IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 23 Ekim 2012, 15:48   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Pürüzsüz Bacaklar






PÜRÜZSÜZ BACAKLAR İÇİN GÜNLÜK BAKIM
Pürüzsüz ve güzel bacaklara sahip olabilmek için yapılması gereken temel maddeler vardır. Bunun en başında bacak tüylerinin alınması, uygun nemlendirme, doğru diyet ve spor gelmektedir. Lakin bunların yanında güzel bacaklara sahip olmak için günlük bir bakım da uygulayabilirsiniz. Günlük bakım kendinize az bir zaman ayırarak umduğunuz bacaklara sahip olabilmenin kapılarını aralayacak.

1-BACAKLARINIZI FIRÇALAYIN: Sabah kalktığınızda bacaklara uygulanacak ilk bakım o bölgenin kan dolaşımını artırmaya yönelik hareketlerin yapılmasıdır ki bunun en başında bacakların fırçalanması gelir. Evet! Yanlış okumadınız. Bacaklarınızı yumuşak uygun ve orta sertlikte bir fırça ile fırçalayacaksınız. Ön bacak, arka bacak, popo bölümü ve alt bacak yaklaşık 10 dakika kadar fırçalanmalıdır. Fırçalama bacaklardaki kan dolaşımını artırır ve kan dolaşımının artması cildin daha iyi beslenmesini sağlar. Bu da bacaklarınızın pürüzsüz olmasına katkı sağlayacaktır.

2-EGZERSİZ: Bacaklardaki kan dolaşımını artırmanın diğer bir yolu da egzersizdir. Bacaklarınızı fazla zorlamadan bacak kaslarınızı çalıştıran sporlar(bisiklet, yürüyüş, yüzme) bacak güzellinizle doğru orantılıdır. Egzersizde aşırıya kaçmamalısınız. Aşırı egzersiz bacakların aşırı gelişimini sağlayarak istenmeyen görüntüler oluşumuna yol açar.

3- DUŞ ALIN: Duş alınması da bacak güzelliği ve pürüzsüzlüğü için önemli bir faktördür ve sıradan bir şekilde yapılmamalıdır. Duş alımı şu şekilde olmalıdır. Öncelikle bacaklar için hafif sıcak su ve ardından da soğuk su devam edilmelidir. Bu durum, bacaklardaki mevcut kan dolaşımını artıracak ve bu da bacak güzelliğinize güzellik katacaktır.

4- DOĞAL BAKIM ÜRÜNLERİ: Dördüncü olarak ise pürüzsüz bacaklar elde etmek için kullanılacak olan ürünler gelir. Günlük olarak uygulayabileceğiniz masaj yağları yada bitkisel olarak kullanılan zeytin yağı, jojoba yağı gibi yağlar da günlük bakımın ayrılmaz parçalarıdır. Bunların seçiminde içinde petrokimya atığı olan kozmetik ürünler tercih edilmemelidir. Bu kozmetikler bacaklardaki gözeneklerden girerek bacaklara fayda yerine zarar vermektedirler.
Eğer, mutlaka bir ürün kullanmanız gerekiyorsa ki biz bunu tavsiye ediyoruz, tam saf bitkilerden üretilmiş yağlar kullanılmalıdır. Zeytin yağı yada badem yapının içine birkaç damla damlatılmış lavanta yağı ile bacaklara yapılacak olan masaj sağlıklı bir bacak teni, dolayısı ile bu da güzel- pürüzsüz görünen bacaklar anlamına gelmektedir. sağlıksiznet alıntı


 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
bacaklar, pürüzsüz


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Dolgun pürüzsüz dudaklar Sue Ah Kadınlar 0 01 Ağustos 2012 14:48
Pürüzsüz bir cildin sırrı Sevda Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 1 22 Aralık 2011 17:30
Daha Pürüzsüz Cilt Ecrin Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 0 21 Ekim 2011 10:31
Pürüzsüz ve pembe dudaklar єzєℓ Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 0 18 Aralık 2009 11:47
Pürüzsüz Dirsekler İçin Heidi Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 0 21 Temmuz 2008 14:50