IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 02 Şubat 2013, 18:21   #1
Zen
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Evde Cit Bakım Önerileri




Cilt temizliği, derinin salgılarını harekete geçirir ve deride biriken kirlerden kurtulmanızı sağlar. Cildinizin doğal dokusunu bozmadan, temizleme sütü ya da jeli kullanarak yüzünüzdeki gözeneklere dolan kirleri ve makyajı temizleyin. Bu işlemi yüz için üretilmiş özel temizleme fırçası kullanarak da gerçekleştirebilirsiniz. Böylece daha derinde bulunan kirleri de yok etmeniz mümkün olacaktır. Sonra da güzelce durulayın.

Peeling, cilt yüzeyinin soyulması işlemidir. Cildin ölü tabakası atılır, alt derideki kan dolaşımı hızlanır. Cildin tüm gözenekleri temizlenir. Peeling jelini, nemli cildinize uygulayın. Göz çevresi hassas deriden olduğu için, bu bölgeye peeling yapmayın. Sonra yüzünüzü ılık suyla durulayın.

Minik sivilceler ve yorgun ciltler için, buhar banyosu mucizeler yaratır. Sivilceniz geçer, cildiniz parıldar ve yumuşacık olur. Bir kap kaynar suyun içine, bir avuç şifalı bitkilerden atın. Başınızın üzerine havlu alın ve sıcak suyun üzerine eğilin. Buharın dışarı çıkmaması için, havluyu üzerinize güzelce kapatın. 10 dakika yüzünüzü bu şekilde buhara tutun. Sonra havluyla yüzünüzü hafifçe kurulayın.

Buhar banyosundan sonra gözenekler açılmış ve yumuşamış olur. İşte o zaman sivilceleri yok etmenin tam zamanıdır. Ancak doğrudan parmaklarınızla sıkmayın. Ellerinizi yıkamış bile olsanız, parmaklarınızda enfeksiyon yapacak bakteriler kalmış olabilir. Parmaklarınızın ucuna alkolle ıslattığınız kağıt mendilleri dolayın. Sivilcelere çok basınç uygulamadan sıkın.

Sivilcelerden kurtulduktan sonra, vitamin içeren bir maskeyle bakım sırasında yorulmuş olan cildinizi şımartın. Maskeyi bir fırçayla yüzünüze eşit miktarda sürün. 10 dakika bekledikten sonra, ılık suyla durulayın.

Tonikler maskeden sonra cilde nem ve tazelik kazandırır. Alkolsüz bir tonik kullanarak cildinizde kalanları alırsınız. Bir pamuğa dökeceğiniz toniği yüzünüze okşar gibi sürün. Yüzün gençleşmesi, kan dolaşımının hızlanması, besinlerde oksijenin yüz üstündeki dokulara erişebilmesi için cildi canlandırmak gerekir.

Cildiniz artık, etken maddeleri almak için hazır. Kollajen ampulleriyle sıkılaştırma kürü yapabilirsiniz. Ampulü peçeteye sarın ve kapağını kırın. İçindeki sıvıyı parmak uçlarınıza dökün ve cildinize yumuşak masaj hareketleriyle yedirin.

Sevdiğiniz bir meyvenin kremini, bakımınızın son adımında kullanabilirsiniz. Bunun için, minik dairelerle masaj yaparak cildinize yedirmeniz yeterli. Cilt bakımınızın pamuksu yumuşaklığın keyfini sürerek.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
bakım, cit, evde, Önerileri


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Yaz İçin Saç Bakım Önerileri efLatun Saç Modelleri ve Bakımı 0 25 Nisan 2012 00:03
Kış Aylarına Özel Bakım Önerileri AnqeL Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 0 09 Mart 2012 12:07
Kışa Özel Bakım Önerileri N999 Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 0 25 Ocak 2012 03:23
Boyalı Saçlar İçin Bakım Önerileri Ezgi Saç Modelleri ve Bakımı 1 07 Ağustos 2010 10:38
Erkeklere Cilt Bakım Önerileri YapraK Ah Erkekler 0 05 Mart 2010 01:50