollamış oluyorsunuz.

Öğün Atlamayın;
Öğün atlamanın ve yeteri kadar beslenmemenin cilt üzerinde olumsuz etkileri vardır. Doğal gıdalarla beslenerek vitamin alımının devamını sağlamak cildimiz için çok önemli.

Sıcak Duştan Uzak Durun;
Birçoğumuz uzun ve sıcak banyolara bayılır. Duş alırken cildiniz kızarmaya başladıysa, özellikle de kaşınacak kadar tahriş oluyorsa duştan çıkma vaktiniz gelmiştir. Aşırı sıcak su cildin en üst tabakasını soyarak cildin kurumasına neden olur.

Ürünleri Yüzünüzde Denemeyin;
Yeni bir kozmetik ürünü almak istiyorsunuz. Elbette ki sizin için doğru olanı bulana kadar birkaç farklı ürünü yüzünüze süreceksiniz. Fakat unutmayın bunlardan biri alerji yapabilir. Dolayısıyla herhangi bir kozmetik ürünü denemek için yüzünüz yerine kolunuzun küçük bir bölümünü kullanabilirsiniz.

Dudaklar;
Yüz güzelliğinin püf noktalarından birisi kusursuz dudaklardır. Ruj seçiminizi mutlaka nemlendirici içeren ürünler arasından yapın.

Ağdanın Etkisi;
Özellikle hassas noktalara ağda yapmak için en az 3 hafta ara verin. Bu süre cildinizin kendine gelmesini sağlayacaktır.


 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
cilt, etkiyen, güzelliğini, sebepler


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Evlerin şıklığını güzelliğini ve düzenini mobilyalar gözler önüne seriyor. Kalemzede Ev Dekorasyonu 0 07 Ekim 2011 00:01
Z / K / Gz / Q -Line ler icin Komik Sebepler _KuRSuN_ mIRC Scripting Hazır Kodlar 6 16 Aralık 2010 02:51
Cilt Kızarıkları İçin Maske Nasil yapilir? Bitkisel cilt maskesi yoSun Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 0 05 Kasım 2010 13:58
Kilo Vermenizi Engelleyebilecek Sebepler! Dilara Diyet ve Sağlıklı Beslenme 0 16 Temmuz 2010 18:35
DirectX 11'e geçmek için sebepler Feronia Windows 0 09 Ekim 2009 10:49